Jacksonville Jaguars - Buffalo Bills
2 feliratkozó
több mint 4 éve
Azóta is terápiára járokWow, te tuti az MTA rendes tagja lehetsz, ha ilyenekre emlékszel. A másik lehetőség, hogy tényleg nagyon mély sebeket hagyott benned az a meccs.Engem inkább a tavaly nyári Wales - Észak-Írország EB-nyolcaddöntőre emlékeztetÁtléptük az 1000-et. 😀nem is rossz egy preseason meccsen
Vrij6
Tactful Cactus
Kampman
balintbaba
több mint 4 éve
Én nem nézem, csak hallgatom😎Kínunkba írkálunk,hogy ne kelljen a meccset nézni...Engem inkább a tavaly nyári Wales - Észak-Írország EB-nyolcaddöntőre emlékeztetÁtléptük az 1000-et. 😀nem is rossz egy preseason meccsen
Vrij6
Tactful Cactus
Kampman
Green & Gold
több mint 4 éve
Höri miért van egyre kevesebbet szakértő? 😕csajozik
braxa88

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Azt én is megcsinálom, csak incomplete pass mellett spike és kneel is van a tarsolyomban.Eh, TT azért játszik, mert nem adja el, de 8-10 passz egymás után sose fog neki menni. Peterman esetleg dobna egy picket, de több esély van vele végigmenni a pályán.Peterman megcsinálná a td drive-ot 😊Kb Tyrodnak is hasonló esélye van rá.
Jakehomer
Muffalo_Bafia
Jakehomer
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 4 éve
Most kéne egy fake punt.na az hiányozna 😊
iktriad
D simán behúzza ahogy eddig is
több mint 4 éve
ott kicsit többet puntoltakEngem inkább a tavaly nyári Wales - Észak-Írország EB-nyolcaddöntőre emlékeztetÁtléptük az 1000-et. 😀nem is rossz egy preseason meccsen
Vrij6
Tactful Cactus
Kampman

több mint 4 éve
Höri miért van egyre kevesebbet szakértő? 😕
több mint 4 éve
na most egy Corey Grant fake punt td!!!
több mint 4 éve
nekem a 2006-os vb-n az Ukrajna-Svájc volt ilyen, azzal egy egész sportágból ábrándultam ki véglegWow, te tuti az MTA rendes tagja lehetsz, ha ilyenekre emlékszel. A másik lehetőség, hogy tényleg nagyon mély sebeket hagyott benned az a meccs.Engem inkább a tavaly nyári Wales - Észak-Írország EB-nyolcaddöntőre emlékeztetÁtléptük az 1000-et. 😀nem is rossz egy preseason meccsen
Vrij6
Tactful Cactus
Kampman
balintbaba

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
kell a hosszabbítás, mert 40 perc még a következő meccs
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Players : Peyton Manning, Marcus Mariota, Andre Cisco, Earnest Jones, Emmanuel Sanders
Soccer : Arsenal, Levante, Millwall, Lazio, National Teams : HUN, GER, (ESP), Players : Håland, Vardy, Szoboszlai, Bardhi, Kroos, Ramsdale, Immobile
NBA : Mavericks [Doncic, Porzingis] / NHL : Ducks / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez (és igazából mindenki más)
NASCAR : #22 Joey Logano, #11 Denny Hamlin, #9 Chase Elliott
Cycling : Quintana, Contador, Cras, Pogacar
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Ricky Evans, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket

több mint 4 éve
Most kéne egy fake punt.
több mint 4 éve
Akkor csak atleptuk az 1000 hsz ast ugye?
több mint 4 éve
az igaz de a Bills O-ból se nézi ki az ember hogy 2 perc alatt időkérés nélkül végigmasíroz 😊miért nem próbálták meg a negyediket? elrúgni nem sok értelme volt...Ha olyan jól játszik a Jags offense mint eddig, fixen 3 and out lesz és visszakapják a labdát
manuszka86
mustaine

több mint 4 éve
Szerintem még sosem vártam ennyire egy meccs végét 😊Philly -Bears esetleg idénről...😉
Tomcsik
yooker
Ott a Phily legalább szemet gyönyörködtetően játszott 😊Szerintem még sosem vártam ennyire egy meccs végét 😊Philly -Bears esetleg idénről...😉
Tomcsik
yooker

több mint 4 éve
jó döntés volt az a puntmeg így az időmenedzselés is bravúros volt
Szesze
több mint 4 éve
Hosszabbítás lesz!!! WOODOO!
több mint 4 éve
Emlékszem, meleg volt. Végigaludtam az egészet, háttérzajnak elment. 😀Engem inkább a tavaly nyári Wales - Észak-Írország EB-nyolcaddöntőre emlékeztetÁtléptük az 1000-et. 😀nem is rossz egy preseason meccsen
Vrij6
Tactful Cactus
Kampman
"Vannak, akik szórakozásból olvasnak, és vannak, akik műveltségüket akarják olvasmányaikkal gyarapítani; de én a harmadik olvasóra gondolok, arra, akinek az olvasás életfunkció és ellenállhatatlan kényszer – csak ez az igazi olvasó." Szerb Antal
"Minden jelen a múlt kényszerű örököse."

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol.
több mint 4 éve
Hát ha itt a Bills TD-t szerez az maga a csoda és megnyújtja a szenvedésünket.2 pontosra is mehetnek...
Beki
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Meg egy utolso punt, es lassan vege

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Wow, te tuti az MTA rendes tagja lehetsz, ha ilyenekre emlékszel. A másik lehetőség, hogy tényleg nagyon mély sebeket hagyott benned az a meccs.Engem inkább a tavaly nyári Wales - Észak-Írország EB-nyolcaddöntőre emlékeztetÁtléptük az 1000-et. 😀nem is rossz egy preseason meccsen
Vrij6
Tactful Cactus
Kampman
Szerkesztette: balintbaba
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 4 éve
Kínunkba írkálunk,hogy ne kelljen a meccset nézni...Engem inkább a tavaly nyári Wales - Észak-Írország EB-nyolcaddöntőre emlékeztetÁtléptük az 1000-et. 😀nem is rossz egy preseason meccsen
Vrij6
Tactful Cactus
Kampman
[color=zöld][/color]Sajtfej!
több mint 4 éve
Ilyen apró részletekkel ne fáraszd a zsűritAz edzők azt hiszik, h a punt pont-ot ér?FG-pozícióban volt a Jax
Fast Willie
Kampman
Perception is reality.
több mint 4 éve
Mustredamus.miért nem próbálták meg a negyediket? elrúgni nem sok értelme volt...Ha olyan jól játszik a Jags offense mint eddig, fixen 3 and out lesz és visszakapják a labdát
manuszka86
mustaine
több mint 4 éve
azért tavaly a Texans- Raiders meccsen 1062 hsz volt. Mindig ezek top meccsek vonzzák az embereket!