Kansas City Chiefs - New England Patriots
1 feliratkozó
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Na a mellek nem átkozták meg a Pats-et, talán a fenekek majdEz jó, segg már régen volt. A csöcsökből már elegem van.
flzoli
több mint 5 éve
ez a dr pepper reklám is ótvar jóva
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 903
Ez jó mérkőzés volt. Reid remek taktikával szopatta meg magát ezzel a Pats kezdéssel. Jóéjt!
több mint 5 éve
Ott a cumi!!!
több mint 5 éve
Mik ezek a dobások Mahomes-tól rozsdás a fiú.
Mr.Breaker
mahomes eddig nem túl jóBelichick belevoodoozta a mostani Bortlest Mahomes fejébe.
Negritis
több mint 5 éve
Na gyerünk Muppet Mahomes!Sajnos lelopták róla
Keresd meg Tori Blacket Seahawks mezben. Mindenki jól jár. Te elfoglalod magad, és ha megtalálod felvidítasz minket.
Kikapott a Saints, nyerni fog a Pats, nos, akkor én innentől csöcsökkel szórakoztatom az egybegyülteket a hátralévő garbage timeban...
akdestroyer
iktriad
több mint 5 éve
bobi0092
4 354
Mik ezek a Rivers féle vakon előre passzok ?
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 5 éve
gph.is/2x1WvBz
több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 903
Mik ezek a dobások Mahomes-tól rozsdás a fiú.
több mint 5 éve
mahomes eddig nem túl jó
több mint 5 éve
de bazdmeg ezek nem csöcsök....ez valami más
Kikapott a Saints, nyerni fog a Pats, nos, akkor én innentől csöcsökkel szórakoztatom az egybegyülteket a hátralévő garbage timeban...
akdestroyer
több mint 5 éve
Uuu azt hiszem Patsnek fogok drukkolni... Az a Mekis Kelce reklám kezd az agyamra menni és amikor azt hiszed nincs lejebb jön a Detrktív pikachu trailer...
Tomcsik
több mint 5 éve
Na gyerünk Muppet Mahomes! Keresd meg Tori Blacket Seahawks mezben. Mindenki jól jár. Te elfoglalod magad, és ha megtalálod felvidítasz minket.
akdestroyer
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 880
Na a mellek nem átkozták meg a Pats-et, talán a fenekek majdserena?
flzoli
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Uuu azt hiszem Patsnek fogok drukkolni... Az a Mekis Kelce reklám kezd az agyamra menni és amikor azt hiszed nincs lejebb jön a Detrktív pikachu trailer...
több mint 5 éve
Na a mellek nem átkozták meg a Pats-et, talán a fenekek majdtöbb mint 5 éve
mondjuk kis dilion bimbói elég furáksose legyen nagyobb gondod!
Negritis
több mint 5 éve
bobi0092
4 354
3 and out szagot érzek
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 5 éve
akdestroyer
4 751