NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Jacksonville Jaguars - Indianapolis Colts
több mint 10 éve
Te ik, ez a QB-tek sem jött be, szerintem hozzátok vissza Gabbertet hátha.Sixo67Á, ő csak a Colts ellen "jó".
több mint 10 éve
Iktriadot vagy kit?Te ik, ez a QB-tek sem jött be, szerintem hozzátok vissza Gabbertet hátha.Sixo67Jó lesz ez a srác, ne bántsad.peterk2005
több mint 10 éve
Csak idén.Ezt fogad majd most is mondogatni 3 évig? xDSixo67és elég csúnya volt, esélye se volt, hogy az elkapó kezében kössön ki.HúsrágóRookie mistake. 😀iktriad
több mint 10 éve
dugo93
4 224
Te ik, ez a QB-tek sem jött be, szerintem hozzátok vissza Gabbertet hátha.Sixo67Egy első körért tuti visszaadnák 😀
több mint 10 éve
Ki a harmadik számú QB a JAXnél ? 😀bobi0092Szerintem Denard. vagy Mike Brown. Mindkettő ex-QB. Stephen Morris a practoce squad QB..
több mint 10 éve
Ezt fogad majd most is mondogatni 3 évig? xDés elég csúnya volt, esélye se volt, hogy az elkapó kezében kössön ki.HúsrágóRookie mistake. 😀iktriad
több mint 10 éve
Te ik, ez a QB-tek sem jött be, szerintem hozzátok vissza Gabbertet hátha.Sixo67Jó lesz ez a srác, ne bántsad.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
és elég csúnya volt, esélye se volt, hogy az elkapó kezében kössön ki.Húsrágónem állt bele rendesen a dobásba... (jah, kedden jön a szokásos QB elemzésem)
Made... Laid... Paid
több mint 10 éve
és elég csúnya volt, esélye se volt, hogy az elkapó kezében kössön ki.HúsrágóRookie mistake. 😀
több mint 10 éve
bobi0092
4 353
Ki a harmadik számú QB a JAXnél ? 😀
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 10 éve
Az első idei Jags pick. 😕iktriadBortles mindenben felülmúlja Henne-t. 😉
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Te ik, ez a QB-tek sem jött be, szerintem hozzátok vissza Gabbertet hátha.
több mint 10 éve
és elég csúnya volt, esélye se volt, hogy az elkapó kezében kössön ki.
több mint 10 éve
A második félidőben dominál a Jax 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Oké, kezdőknek ennyi legyen. Jöjjön Hassie és a cserék, offenseben és defense-ben is. Van elég sérültünk, ne legyen újabb.
több mint 10 éve
Az első idei Jags pick. 😕
több mint 10 éve
Davis végre
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
azért az a passzpontosság nem lenne ilyen tré, legalább 3-4 labdát elejtettek már az elkapók
több mint 10 éve
Indul a flagfoci.
több mint 10 éve
faszom ezekbe a bírókba
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
a Jax nyert egy negyedet 😮shadyA Bortles effekt
több mint 10 éve
shady
1 820
a Jax nyert egy negyedet 😮
több mint 10 éve
Bortles ratyi, jöjjön Henne!