Konferenciadöntők
10 hónapja
későFIATAL VAGY!fiatal??? na ezért megy egy üveg Chivas. címet priviben 😀mi ez a sóscukrozás? úgy érzem vmi kimaradt...Nem, csak túl fiatal vagy, nem hallhattad még ezt. Amikor ment ez a szöveg, akkor még a Bogyó és Babócát nézted vasárnap esténként. 😊
petey
Vitézlő Titoknok tomz
petey
csebi
10 hónapja
A máltaiak ennyire követik a skót soccer középcsapatokat?Bikini, nem monokini. Ráadásul ma kikapott a Hibernians a szigeten ezért Mki gyász ruhában járkál egy hétigMáltán mindenki bikiniben mászkál most, látsz te elég csöcsöt.Csocsok igyis úgyis jönnek nem? Mármint egy haverom kérdeziSlay mi lenne ha szerelni probálna es nem azonnal ütni?Akkor már félidőben alekosz meg csöcsök.
Eazzy
Sixo
csebi
Sixo
csebi
10 hónapja
Ne csináld. Ilyen régen volt? Csak nem...mi ez a sóscukrozás? úgy érzem vmi kimaradt...sport tv 12-15 éve Sanyival?
petey
Tactful Cactus
10 hónapja
Én nem akarom hogy úgy legyen, de nagyon úgy tűnik hogy Hurts kurvára visszafogja a csapatot. top1 OL, top1 RB, top5 WR-duó, top3 Def, és azzal ilyen a játék amilyen.Teljesen mindegy mit olvasott a vèdő kapasból átjött mert Dickerson elrontotta a blockot, ha mást nem neki tudni kellett volna. Egyébként így is volt áthívás. De mindegy ha akarod legyen úgy.....fingja nem volt hogy blitz jön, pedig vakon megmondtam volna hogy az fog jönnihurts kitűnően látta hogy mit fog csinálni a védelem 😀Azèrt nehogy már ezt is az ő szamlajara írjuk.....
-3 pont, köszi jalen
eaglesmcnabb
dande2
Szerinted mit olvasott a védelemből a play előtt? szerintem semmit, de javíts ki ha tévedek.
eaglesmcnabb
dande2
Fb-on felhozták hogy alig van turnovere, ez igaz, de úgy nyeli a sackeket mint kacsa a nokedlit, kb. állandó jelleggel kulcsszituban. Abszolút nem érzi a nyomást, pont abban nem fejlődött lófaszt sem az elmúlt 2 évben amiben kellett volna, és mindenki várta hogy fejlődni is fog. Ez már sokkal jobb nem lesz sajna, nála szerintem ez a plafon.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
38mp sem elég.....
10 hónapja
Meg mindig vannak ezek a vegtelen cringe szovegek? Mondjuk van egy masik tag az meg allandoan vonyit fejhangon.PufifánkValaki nezi a magyar kozvetitest? Ha igen kik a kommentatorok?sós cukor, a másikat nem ismerem
Hendrix
Sixo
iktriad
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
10 hónapja
én olyanról is tudok aki amerikainVan aki már akkor is angol streamen nézte a meccseket.mi ez a sóscukrozás? úgy érzem vmi kimaradt...sport tv 12-15 éve Sanyival?
petey
Tactful Cactus
Sixo
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
FIATAL VAGY!fiatal??? na ezért megy egy üveg Chivas. címet priviben 😀mi ez a sóscukrozás? úgy érzem vmi kimaradt...Nem, csak túl fiatal vagy, nem hallhattad még ezt. Amikor ment ez a szöveg, akkor még a Bogyó és Babócát nézted vasárnap esténként. 😊
petey
Vitézlő Titoknok tomz
petey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
12-15 éve már a Gumball meg a Kalandra fel ment, én már csak tudom 😀Nem Kacsameséket meg Csipet Csapatot meg Gumimacikat?mi ez a sóscukrozás? úgy érzem vmi kimaradt...Nem, csak túl fiatal vagy, nem hallhattad még ezt. Amikor ment ez a szöveg, akkor még a Bogyó és Babócát nézted vasárnap esténként. 😊
petey
Vitézlő Titoknok tomz
iktriad
Poloska vagyok.
10 hónapja
Én arra emlékszem, hogy szembe áll Sam Beal.Te sem emlékszel mit mondtak beállva 12 éve a meccsek alattmi ez a sóscukrozás? úgy érzem vmi kimaradt...sport tv 12-15 éve Sanyival?
petey
Tactful Cactus
KeyG
10 hónapja
BurkiniFekete bikini sötét napszemüveggel?Bikini, nem monokini. Ráadásul ma kikapott a Hibernians a szigeten ezért Mki gyász ruhában járkál egy hétigMáltán mindenki bikiniben mászkál most, látsz te elég csöcsöt.Csocsok igyis úgyis jönnek nem? Mármint egy haverom kérdeziSlay mi lenne ha szerelni probálna es nem azonnal ütni?Akkor már félidőben alekosz meg csöcsök.
Eazzy
Sixo
csebi
Sixo
csebi
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Túl szép lett volna ha a kettes is jönElárulhatom: nem vagyok HC. De én nem mentem volna neki a 2 pontosnak, bármennyire is adta magát a szitu. Megkísértett a gondolat, hogy a végén ez fog hiányozni.
warr_b
10 hónapja
fiatal??? na ezért megy egy üveg Chivas. címet priviben 😀mi ez a sóscukrozás? úgy érzem vmi kimaradt...Nem, csak túl fiatal vagy, nem hallhattad még ezt. Amikor ment ez a szöveg, akkor még a Bogyó és Babócát nézted vasárnap esténként. 😊
petey
Vitézlő Titoknok tomz
10 hónapja
Fekete bikini sötét napszemüveggel?Bikini, nem monokini. Ráadásul ma kikapott a Hibernians a szigeten ezért Mki gyász ruhában járkál egy hétigMáltán mindenki bikiniben mászkál most, látsz te elég csöcsöt.Csocsok igyis úgyis jönnek nem? Mármint egy haverom kérdeziSlay mi lenne ha szerelni probálna es nem azonnal ütni?Akkor már félidőben alekosz meg csöcsök.
Eazzy
Sixo
csebi
Sixo
csebi
10 hónapja
Amúgy idénre azt érzem, hogyha a meccsről kell beszélni tök OK, de nagy ligaszintű nem szigorú footballszakmai trendekről ne kérdezzékRemelem mostani playoff első meccsen is kidobta az üres fehér lapokat mint annomi ez a sóscukrozás? úgy érzem vmi kimaradt...Kovács Sanyi kedvelt szófordulata volt a korai sporttévés közvetítésében, pl. egy tackle-t kikerülő running back "elküldte a védőt sóscukorért"
petey
Kampman
csebi
Poloska vagyok.
10 hónapja
Te sem emlékszel mit mondtak beállva 12 éve a meccsek alattmi ez a sóscukrozás? úgy érzem vmi kimaradt...sport tv 12-15 éve Sanyival?
petey
Tactful Cactus
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Nem Kacsameséket meg Csipet Csapatot meg Gumimacikat?mi ez a sóscukrozás? úgy érzem vmi kimaradt...Nem, csak túl fiatal vagy, nem hallhattad még ezt. Amikor ment ez a szöveg, akkor még a Bogyó és Babócát nézted vasárnap esténként. 😊
petey
Vitézlő Titoknok tomz
10 hónapja
Van aki már akkor is angol streamen nézte a meccseket.mi ez a sóscukrozás? úgy érzem vmi kimaradt...sport tv 12-15 éve Sanyival?
petey
Tactful Cactus
10 hónapja
jah ok, nálam más remek szófordulatai maradtak meg.mi ez a sóscukrozás? úgy érzem vmi kimaradt...Kovács Sanyi kedvelt szófordulata volt a korai sporttévés közvetítésében, pl. egy tackle-t kikerülő running back "elküldte a védőt sóscukorért"
petey
Kampman
toszpléj, pant, nagy testvérek, pufifánk, letartózatta 😀
10 hónapja
Bikini, nem monokini. Ráadásul ma kikapott a Hibernians a szigeten ezért Mki gyász ruhában járkál egy hétigMáltán mindenki bikiniben mászkál most, látsz te elég csöcsöt.Csocsok igyis úgyis jönnek nem? Mármint egy haverom kérdeziSlay mi lenne ha szerelni probálna es nem azonnal ütni?Akkor már félidőben alekosz meg csöcsök.
Eazzy
Sixo
csebi
Sixo
10 hónapja
mi ez a sóscukrozás? úgy érzem vmi kimaradt...sport tv 12-15 éve Sanyival?
petey
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
mi ez a sóscukrozás? úgy érzem vmi kimaradt...Nem, csak túl fiatal vagy, nem hallhattad még ezt. Amikor ment ez a szöveg, akkor még a Bogyó és Babócát nézted vasárnap esténként. 😊
petey
Szerkesztette: Vitézlő Titoknok tomz
10 hónapja
Remelem mostani playoff első meccsen is kidobta az üres fehér lapokat mint annomi ez a sóscukrozás? úgy érzem vmi kimaradt...Kovács Sanyi kedvelt szófordulata volt a korai sporttévés közvetítésében, pl. egy tackle-t kikerülő running back "elküldte a védőt sóscukorért"
petey
Kampman
Szerkesztette: csebi
10 hónapja
mi ez a sóscukrozás? úgy érzem vmi kimaradt...Kovacs Sanyinak volt ez az egyik “poenja”
petey
10 hónapja
Máltán mindenki bikiniben mászkál most, látsz te elég csöcsöt.Csocsok igyis úgyis jönnek nem? Mármint egy haverom kérdeziSlay mi lenne ha szerelni probálna es nem azonnal ütni?Akkor már félidőben alekosz meg csöcsök.
Eazzy
Sixo
csebi