Konferenciadöntők
több mint 1 éve
Dyami WR1 lett a PO-raQuinyanamo Bay-ben Meglorennek nehéz
zacknorb
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Jalen Carter is a freak
— The 33rd Team (@The33rdTeamFB) January 26, 2025
🎥: @CoachDanCasey pic.twitter.com/DuNNOfjJ1s https://t.co/YbFcDFNJaL
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Az az all-time 9-5 ide szerintem egész jól néz ki. De igen a gyépések csak az utolsó 2re tudnak visszaemlékezni, addig ment a memória.Jags meg szimpatikus egy mondatban, az már nagy kópium.Jó a Chargers érzelműek érthetően utálnak minket. Kétszer egy szezonban kikapni egy gyépéstől elég kínos.
Sixo
iktriad
több mint 1 éve
Így a legveszélyesebb a washington ellen játszani, hogy érződik hogy semmi vesztenivalójuk nincs.Csak hail mary ne legyen...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Nem lesz képesna, mesélj Mester!Ha ebben bízol akkor van számodra egy szomorú híremMilyen ablakba dobta be atyaegRemélem jövőre Williams is képes lesz ilyenekre
csebi
Toto21
csebi
csi77
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
na, mesélj Mester!Ha ebben bízol akkor van számodra egy szomorú híremMilyen ablakba dobta be atyaegRemélem jövőre Williams is képes lesz ilyenekre
csebi
Toto21
csebi
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
Szeretlek (no homo) 🤪Bakker emiatt a fake punt miatt odaègett a melegszendvicsem is 🥳😀Win - win 😉
dande2
csebi
több mint 1 éve
Óriási meccs😉Ha az óriás alatt Barkleyra gondolsz, akkor igen.
Palesz76
több mint 1 éve
Bakker emiatt a fake punt miatt odaègett a melegszendvicsem is 🥳😀Win - win 😉
dande2
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
iktriad plsFake-ek és ellensúlyok.Jézusom! Ez hova ment?
nagylaza, főpohárnokHuhh ezt hova?Ez így biztosabb volt, mint 3&6ra megpasszolni.
Tactful Cactus
Sixo
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Ha ebben bízol akkor van számodra egy szomorú híremMilyen ablakba dobta be atyaegRemélem jövőre Williams is képes lesz ilyenekre
csebi
Toto21
több mint 1 éve
Óriási meccs😉
több mint 1 éve
Bakker emiatt a fake punt miatt odaègett a melegszendvicsem is 🥳😀
több mint 1 éve
Meccseken a zászlót nem dobtad így?Milyen ablakba dobta be atyaegmint én gyerekként a szomszédnál
csebi
Löfli
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Jags meg szimpatikus egy mondatban, az már nagy kópium.Jó a Chargers érzelműek érthetően utálnak minket. Kétszer egy szezonban kikapni egy gyépéstől elég kínos.
Sixo
több mint 1 éve
Egyik kedvenc részem 😉www.youtube.com/watch?v=xc39s7_Iwo8200 mérföldet utaztak a n.ggerekNehogy már olyan nyerjen, aki nem tud tacklet csinálniJóvan akkor a Kansas nyert jóéjszakát sziasztok. 😃Damu Roland kép már smafu?
Hanni
gamerkr
zacknorb
davemayer
zacknorb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Milyen ablakba dobta be atyaegRemélem jövőre Williams is képes lesz ilyenekre
csebi
több mint 1 éve
Milyen ablakba dobta be atyaegmint én gyerekként a szomszédnál
csebi

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Fake-ek és ellensúlyok.Jézusom! Ez hova ment?
nagylaza, főpohárnokHuhh ezt hova?Ez így biztosabb volt, mint 3&6ra megpasszolni.
Tactful Cactus
Sixo
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Dyami WR1 lett a PO-ra
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Amikor bohóckodtak a punt előtt látszott, hogy fake punt lesz.Az egyik gunner gyanakodott is, latszott, hogy az utolso pillanatig vart, mire figyeljen
Greengo
több mint 1 éve
Milyen ablakba dobta be atyaeg