Konferenciadöntők
10 hónapja
Valaki nezi a magyar kozvetitest? Ha igen kik a kommentatorok?Kovács Sanyi meg egy másik
Hendrix
10 hónapja
Jöhetne már a Chiefs meccs, rengeteg mémet gyűjtöttem amit el akarok sütni
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Pontosan. Legalább lökte volna el Luvut-t, de nem simán elengedi és elkezd izmozni a másik védővel akit már amúgy is fogtak.hurts kitűnően látta hogy mit fog csinálni a védelem 😀Azé ott a cenya fingja nem volt mit blokkoljon…
-3 pont, köszi jalen
eaglesmcnabb
Eazzy
Mind1 ez van. Elliottnak meg tuti ez volt itt az utolsó szezonja.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
10 hónapja
Akkor egy Tot kèrek 🙏
10 hónapja
Valaki nezi a magyar kozvetitest? Ha igen kik a kommentatorok?
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
10 hónapja
Az Universum Box Club a Klicskókkal, Kokóval és Madárral? 😀Ezt is tudtam hogy elbsszuk hogy ne legyen egyszerű a kommentátorok boldogok lehetnek....Na ma is összefogott az Univerzum az Eagles ellen? 😀
dande2
mustaine
10 hónapja
ő nyelte be a nagy sackethurts kitűnően látta hogy mit fog csinálni a védelem 😀Azèrt nehogy már ezt is az ő szamlajara írjuk.....
-3 pont, köszi jalen
eaglesmcnabb
dande2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
nflwebcast.com/philadelphia-eagles-live-stream-online-free/A stream most már harmadszor ugrik vissza az első negyedbe 7-3-hoz. Elég furi.Negyedszer, bazmeg.
nagylaza, főpohárnok
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
Elliott...faszom, de tényleg már..........Az a jo ebben, hogy kurvára nem lehet ebből mentálisan idén már kijönni…
Greengo
Don't talk the walk, Walk the talk!
10 hónapja
de igazából nem az van, hogy minden meccsen van belőle 10, hanem csak a Fili tolja, meg talán 1-2 csapattól láttam. szóval nem annyira kirívó hogy foglalkozni kéne vele.Akkor csak a QB es az RB marad, ez eleg sok felallast tiltana, nem csak a tush pushtAnnyira nem.mikor tiltják már be ezt a szart?Soha. Eleg nehez lenne korulirni, hogy mi szamitson szabalytalannak
Yamal19
casaubon
Simán hozhatnának olyan szabályt, hogy a támadóktól legalább 4 játékos álljon fel a hash markokon kívül.
Kampman
casaubon
10 hónapja
Mint mindig 😀Ezt is tudtam hogy elbsszuk hogy ne legyen egyszerű a kommentátorok boldogok lehetnek....Na ma is összefogott az Univerzum az Eagles ellen? 😀
dande2
mustaine
10 hónapja
hurts kitűnően látta hogy mit fog csinálni a védelem 😀Azèrt nehogy már ezt is az ő szamlajara írjuk.....
-3 pont, köszi jalen
eaglesmcnabb
10 hónapja
Mondjuk athivni a pass protectiont-playt, eléggé látszott h jön Mkihurts kitűnően látta hogy mit fog csinálni a védelem 😀Azé ott a cenya fingja nem volt mit blokkoljon…
-3 pont, köszi jalen
eaglesmcnabb
Eazzy
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Ezt is tudtam hogy elbsszuk hogy ne legyen egyszerű a kommentátorok boldogok lehetnek....Na ma is összefogott az Univerzum az Eagles ellen? 😀
dande2
10 hónapja
Elliott...faszom, de tényleg már..........Az Eagles Brett Maherje.
Greengo
10 hónapja
Azért 54 yardról ki lehet hagyni, inkább Hurts sara, hogy onnan kellett próbálkozni
10 hónapja
Én sem szeretem, az én ízlésemnek egy nagyon primitív play, pláne meccsenként 5-ször ismételve.mikor tiltják már be ezt a szart?Nem fogják, nem is lenne igazságos.
Yamal19
Kampmannyilván mindenki csinálhatná nem is erről van szó.. hanem ez az nfl szégyene egy ilyen play..mikor tiltják már be ezt a szart?Nem fogják, nem is lenne igazságos.
Yamal19
Kampman
Yamal19
De azt szeretném, hogy a sikertelensége miatt tűnjön el, ne parancsszóra.
10 hónapja
A stream most már harmadszor ugrik vissza az első negyedbe 7-3-hoz. Elég furi.Próbálkozik a Redskins.
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
Henery szelleme járja át Philyt.
10 hónapja
Megpróbálni is értelmetlen volt lolHa tényleg 60rol rúgta be warmupnal akkor azért annyira nem
Jakehomer
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
hurts kitűnően látta hogy mit fog csinálni a védelem 😀Azé ott a cenya fingja nem volt mit blokkoljon…
-3 pont, köszi jalen
eaglesmcnabb
Don't talk the walk, Walk the talk!
10 hónapja
Ezt is tudtam hogy elbsszuk hogy ne legyen egyszerű a kommentátorok boldogok lehetnek....
10 hónapja
Akkor csak a QB es az RB marad, ez eleg sok felallast tiltana, nem csak a tush pushtAnnyira nem.mikor tiltják már be ezt a szart?Soha. Eleg nehez lenne korulirni, hogy mi szamitson szabalytalannak
Yamal19
casaubon
Simán hozhatnának olyan szabályt, hogy a támadóktól legalább 4 játékos álljon fel a hash markokon kívül.
Kampman
10 hónapja
Na a Henery mód bazki…Akartam írni,hogy Henery szelleme belengi a pályát....
Eazzy
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018