Jacksonville Jaguars - Pittsburgh Steelers
több mint 6 éve
Feljavulunk a 2. félidőre.Nagyon hova nincs visszaesni...
bcsarli
több mint 6 éve
prérifarkas
598
Megbosszulhatja magát hogy ebből a félidőből csak 9 pontos előnyt tudtak kihozni.Úgy legyen. Bár a félidős edzői munkát eddig nagyon gyengének láttam mindig. Nem látom elég rugalmasnak, változásra képesnek, olyannak ami az aktuális meccshez tudna alakulni. Nodemajdmost!!
bcsarli
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 6 éve
Willie Parker
15 378
Feljavulunk a 2. félidőre.Különben, mi lesz? Tüntetünk egyet Tomlin ellen? Ki jön velem???
bcsarli
több mint 6 éve
Feljavulunk a 2. félidőre.
több mint 6 éve
fcancellara
1 559
158.3-as PR-ről Big Ben leesett 10.1-re...ilyet se láthatunk gyakran...a történelem előttünk zajlik 😊hero to zero
Klaci79
több mint 6 éve
Klaci79
22 220
158.3-as PR-ről Big Ben leesett 10.1-re...ilyet se láthatunk gyakran...a történelem előttünk zajlik 😊
több mint 6 éve
fcancellara
1 559
Hááát izé, felejtsük el a mai meccset és csak sérülés ne legyen. Tomlin meg kezdjen valamit magával, mert amíg ilyen inkonzisztensek vagyunk maximum egy kört fogunk menni a PO-ban (ha bejutunk)
több mint 6 éve
Klaci79
22 220
Most kimegyek rágyújtani és közben megvitatom magammal, hogy vajon a félidő végi játék vagy az első időkérés utáni falba rohanás 0 yardért volt-e nagyobb hívás Tomlinéktól.Én az elsőre szavazok...ez az utolsó már eleve halott lett volna.
Szokol
több mint 6 éve
Willie Parker
15 378
Megbosszulhatja magát hogy ebből a félidőből csak 9 pontos előnyt tudtak kihozni.Ja, pont úgy nézünk ki, mint akik játszani akartak ma. Szerintem a mi csapatunknak nem szóltak, hogy előbb kezdünk, s még csak most keltek ki a fiúk az ágyból
bcsarli
több mint 6 éve
Most kimegyek rágyújtani és közben megvitatom magammal, hogy vajon a félidő végi játék vagy az első időkérés utáni falba rohanás 0 yardért volt-e nagyobb hívás Tomlinéktól.
több mint 6 éve
Klaci79
22 220
Szegény floridai Steelers szurkolókat sajnálom...ide mi nem nyerni járunk...kivétel persze Tampa...valami furcsaság miatt ott még működünk legalább egy félidőt
több mint 6 éve
geleven
136
Atyaég! Semmi ötlet, semmi erő az O-ban.
több mint 6 éve
Ez az utolsó play kemény voltMéltó a meccshez.
Kampman
több mint 6 éve
60 perce nem kaptunk pontot. De a 2 turnoverből illett volna sokkal többet kihozni.
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Ez az utolsó play kemény volt
több mint 6 éve
xtaki
3 441
haley visszajott?
több mint 6 éve
Megbosszulhatja magát hogy ebből a félidőből csak 9 pontos előnyt tudtak kihozni.
több mint 6 éve
thr_buddha
120
Világ legbénább hail mary-e
több mint 6 éve
Willie Parker
15 378
Ben még kibaszott Connerrel is, hogy romoljon az átlaga.
több mint 6 éve
Szépen lepörgettük
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 6 éve
Klaci79
22 220
LOL
több mint 6 éve
Klaci79
22 220
Inkább a 64 yardos FG kísérletet választanám...ott látok 2% esélyt
több mint 6 éve
Willie Parker
15 378
Én Bill Belichekre gondoltam. Kb hasonló erővel dobhatnak és Bill nem is sokkal gyorsabb nálaBortles példaképe BBŐ is BB 😊
Fast Willie
bcsarli
több mint 6 éve
Willie Parker
15 378
Spikeolunk egy harmadik INT-ért?
több mint 6 éve
Tizenkettes
50
Ha már órát akar pörgetni a Jacksonville, miért dobáltatnak Bortlesszel? Hihetetlen, mekkora szar QB. Big Ben meg Pittsburghben maradt. Jó, ha meglesz a 100 passzolt yardja.