NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Jacksonville Jaguars - Indianapolis Colts
több mint 10 éve
Ricsi nem tudja benyomni 1 yardrólStezMondjuk falembereket nem is neki kéne. Az első downban is kb. -2-ről gyömöszölte el +2-ig. Ezt a fal kefélte el.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Ricsi nem tudja benyomni 1 yardrólStezKifulladt az első negyedben.
több mint 10 éve
Ricsi TD-t kérek. 😊 Hülye Chip nem futtatja McCoyt, van vagy 20 yardja eddig összesen...peterk2005megsérült
több mint 10 éve
annyira fos már megint a pla hívás
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
Ez az Pep, továbbra is legyél ilyen kreatív!
több mint 10 éve
Nem baj, harmadikra is!
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Ricsi nem tudja benyomni 1 yardról
több mint 10 éve
Ricsi TD-t kérek. 😊 Hülye Chip nem futtatja McCoyt, van vagy 20 yardja eddig összesen...peterk2005lehet köze van ahhoz h agyrázkódása van??
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Én picksixet kérnék.
több mint 10 éve
Ricsi TD-t kérek. 😊 Hülye Chip nem futtatja McCoyt, van vagy 20 yardja eddig összesen...
több mint 10 éve
Nem érdekel a fantasy engem, csak Luck megérdemelné, hogy 35-40 passzolt TD-vel végezzen év végén, végre tükrözné azt, amit hozzáad a csapathoz. Felőlem kapja el Ricsi, tojok rá 😀jó, ez meglesz, csak ne rushing TD legyen a következőú 😀Stezne sajnáld már Ricsitől, mondom úgy h Lucky a qb-m fantasybanFarky
több mint 10 éve
jó, ez meglesz, csak ne rushing TD legyen a következőú 😀Stezne sajnáld már Ricsitől, mondom úgy h Lucky a qb-m fantasyban
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
shady
1 820
biztató ez a Moncrief gyerek 😊
több mint 10 éve
pirosatStezJa, szerintem is állítsák ki végre Luckot!
több mint 10 éve
jó, ez meglesz, csak ne rushing TD legyen a következőú 😀
több mint 10 éve
Ez catch.
több mint 10 éve
bazdk ez catch
több mint 10 éve
bobi0092
4 353
Inkább jöjjenek a cserék, minthogy a rendes csapat töketlenkedjen.... úgyis mienk a meccs már.bobi0092Nem szóltam 😀
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 10 éve
bobi0092
4 353
Inkább jöjjenek a cserék, minthogy a rendes csapat töketlenkedjen.... úgyis mienk a meccs már.
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 10 éve
nehogy már ez flag legyen
több mint 10 éve
shady
1 820
a titánok is égnek rendesen
több mint 10 éve
Engem is és Lindsey Duke pasiját.Iktriadot vagy kit?Sixo67Te ik, ez a QB-tek sem jött be, szerintem hozzátok vissza Gabbertet hátha.Sixo67Jó lesz ez a srác, ne bántsad.peterk2005