Jacksonville Jaguars - Buffalo Bills
2 feliratkozó
több mint 4 éve
csóró Taylor...így jöhet Peterman 4. kísérletre, hogy eladja a labdát
több mint 4 éve
beáll Peterman, hail mary TD, kétpontos, Sacksonville City Miracle

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Peterman bejöhet 1 playre.
több mint 4 éve
Peterman megnyeri. Év sztorija
több mint 4 éve
Sima sárga, túl erősen baszta a földhöz!
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 4 éve
na fasza..
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 784
Péterember idő!!!
több mint 4 éve
Höri miért van egyre kevesebbet szakértő? 😕Túl jó volt
braxa88

több mint 4 éve
Jalen Ramsey-AJ Green is jó páros, de azért Zoli Bouye-ra gondolhatott
több mint 4 éve
akkor szarni a komnentátori pályába is 😀Höri miért van egyre kevesebbet szakértő? 😕csajozik
braxa88
baggio 🏈
több mint 4 éve
Megy Gruden helyére 😊Höri miért van egyre kevesebbet szakértő? 😕Ahhoz képest, hogy tavaly még play by play kommentátor is volt tényleg eléggé háttérbe került
braxa88
fodi91

több mint 4 éve
most vajon nekimennek a 4.-re majd?

több mint 4 éve
A meccs lehet hogy szar volt, de ezt az eredménykövető topikot egy élmény volt olvasni!ez a Wild Card-kör hivatalos mottója évek óta
Pizsama

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Höri miért van egyre kevesebbet szakértő? 😕Depis a Colts miatt.
braxa88
több mint 4 éve
Most már képes vagy elfogadni, hogy az a meccs is az életed részét képezi?Azóta is terápiára járokWow, te tuti az MTA rendes tagja lehetsz, ha ilyenekre emlékszel. A másik lehetőség, hogy tényleg nagyon mély sebeket hagyott benned az a meccs.Engem inkább a tavaly nyári Wales - Észak-Írország EB-nyolcaddöntőre emlékeztetÁtléptük az 1000-et. 😀nem is rossz egy preseason meccsen
Vrij6
Tactful Cactus
Kampman
balintbaba
Kampman
"Vannak, akik szórakozásból olvasnak, és vannak, akik műveltségüket akarják olvasmányaikkal gyarapítani; de én a harmadik olvasóra gondolok, arra, akinek az olvasás életfunkció és ellenállhatatlan kényszer – csak ez az igazi olvasó." Szerb Antal
"Minden jelen a múlt kényszerű örököse."

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol.
több mint 4 éve
fodi91
196
Höri miért van egyre kevesebbet szakértő? 😕Ahhoz képest, hogy tavaly még play by play kommentátor is volt tényleg eléggé háttérbe került
braxa88
több mint 4 éve
Annyi punt, ahány éve nem volt a playoffban a BillsÉs annyi éve nem volt Jacksonfalván PO meccs.
Löfli
több mint 4 éve
nekem ahhoz nem szar meccsek kellettek, hanem a Gagyióla féle barcelona.nekem a 2006-os vb-n az Ukrajna-Svájc volt ilyen, azzal egy egész sportágból ábrándultam ki véglegWow, te tuti az MTA rendes tagja lehetsz, ha ilyenekre emlékszel. A másik lehetőség, hogy tényleg nagyon mély sebeket hagyott benned az a meccs.Engem inkább a tavaly nyári Wales - Észak-Írország EB-nyolcaddöntőre emlékeztetÁtléptük az 1000-et. 😀nem is rossz egy preseason meccsen
Vrij6
Tactful Cactus
Kampman
balintbaba
baggio 🏈
Megutáltatta velem azt a csapatot, akit inkább szerettem, mint nem (anno 'dinho miatt), az a rohadt sok színészkedés, meg a sport kihalása az üzlet miatt, az nekem sok volt.
több mint 4 éve
Fake punt kellett volna...
több mint 4 éve
elég béna punt volt..
több mint 4 éve
A meccs lehet hogy szar volt, de ezt az eredménykövető topikot egy élmény volt olvasni!
több mint 4 éve
Annyi punt, ahány éve nem volt a playoffban a Bills
több mint 4 éve
2006 VB legendás, horvát védő 3 sárga után lett kiállítva. Pizzéria meg hogy tombolt mellettünk 😀nekem a 2006-os vb-n az Ukrajna-Svájc volt ilyen, azzal egy egész sportágból ábrándultam ki véglegWow, te tuti az MTA rendes tagja lehetsz, ha ilyenekre emlékszel. A másik lehetőség, hogy tényleg nagyon mély sebeket hagyott benned az a meccs.Engem inkább a tavaly nyári Wales - Észak-Írország EB-nyolcaddöntőre emlékeztetÁtléptük az 1000-et. 😀nem is rossz egy preseason meccsen
Vrij6
Tactful Cactus
Kampman
balintbaba
baggio 🏈
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Players : Peyton Manning, Marcus Mariota, Andre Cisco, Earnest Jones, Emmanuel Sanders
Soccer : Arsenal, Levante, Millwall, Lazio, National Teams : HUN, GER, (ESP), Players : Håland, Vardy, Szoboszlai, Bardhi, Kroos, Ramsdale, Immobile
NBA : Mavericks [Doncic, Porzingis] / NHL : Ducks / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez (és igazából mindenki más)
NASCAR : #22 Joey Logano, #11 Denny Hamlin, #9 Chase Elliott
Cycling : Quintana, Contador, Cras, Pogacar
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Ricky Evans, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket