Jacksonville Jaguars - Pittsburgh Steelers

több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 837 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Feljavulunk a 2. félidőre.
bcsarli
Nagyon hova nincs visszaesni...
több mint 6 éve
prérifarkas Pittsburgh Steelers 598
Megbosszulhatja magát hogy ebből a félidőből csak 9 pontos előnyt tudtak kihozni.
bcsarli
Úgy legyen. Bár a félidős edzői munkát eddig nagyon gyengének láttam mindig. Nem látom elég rugalmasnak, változásra képesnek, olyannak ami az aktuális meccshez tudna alakulni. Nodemajdmost!!

Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 378
bcsarli
Különben, mi lesz? Tüntetünk egyet Tomlin ellen? Ki jön velem???
több mint 6 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 638 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

több mint 6 éve
fcancellara Pittsburgh Steelers 1 559
158.3-as PR-ről Big Ben leesett 10.1-re...ilyet se láthatunk gyakran...a történelem előttünk zajlik 😊
Klaci79
hero to zero
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 220
158.3-as PR-ről Big Ben leesett 10.1-re...ilyet se láthatunk gyakran...a történelem előttünk zajlik 😊
több mint 6 éve
fcancellara Pittsburgh Steelers 1 559
Hááát izé, felejtsük el a mai meccset és csak sérülés ne legyen. Tomlin meg kezdjen valamit magával, mert amíg ilyen inkonzisztensek vagyunk maximum egy kört fogunk menni a PO-ban (ha bejutunk)
több mint 6 éve
Most kimegyek rágyújtani és közben megvitatom magammal, hogy vajon a félidő végi játék vagy az első időkérés utáni falba rohanás 0 yardért volt-e nagyobb hívás Tomlinéktól.
Szokol
Én az elsőre szavazok...ez az utolsó már eleve halott lett volna.
több mint 6 éve
Megbosszulhatja magát hogy ebből a félidőből csak 9 pontos előnyt tudtak kihozni.
bcsarli
Ja, pont úgy nézünk ki, mint akik játszani akartak ma. Szerintem a mi csapatunknak nem szóltak, hogy előbb kezdünk, s még csak most keltek ki a fiúk az ágyból
több mint 6 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 6 992 — Steelers fan
Most kimegyek rágyújtani és közben megvitatom magammal, hogy vajon a félidő végi játék vagy az első időkérés utáni falba rohanás 0 yardért volt-e nagyobb hívás Tomlinéktól.
több mint 6 éve
Szegény floridai Steelers szurkolókat sajnálom...ide mi nem nyerni járunk...kivétel persze Tampa...valami furcsaság miatt ott még működünk legalább egy félidőt
több mint 6 éve
geleven Pittsburgh Steelers 136
Atyaég! Semmi ötlet, semmi erő az O-ban.
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 837 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ez az utolsó play kemény volt
Kampman
Méltó a meccshez.
több mint 6 éve
60 perce nem kaptunk pontot. De a 2 turnoverből illett volna sokkal többet kihozni.
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 290
Ez az utolsó play kemény volt
több mint 6 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 441
haley visszajott?
több mint 6 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 638 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

több mint 6 éve
thr_buddha Pittsburgh Steelers 120
Világ legbénább hail mary-e
több mint 6 éve
Ben még kibaszott Connerrel is, hogy romoljon az átlaga.
több mint 6 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 712 — Steelers fan
Szépen lepörgettük

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 6 éve
LOL
több mint 6 éve
Inkább a 64 yardos FG kísérletet választanám...ott látok 2% esélyt
több mint 6 éve
Bortles példaképe BB
Fast Willie
Ő is BB 😊
bcsarli
Én Bill Belichekre gondoltam. Kb hasonló erővel dobhatnak és Bill nem is sokkal gyorsabb nála
több mint 6 éve
Spikeolunk egy harmadik INT-ért?
több mint 6 éve
Tizenkettes New England Patriots 50
Ha már órát akar pörgetni a Jacksonville, miért dobáltatnak Bortlesszel? Hihetetlen, mekkora szar QB. Big Ben meg Pittsburghben maradt. Jó, ha meglesz a 100 passzolt yardja.