Jacksonville Jaguars - Buffalo Bills
2 feliratkozó
több mint 6 éve
Peterman megcsinálná a td drive-ot 😊A Jaguarsnak
Jakehomer
több mint 6 éve
Peterman megcsinálná a td drive-ot 😊
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
James007
1 853
Na, ezt a zenét a Badgers levédette!
több mint 6 éve
gedam
5 902
Hmm, én a kettőből csak egyet kértem volna ki... de ők tudják. Így azért nagyon sok idő maradt.nem értem én se
Igor
több mint 6 éve
minek lövik el az időiket vajon..
több mint 6 éve
Hmm, én a kettőből csak egyet kértem volna ki... de ők tudják. Így azért nagyon sok idő maradt.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Cypress
3 228
Azt tudtuk,hogy ez a Bill olyan-amilyen,de ez a Jags lufi kipukadt,felmossa a Vasas velük a pályát,az kurvaélet.Utana pedig teszunk Bortlesnek egy ajanlatot. Bell es Brown melle meg kell harmadik B-betus futo is a csapatba. 🤣
LeviPoki
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 847
Jövőre az egyik AFC wild card meccs lehetne Londonban
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
"Szeretem, ha büdös a p*csa egy kicsit."Nagy izgalmak közepette van idő McCoy meccs előtti bemelegítését is megtekinteni:hát vigyáznak a környezetre, nincs eldobált budipapír
imgur.com/0SohCqG
balintbaba
petey
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Az eddigi playoffmeccsek agyilag kissé leépítenek
több mint 6 éve
tavalyi lehet megvan de hiányzik a legenda 😕 sajnos nem láthattam tevékenységét élőben 😕 😕 😕((Kéne egy skizofrén hozzászóló, akkor tuti meglenne az 1000respectvvlacis kamuprofilt csinált idén már valaki?
| most miért mondasz ilyet, tudod, hogy meglesz! |
shagi0206
balintbaba
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
Bortles teste is tudat alatt mikor behívják a passzt inkább szabotálja saját magát csak hogy futhasson megint. 😀
több mint 6 éve
Csak nehogy elkényelmesedjen a Vasas.Azt tudtuk,hogy ez a Bill olyan-amilyen,de ez a Jags lufi kipukadt,felmossa a Vasas velük a pályát,az kurvaélet.Ja, az alapszakaszban is sikerült
LeviPoki
mustaine
több mint 6 éve
Jughead
5 194
Romonak ez a futás ismerős lehetett.
több mint 6 éve
Nagy izgalmak közepette van idő McCoy meccs előtti bemelegítését is megtekinteni:hát vigyáznak a környezetre, nincs eldobált budipapír
imgur.com/0SohCqG
balintbaba
több mint 6 éve
Bortles elejti, majd megfutja. Elit RB.A sima futás már nem is kihívás neki. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
casaubon
2 391
fake fumble?
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Ezt a mákert...birkózószart reggelizett?
több mint 6 éve
Kéne egy skizofrén hozzászóló, akkor tuti meglenne az 1000respectvvlacis kamuprofilt csinált idén már valaki?
| most miért mondasz ilyet, tudod, hogy meglesz! |
shagi0206
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
Azt tudtuk,hogy ez a Bill olyan-amilyen,de ez a Jags lufi kipukadt,felmossa a Vasas velük a pályát,az kurvaélet.Ja, az alapszakaszban is sikerült
LeviPoki