Jacksonville Jaguars - Pittsburgh Steelers
több mint 6 éve
Willie Parker
15 378
good field position for an interception
több mint 6 éve
Willie Parker
15 378
Nem egy örgödlakat azért ez a Jax O
több mint 6 éve
Willie Parker
15 378
Nem történt semmi különös: minibye-on voltunk, szóval megint a Rozsdaember irányít.Másrészt a srácok úgy érzik, hogy a Ravens leveri a Cicákat, nekünk belefér a bukfenc, a Jax majd talán a PO-ban eltakarítja a NE-t, egy floridai nyaralás meg hát azért tuti.
több mint 6 éve
Klaci79
22 220
allitolag az ilyen pofonok jól jönnek...
több mint 6 éve
Korhut is olyan pontosan passzolt, mint BB...
több mint 6 éve
Lehet hogy ma az a concept, hogy gyakoroljon a DAz a koncepció, hogy nincs koncepció.
bcsarli
több mint 6 éve
Miért nincs pattintott pick?Az Blake specialitása.
Willis
több mint 6 éve
Lehet hogy ma az a concept, hogy gyakoroljon a D
több mint 6 éve
Miért nincs pattintott pick?
több mint 6 éve
fcancellara
1 559
Jogos, úgy nagyobbat szól, ha a harmadik negyedet is átalusszuk.
több mint 6 éve
Az a jó h a RedZone statton nem rontunk 😀
több mint 6 éve
Nem a Rams/Saint O van nálunk a pályán, szóval nyugi.Ennyire durván pesszimista én sem tudok lenni, meghagyom neked. Azért én még bízom, mert én már láttam feltámadást.Jinx😊Hááát izé, felejtsük el a mai meccset és csak sérülés ne legyen. Tomlin meg kezdjen valamit magával, mert amíg ilyen inkonzisztensek vagyunk maximum egy kört fogunk menni a PO-ban (ha bejutunk)Miért is? 9 pont hátrány és 1 teljes félidő. Miért kellene felejteni? Viccelsz?
fcancellara
prérifarkas
De kb 99%, hogy vesztünk. Sérülés meg egyébként se legyen és Tomlin pedig tényleg kezdhetne valamit magával, mert ez eddig üljlefiamegyes.
fcancellara
prérifarkas
több mint 6 éve
prérifarkas
598
Ennyire durván pesszimista én sem tudok lenni, meghagyom neked. Azért én még bízom, mert én már láttam feltámadást.Jinx😊Hááát izé, felejtsük el a mai meccset és csak sérülés ne legyen. Tomlin meg kezdjen valamit magával, mert amíg ilyen inkonzisztensek vagyunk maximum egy kört fogunk menni a PO-ban (ha bejutunk)Miért is? 9 pont hátrány és 1 teljes félidő. Miért kellene felejteni? Viccelsz?
fcancellara
prérifarkas
De kb 99%, hogy vesztünk. Sérülés meg egyébként se legyen és Tomlin pedig tényleg kezdhetne valamit magával, mert ez eddig üljlefiamegyes.
fcancellara
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 6 éve
Pick6 meg nem volt 😀Hát ez igazFeljavulunk a 2. félidőre.Nagyon hova nincs visszaesni...
bcsarli
iktriad
bcsarli
több mint 6 éve
Kezdenek az aranylábúak, lehet azt kellene nézni 😊Itt több esély van a sikerélményre, most hogy a megélhetési futballista ott a csk. (ejnye Rossi, csalódtam benne egy csöppet, hogy visszaengeded a kocsitörőt.)
bcsarli
több mint 6 éve
fcancellara
1 559
JPB/Leon (akarom mondani Jean Reno)?A jinxelést tessék a profira hagyni.Jinx😊Hááát izé, felejtsük el a mai meccset és csak sérülés ne legyen. Tomlin meg kezdjen valamit magával, mert amíg ilyen inkonzisztensek vagyunk maximum egy kört fogunk menni a PO-ban (ha bejutunk)Miért is? 9 pont hátrány és 1 teljes félidő. Miért kellene felejteni? Viccelsz?
fcancellara
prérifarkas
fcancellara
iktriad
Szerkesztette: fcancellara
több mint 6 éve
Kezdenek az aranylábúak, lehet azt kellene nézni 😊
több mint 6 éve
A jinxelést tessék a profira hagyni.Jinx😊Hááát izé, felejtsük el a mai meccset és csak sérülés ne legyen. Tomlin meg kezdjen valamit magával, mert amíg ilyen inkonzisztensek vagyunk maximum egy kört fogunk menni a PO-ban (ha bejutunk)Miért is? 9 pont hátrány és 1 teljes félidő. Miért kellene felejteni? Viccelsz?
fcancellara
prérifarkas
fcancellara
több mint 6 éve
Én abszolút nem érzem, hogy ez a meccs elment volna. Legalább 3 pont kell az első driveból és meccsben vagyunk.
több mint 6 éve
fcancellara
1 559
Jinx😊Hááát izé, felejtsük el a mai meccset és csak sérülés ne legyen. Tomlin meg kezdjen valamit magával, mert amíg ilyen inkonzisztensek vagyunk maximum egy kört fogunk menni a PO-ban (ha bejutunk)Miért is? 9 pont hátrány és 1 teljes félidő. Miért kellene felejteni? Viccelsz?
fcancellara
prérifarkas
több mint 6 éve
Hát ez igazFeljavulunk a 2. félidőre.Nagyon hova nincs visszaesni...
bcsarli
iktriad
több mint 6 éve
Én is erre jutottam..Most kimegyek rágyújtani és közben megvitatom magammal, hogy vajon a félidő végi játék vagy az első időkérés utáni falba rohanás 0 yardért volt-e nagyobb hívás Tomlinéktól.Én az elsőre szavazok...ez az utolsó már eleve halott lett volna.
Szokol
Klaci79
több mint 6 éve
Willie Parker
15 378
Rosszul osztottuk be a pontjaink számát. A múltkor nem kellett volna 52, csak 35, azt a maradék ma elég is lenne.
több mint 6 éve
prérifarkas
598
Hááát izé, felejtsük el a mai meccset és csak sérülés ne legyen. Tomlin meg kezdjen valamit magával, mert amíg ilyen inkonzisztensek vagyunk maximum egy kört fogunk menni a PO-ban (ha bejutunk)Miért is? 9 pont hátrány és 1 teljes félidő. Miért kellene felejteni? Viccelsz?
fcancellara
Harcra Fel Győzni Kell!!