Konferenciadöntők
10 hónapja
vfdbfdsn
175
mikor tiltják már be ezt a szart?Nem fogják, nem is lenne igazságos.
Yamal19
Kampman
nyilván mindenki csinálhatná nem is erről van szó.. hanem ez az nfl szégyene egy ilyen play..mikor tiltják már be ezt a szart?Nem fogják, nem is lenne igazságos.
Yamal19
Kampman
10 hónapja
Elliott...faszom, de tényleg már..........

E-A-G-L-E-S EAGLES !
10 hónapja
A stream most már harmadszor ugrik vissza az első negyedbe 7-3-hoz. Elég furi.Negyedszer, bazmeg.
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
Na a Henery mód bazki…
Don't talk the walk, Walk the talk!
10 hónapja
Good, goodmármint no good
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
A stream most már harmadszor ugrik vissza az első negyedbe 7-3-hoz. Elég furi.
10 hónapja
hurts kitűnően látta hogy mit fog csinálni a védelem 😀-3 pont, köszi jalen
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Good, good

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
És amikor nem középről indulnak?Annyira nem.mikor tiltják már be ezt a szart?Soha. Eleg nehez lenne korulirni, hogy mi szamitson szabalytalannak
Yamal19
casaubon
Simán hozhatnának olyan szabályt, hogy a támadóktól legalább 4 játékos álljon fel a hash markokon kívül.
Kampman
10 hónapja
Na a Luvu sack hozott is 10kt
10 hónapja
Ez egy jó blitz hívás volt
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
uwu luvu
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Fuss Caleb fussOk, remélem igazad lesz és csak futással megyünk tovább onnan 😊Én csak annyit írtam h jövőre Caleb nem lesz képes ilyen windowba bedobni az NFC döntőn. Persze, tévedhetek de én így gondolom.Mondjuk én a politikát nem keverném ide, de a jövőbelátás egy jó tulajdonság....Jó neked hogy látod a jövőt, írd majd meg a haverjaidnak a politika topicba is, ne reménykedjenek/idegeskedjenek feleslegesenNem lesz képesna, mesélj Mester!Ha ebben bízol akkor van számodra egy szomorú híremMilyen ablakba dobta be atyaegRemélem jövőre Williams is képes lesz ilyenekre
csebi
Toto21
csebi
csi77
csebi
davemayer
csi77
csebi
csi77
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Annyira nem.mikor tiltják már be ezt a szart?Soha. Eleg nehez lenne korulirni, hogy mi szamitson szabalytalannak
Yamal19
casaubon
Simán hozhatnának olyan szabályt, hogy a támadóktól legalább 4 játékos álljon fel a hash markokon kívül.
10 hónapja
Amúgy Ja. Probléma h a false startokat nem dobják be amikor vanmikor tiltják már be ezt a szart?Nem fogják, nem is lenne igazságos.
Yamal19
Kampman
10 hónapja
mikor tiltják már be ezt a szart?Soha. Eleg nehez lenne korulirni, hogy mi szamitson szabalytalannak
Yamal19
10 hónapja
mikor tiltják már be ezt a szart?Nem fogják, nem is lenne igazságos.
Yamal19
10 hónapja
Ok, remélem igazad lesz és csak futással megyünk tovább onnan 😊Én csak annyit írtam h jövőre Caleb nem lesz képes ilyen windowba bedobni az NFC döntőn. Persze, tévedhetek de én így gondolom.Mondjuk én a politikát nem keverném ide, de a jövőbelátás egy jó tulajdonság....Jó neked hogy látod a jövőt, írd majd meg a haverjaidnak a politika topicba is, ne reménykedjenek/idegeskedjenek feleslegesenNem lesz képesna, mesélj Mester!Ha ebben bízol akkor van számodra egy szomorú híremMilyen ablakba dobta be atyaegRemélem jövőre Williams is képes lesz ilyenekre
csebi
Toto21
csebi
csi77
csebi
davemayer
csi77
csebi
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
10 hónapja
mikor tiltják már be ezt a szart?az nflt?
Yamal19

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
vfdbfdsn
175
mikor tiltják már be ezt a szart?
10 hónapja
ha nem jut el odáig, az is azt jelenti, hogy nem képesnem fog kiderülni hogy képes e ráÉn csak annyit írtam h jövőre Caleb nem lesz képes ilyen windowba bedobni az NFC döntőn. Persze, tévedhetek de én így gondolom.Mondjuk én a politikát nem keverném ide, de a jövőbelátás egy jó tulajdonság....Jó neked hogy látod a jövőt, írd majd meg a haverjaidnak a politika topicba is, ne reménykedjenek/idegeskedjenek feleslegesenNem lesz képesna, mesélj Mester!Ha ebben bízol akkor van számodra egy szomorú híremMilyen ablakba dobta be atyaegRemélem jövőre Williams is képes lesz ilyenekre
csebi
Toto21
csebi
csi77
csebi
davemayer
csi77
csebi
Negritis, a vajda