Konferenciadöntők
10 hónapja
Teljesen mindegy mit olvasott a vèdő kapasból átjött mert Dickerson elrontotta a blockot, ha mást nem neki tudni kellett volna. Egyébként így is volt áthívás. De mindegy ha akarod legyen úgy.....fingja nem volt hogy blitz jön, pedig vakon megmondtam volna hogy az fog jönnihurts kitűnően látta hogy mit fog csinálni a védelem 😀Azèrt nehogy már ezt is az ő szamlajara írjuk.....
-3 pont, köszi jalen
eaglesmcnabb
dande2
Szerinted mit olvasott a védelemből a play előtt? szerintem semmit, de javíts ki ha tévedek.
eaglesmcnabb
10 hónapja
Jah, az se lenne rosszTúl szép lett volna ha a kettes is jönAz is elég, ha a kettes nem fumblizza el 😉
warr_b
Klaci79

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
Jó haverod van neked is akkor 😉Én haverom is egyetértCsocsok igyis úgyis jönnek nem? Mármint egy haverom kérdeziSlay mi lenne ha szerelni probálna es nem azonnal ütni?Akkor már félidőben alekosz meg csöcsök.
Eazzy
Sixo
csebi
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Mintha Daboll hívta volna be ezt a 2 point playtHa Roman hívta volna visszaviszik a védők 2 pontért.
csebi
10 hónapja
Jake Elliott had made 100% of his postseason FGs before this attempt ❌
Poloska vagyok.
10 hónapja
Én haverom is egyetértCsocsok igyis úgyis jönnek nem? Mármint egy haverom kérdeziSlay mi lenne ha szerelni probálna es nem azonnal ütni?Akkor már félidőben alekosz meg csöcsök.
Eazzy
Sixo
csebi

10 hónapja
Túl szép lett volna ha a kettes is jönAz is elég, ha a kettes nem fumblizza el 😉
warr_b
10 hónapja
Eldőlt. Ezt már nem lehet behozni.
10 hónapja
Bold prediction: nem lesznek itt csöcsök éjfélig.félidőben mindig vannak playoffban
Vitézlő Titoknok tomz
10 hónapja
Tuti nem orosz vagy kínai, szóval valami soros bérencKi az a saltzucker?Valaki nezi a magyar kozvetitest? Ha igen kik a kommentatorok?Sanyi meg a sóscukor.
Hendrix
Tactful Cactus
ThundersNFL a Paraszt
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Csocsok igyis úgyis jönnek nem? Mármint egy haverom kérdeziSlay mi lenne ha szerelni probálna es nem azonnal ütni?Akkor már félidőben alekosz meg csöcsök.
Eazzy
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
vfdbfdsn
175
Ezt most benézte Daniels, ha nem fordul vissza és jobbra dobja akkor tiszta 2 pontos
10 hónapja
Túl szép lett volna ha a kettes is jön

10 hónapja
Legalább ez megvanoszt ha a meccs végén 1 pont hiányzik akkor megint megy majd a hiszti hogy rúgni kellett volna
dande2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
A Commandonak van TARTÁSA. Sok csapat összerogyott volna a Barkley TD duplától.
10 hónapja
Bold prediction: nem lesznek itt csöcsök éjfélig.
10 hónapja
Mintha Daboll hívta volna be ezt a 2 point playt
10 hónapja
Eagles Rookie DB párosa állat ma is
10 hónapja
Legalább ez megvan
10 hónapja
Ki az a saltzucker?Valaki nezi a magyar kozvetitest? Ha igen kik a kommentatorok?Sanyi meg a sóscukor.
Hendrix
Tactful Cactus
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
PufifánkValaki nezi a magyar kozvetitest? Ha igen kik a kommentatorok?sós cukor, a másikat nem ismerem
Hendrix
Sixo
10 hónapja
Ez a Mickey 17 ígéretesnek néz ki.Pont előbb küldtem be a trailert a baráti csopiba, nagyon elkapott a hangulata és bírom Patiszont is.
Sixo