Konferenciadöntők
10 hónapja
Besét meg Hodászt egy sorba venni még egy konf. döntő eredménykövetőben is nagyon gáz.kiket?
Tactful Cactus
10 hónapja
tackleket elsőre meg kéne csinálniÚgy látszik nem kaptak meg a memot …
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
nem fog kiderülni hogy képes e ráÉn csak annyit írtam h jövőre Caleb nem lesz képes ilyen windowba bedobni az NFC döntőn. Persze, tévedhetek de én így gondolom.Mondjuk én a politikát nem keverném ide, de a jövőbelátás egy jó tulajdonság....Jó neked hogy látod a jövőt, írd majd meg a haverjaidnak a politika topicba is, ne reménykedjenek/idegeskedjenek feleslegesenNem lesz képesna, mesélj Mester!Ha ebben bízol akkor van számodra egy szomorú híremMilyen ablakba dobta be atyaegRemélem jövőre Williams is képes lesz ilyenekre
csebi
Toto21
csebi
csi77
csebi
davemayer
csi77
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
tackleket elsőre meg kéne csinálni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Azért remelem Davet nem éri ez a sors majd.Paul Atreides belehalt.Mondjuk én a politikát nem keverném ide, de a jövőbelátás egy jó tulajdonság....Jó neked hogy látod a jövőt, írd majd meg a haverjaidnak a politika topicba is, ne reménykedjenek/idegeskedjenek feleslegesenNem lesz képesna, mesélj Mester!Ha ebben bízol akkor van számodra egy szomorú híremMilyen ablakba dobta be atyaegRemélem jövőre Williams is képes lesz ilyenekre
csebi
Toto21
csebi
csi77
csebi
davemayer
csi77
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Besét meg Hodászt egy sorba venni még egy konf. döntő eredménykövetőben is nagyon gáz.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
Anno nálunk Mallik Willis is 1/1-re ment el. 😀Kis Trotter apád nem lesz büszke radMeg az se, aki második kör végén draftolt GM gameben
dande2
zacknorb
10 hónapja
Én csak annyit írtam h jövőre Caleb nem lesz képes ilyen windowba bedobni az NFC döntőn. Persze, tévedhetek de én így gondolom.Mondjuk én a politikát nem keverném ide, de a jövőbelátás egy jó tulajdonság....Jó neked hogy látod a jövőt, írd majd meg a haverjaidnak a politika topicba is, ne reménykedjenek/idegeskedjenek feleslegesenNem lesz képesna, mesélj Mester!Ha ebben bízol akkor van számodra egy szomorú híremMilyen ablakba dobta be atyaegRemélem jövőre Williams is képes lesz ilyenekre
csebi
Toto21
csebi
csi77
csebi
davemayer
csi77
10 hónapja
Paul Atreides belehalt.Mondjuk én a politikát nem keverném ide, de a jövőbelátás egy jó tulajdonság....Jó neked hogy látod a jövőt, írd majd meg a haverjaidnak a politika topicba is, ne reménykedjenek/idegeskedjenek feleslegesenNem lesz képesna, mesélj Mester!Ha ebben bízol akkor van számodra egy szomorú híremMilyen ablakba dobta be atyaegRemélem jövőre Williams is képes lesz ilyenekre
csebi
Toto21
csebi
csi77
csebi
davemayer
csi77
10 hónapja
Mondjuk én a politikát nem keverném ide, de a jövőbelátás egy jó tulajdonság....Jó neked hogy látod a jövőt, írd majd meg a haverjaidnak a politika topicba is, ne reménykedjenek/idegeskedjenek feleslegesenNem lesz képesna, mesélj Mester!Ha ebben bízol akkor van számodra egy szomorú híremMilyen ablakba dobta be atyaegRemélem jövőre Williams is képes lesz ilyenekre
csebi
Toto21
csebi
csi77
csebi
davemayer
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
10 hónapja
Ez zaszlonak tűnt amúgy
10 hónapja
Az szèp baleset lèvèn 5. kör IRL 😀Kis Trotter apád nem lesz büszke radMeg az se, aki második kör végén draftolt GM gameben
dande2
zacknorb
dande2
Poloska vagyok.
10 hónapja
Az szèp baleset lèvèn 5. kör IRL 😀Kis Trotter apád nem lesz büszke radMeg az se, aki második kör végén draftolt GM gameben
dande2
zacknorb
10 hónapja
Megyek és meg is írom.Jó neked hogy látod a jövőt, írd majd meg a haverjaidnak a politika topicba is, ne reménykedjenek/idegeskedjenek feleslegesenNem lesz képesna, mesélj Mester!Ha ebben bízol akkor van számodra egy szomorú híremMilyen ablakba dobta be atyaegRemélem jövőre Williams is képes lesz ilyenekre
csebi
Toto21
csebi
csi77
csebi
davemayer
10 hónapja
Kis Trotter apád nem lesz büszke radMeg az se, aki második kör végén draftolt GM gameben
dande2
Poloska vagyok.
10 hónapja
Érdekes, hogy minden reklámban a Chiefs van
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Kösz, hogy szólsz így időben, nem is fogom kínozni magam majd ősztől a meccsnézésselna, mesélj Mester!Ha ebben bízol akkor van számodra egy szomorú híremMilyen ablakba dobta be atyaegRemélem jövőre Williams is képes lesz ilyenekre
csebi
Toto21
csebi
csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
10 hónapja
Jó neked hogy látod a jövőt, írd majd meg a haverjaidnak a politika topicba is, ne reménykedjenek/idegeskedjenek feleslegesenNem lesz képesna, mesélj Mester!Ha ebben bízol akkor van számodra egy szomorú híremMilyen ablakba dobta be atyaegRemélem jövőre Williams is képes lesz ilyenekre
csebi
Toto21
csebi
csi77
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
10 hónapja
Bakker emiatt a fake punt miatt odaègett a melegszendvicsem is 🥳😀
dande2
10 hónapja
Rugásokkal itt ma nem lehet nyerni. Ha most nem sikerül a stop akkor vége
10 hónapja
FG-okkal viszont nem sokra fogunk menni

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
Kis Trotter apád nem lesz büszke rad
10 hónapja
Én mindkét csapat vereségéhez ugyanúgy viszonyulokÓriási meccs😉Ha az óriás alatt Barkleyra gondolsz, akkor igen.
Palesz76
iktriad
10 hónapja
Berúgta a kényszeres.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c