Konferenciadöntők
10 hónapja
Slay mi lenne ha szerelni probálna es nem azonnal ütni?
Don't talk the walk, Walk the talk!
10 hónapja
youtu.be/BWSyK4D-vD4?si=CdQJPyzfj1m0R12L&t=2843www.youtube.com/watch?v=BDW2zpUq9EMGood, goodmármint no good
warr_b
Löfli
eaglesmcnabb
Poloska vagyok.
10 hónapja
fingja nem volt hogy blitz jön, pedig vakon megmondtam volna hogy az fog jönnihurts kitűnően látta hogy mit fog csinálni a védelem 😀Azèrt nehogy már ezt is az ő szamlajara írjuk.....
-3 pont, köszi jalen
eaglesmcnabb
dande2
Szerinted mit olvasott a védelemből a play előtt? szerintem semmit, de javíts ki ha tévedek.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Itt Slay mintha korán feladta volna
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Hopsz....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
most mondtam a fiamnak, h McLaurin most fog megvillanni 😀
10 hónapja
Ez félelmetesen nagy TD volt Scary Terrytől.
10 hónapja
Scary Terry!!!!!!!!!
10 hónapja
Hollé!
10 hónapja
Ott is van, gyönyörű játék!
10 hónapja
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Végre bmeg
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
TERRYYY

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
mer barmokEz a Mickey 17 ígéretesnek néz ki.A Parazita rendezőjének első angol nyelvű filmje, amit Zaslav és WB próbál minél jobban elásni, senki se vágja miért.
Sixo
iktriad
10 hónapja
Valaki nezi a magyar kozvetitest? Ha igen kik a kommentatorok?Sanyi meg a sóscukor.
Hendrix
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
Ez a Mickey 17 ígéretesnek néz ki.snowpiercer, parasyte, memories of murder,...
Sixo
a rendező filmjei alapból várósak
10 hónapja
Kerek IstiValaki nezi a magyar kozvetitest? Ha igen kik a kommentatorok?Kovács Sanyi meg egy másik
Hendrix
Kampman
Poloska vagyok.
10 hónapja
Kerék IstvánValaki nezi a magyar kozvetitest? Ha igen kik a kommentatorok?Kovács Sanyi meg egy másik
Hendrix
Kampman
10 hónapja
Ez a Mickey 17 ígéretesnek néz ki.A Parazita rendezőjének első angol nyelvű filmje, amit Zaslav és WB próbál minél jobban elásni, senki se vágja miért.
Sixo
10 hónapja
Valaki nezi a magyar kozvetitest? Ha igen kik a kommentatorok?sós cukor, a másikat nem ismerem
Hendrix
10 hónapja
www.youtube.com/watch?v=BDW2zpUq9EMGood, goodmármint no good
warr_b
Löfli
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!