Konferenciadöntők
10 hónapja
Na, az ilyen játékokat hiányoltam a GB-nél.Mi nem puntolunk!
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
Már az első negyedben desperation mode, de nem lehet hibáztatni őket, nagyon le vannak játszva a pályáról
Tepper takarodj!
10 hónapja
Na, az ilyen játékokat hiányoltam a GB-nél.Mi ilyet kapni szoktuk.
nagylaza, főpohárnok
Főleg NFC döntőben
Poloska vagyok.
10 hónapja
fake punt, hogy ne legyenek fake taxi linkek az EK-banÉs empty taxi linkek lesznek?
Löfli
10 hónapja
De nagy tagok
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
10 hónapja
Amikor bohóckodtak a punt előtt látszott, hogy fake punt lesz.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
10 hónapja
Na, az ilyen játékokat hiányoltam a GB-nél.
10 hónapja
Biztos voltam benne 🤔
10 hónapja
A philyt nem szeretem, de dolgoznak keményen, ezt sajna nem lehet tőlük elvitatni ( hiába van zöld-fehér fóbiám) de remélem a Bills véget vett a Chiefs szenvedésének, így aztán nyerhetne végre olyan csapat amelyik még soha nem nyert 4 SB ből egyet sem.Ezért fájt duplan a Lions meccs.Az az egyetlen párosítás amit tuti nem néznék meg 😁
Eagles chiefs zsenialis lesz mondhatom.
esanders10
kapitnono
10 hónapja
A Commando azért még harcol. Wow, az milyen tökös hívás volt megint?Majd arra hívatkozik, hogy ő csak Kendrick Lamar miatt maradt nézi. 😀Dehogynem fogod megnézni.Ezért fájt duplan a Lions meccs.Az az egyetlen párosítás amit tuti nem néznék meg 😁
esanders10
kapitnono
Eazzy
10 hónapja
Wow
10 hónapja
fake punt, hogy ne legyenek fake taxi linkek az EK-ban

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Bevállalta
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Fake punt!!! 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
Jézusom! Ez hova ment?
10 hónapja
Jags meg szimpatikus egy mondatban, az már nagy kópium.Mi szimpatikus gyépések vagyunk évtizedek óta. 😀Kell találnod egy harmadik is. Pl Jags?Hát azt én sem, 2 csapat van akit utálok az nflbe. Ez a kettő 😀Ezért fájt duplan a Lions meccs.Az az egyetlen párosítás amit tuti nem néznék meg 😁
esanders10
kapitnono
Tarsi
Sixo
iktriad
10 hónapja
Oszt még, hogy sírtatok, hogy a Rams ellen hóban nem 40 ponttal nyert az Eagles, tuti kövin ki fognak esni, kiégett mindenki.
10 hónapja
Dehogynem fogod megnézni.Ezért fájt duplan a Lions meccs.Az az egyetlen párosítás amit tuti nem néznék meg 😁
esanders10
kapitnono
Don't talk the walk, Walk the talk!
10 hónapja
Mi szimpatikus gyépések vagyunk évtizedek óta. 😀Kell találnod egy harmadik is. Pl Jags?Hát azt én sem, 2 csapat van akit utálok az nflbe. Ez a kettő 😀Ezért fájt duplan a Lions meccs.Az az egyetlen párosítás amit tuti nem néznék meg 😁
esanders10
kapitnono
Tarsi
Sixo
10 hónapja
Azt hittem, hogy Thunder már elkezdte a csöcsöket posztolni, de akkor láttam, hogy az csak a profil képe.