NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
81
13
2:15, Arena4
Jacksonville Jaguars - Buffalo Bills
2 feliratkozó
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
csóró Taylor...így jöhet Peterman 4. kísérletre, hogy eladja a labdát
több mint 6 éve
beáll Peterman, hail mary TD, kétpontos, Sacksonville City Miracle
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Peterman bejöhet 1 playre.
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Peterman megnyeri. Év sztorija
több mint 6 éve
Sima sárga, túl erősen baszta a földhöz!
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
na fasza..
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
Péterember idő!!!
több mint 6 éve
Höri miért van egyre kevesebbet szakértő? 😕Túl jó volt
braxa88
több mint 6 éve
Jalen Ramsey-AJ Green is jó páros, de azért Zoli Bouye-ra gondolhatott
több mint 6 éve
braxa88
12 534
akkor szarni a komnentátori pályába is 😀Höri miért van egyre kevesebbet szakértő? 😕csajozik
braxa88
baggio 🏈
több mint 6 éve
Tomcsik
8 010
Megy Gruden helyére 😊Höri miért van egyre kevesebbet szakértő? 😕Ahhoz képest, hogy tavaly még play by play kommentátor is volt tényleg eléggé háttérbe került
braxa88
fodi91
több mint 6 éve
Toto21
5 949
most vajon nekimennek a 4.-re majd?
több mint 6 éve
A meccs lehet hogy szar volt, de ezt az eredménykövető topikot egy élmény volt olvasni!ez a Wild Card-kör hivatalos mottója évek óta
Pizsama
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Höri miért van egyre kevesebbet szakértő? 😕Depis a Colts miatt.
braxa88
több mint 6 éve
Most már képes vagy elfogadni, hogy az a meccs is az életed részét képezi?Azóta is terápiára járokWow, te tuti az MTA rendes tagja lehetsz, ha ilyenekre emlékszel. A másik lehetőség, hogy tényleg nagyon mély sebeket hagyott benned az a meccs.Engem inkább a tavaly nyári Wales - Észak-Írország EB-nyolcaddöntőre emlékeztetÁtléptük az 1000-et. 😀nem is rossz egy preseason meccsen
Vrij6
Tactful Cactus
Kampman
balintbaba
Kampman
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
fodi91
196
Höri miért van egyre kevesebbet szakértő? 😕Ahhoz képest, hogy tavaly még play by play kommentátor is volt tényleg eléggé háttérbe került
braxa88
több mint 6 éve
Annyi punt, ahány éve nem volt a playoffban a BillsÉs annyi éve nem volt Jacksonfalván PO meccs.
Löfli
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
nekem ahhoz nem szar meccsek kellettek, hanem a Gagyióla féle barcelona.nekem a 2006-os vb-n az Ukrajna-Svájc volt ilyen, azzal egy egész sportágból ábrándultam ki véglegWow, te tuti az MTA rendes tagja lehetsz, ha ilyenekre emlékszel. A másik lehetőség, hogy tényleg nagyon mély sebeket hagyott benned az a meccs.Engem inkább a tavaly nyári Wales - Észak-Írország EB-nyolcaddöntőre emlékeztetÁtléptük az 1000-et. 😀nem is rossz egy preseason meccsen
Vrij6
Tactful Cactus
Kampman
balintbaba
baggio 🏈
Megutáltatta velem azt a csapatot, akit inkább szerettem, mint nem (anno 'dinho miatt), az a rohadt sok színészkedés, meg a sport kihalása az üzlet miatt, az nekem sok volt.
több mint 6 éve
Fake punt kellett volna...
több mint 6 éve
elég béna punt volt..
több mint 6 éve
A meccs lehet hogy szar volt, de ezt az eredménykövető topikot egy élmény volt olvasni!
több mint 6 éve
Annyi punt, ahány éve nem volt a playoffban a Bills
több mint 6 éve
2006 VB legendás, horvát védő 3 sárga után lett kiállítva. Pizzéria meg hogy tombolt mellettünk 😀nekem a 2006-os vb-n az Ukrajna-Svájc volt ilyen, azzal egy egész sportágból ábrándultam ki véglegWow, te tuti az MTA rendes tagja lehetsz, ha ilyenekre emlékszel. A másik lehetőség, hogy tényleg nagyon mély sebeket hagyott benned az a meccs.Engem inkább a tavaly nyári Wales - Észak-Írország EB-nyolcaddöntőre emlékeztetÁtléptük az 1000-et. 😀nem is rossz egy preseason meccsen
Vrij6
Tactful Cactus
Kampman
balintbaba
baggio 🏈
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz