Jacksonville Jaguars - Pittsburgh Steelers
több mint 6 éve
Klaci79
22 220
Sziasztok! Gyerekek tudtok egy linket adni amint tudom követni én is az eseményeket? Előre is nagyon köszönömtopstreams.info/nfl/jaguars
kallayt
több mint 6 éve
Mivel nem kell passzolnia, nem csinál semmi balfaszságot.Bortles ma eddig parádés!Miről maradtam le? Volt egy 5 yardnál hosszabb passza, csak nem láttam?
Szokol
Klaci79
több mint 6 éve
kallayt
12
Sziasztok! Gyerekek tudtok egy linket adni amint tudom követni én is az eseményeket? Előre is nagyon köszönöm
több mint 6 éve
Ugy elnyaljak nagy atlagban a D-lineunkat mint a fagyit... Rohadtul kell vmi most mar az O-tol amig lotavolban vagyunk!
több mint 6 éve
Tökéletes ütemben adja a handoffokat, ezáltal irányítja a futást 😀Bortles ma eddig parádés!Miről maradtam le? Volt egy 5 yardnál hosszabb passza, csak nem láttam?
Szokol
Klaci79
több mint 6 éve
Klaci79
22 220
Bortles ma eddig parádés!Miről maradtam le? Volt egy 5 yardnál hosszabb passza, csak nem láttam?
Szokol
több mint 6 éve
Willie Parker
15 378
Rámegyünk arra, hogy hátha Lambo meghúzza a hamstringjét és Bortles egyszer picket dob, s nyerünk 7-6-ra?
több mint 6 éve
A tavalyi első meccsen sok köze nem volt a W-hez. A másodiknál annál inkább.Bortles ma eddig parádés!Ellenünk mindíg
Szokol
bcsarli
több mint 6 éve
Bortles ma eddig parádés!Ellenünk mindíg
Szokol
több mint 6 éve
Bortles ma eddig parádés!Nem kérnek tőle sokat. (múlt héten elég jó volt.)
Szokol
több mint 6 éve
Klaci79
22 220
kene valtani D schemaban...szejjelfutnakPihenőidő!!! Elsősorban az kellene nekik
xtaki
több mint 6 éve
Bortles ma eddig parádés!
több mint 6 éve
Willie Parker
15 378
All Fire!!!
több mint 6 éve
Klaci79
22 220
HOL VOLT EZ A CSAPAT AZ ELMÚLT 5 MECCSEN????Azért 10-ből 8 csapat ellen passzolni is kell néha...sajnos ellenünk nem..
iktriad
több mint 6 éve
xtaki
3 441
kene valtani D schemaban...szejjelfutnak
több mint 6 éve
Willie Parker
15 378
Jó, ezt a meccset már a repülőn feladtuk..
több mint 6 éve
Willie Parker
15 378
Gondolhatod, milyen kényszerlépéseim voltak, mikor szezonkezdetkor Wentz, Bell és Gronk a kezdőim. Elaludtam a draftot...a JAx sec nagyon komolyan megérkezett a meccsbe...a TE -eket meg se próbáljuk...na jó lenne felébredni, nem a tavalyi önmagunkat nézniVance McDonald benn unatkozik a fantasymben. Ideje lenne passzolni neki....... 😀
Klaci79
Kájzerszóze
több mint 6 éve
HOL VOLT EZ A CSAPAT AZ ELMÚLT 5 MECCSEN????
több mint 6 éve
geleven
136
Csak így a mi Defense-ünket is fárasztjuk, eddig szar az egész OEddig 1 db sikeres elkapás... Eddig elég gyenge valóban. Van honnan fejlődni!
bcsarli
több mint 6 éve
xtaki
3 441
nincs semmi baj. a D eleg jol tolja,3 ponttal mennek.
amig nem mennek el 21-el, addig van remeny, hogy az O felebred.
több mint 6 éve
a JAx sec nagyon komolyan megérkezett a meccsbe...a TE -eket meg se próbáljuk...na jó lenne felébredni, nem a tavalyi önmagunkat nézniVance McDonald benn unatkozik a fantasymben. Ideje lenne passzolni neki....... 😀
Klaci79
több mint 6 éve
Csak így a mi Defense-ünket is fárasztjuk, eddig szar az egész O
több mint 6 éve
de hiányzott látni ezt a védelmet.
több mint 6 éve
Hol volt ez a csapat az elmúlt 5 meccsen?