New England Patriots - Buffalo Bills
1 feliratkozó
1 napja
Ezen én is rágódtam, ennyire kettészakadni a mezőnyt nem láttam még soha. Hozzáteszem, idén igazán domináns csapat sincs, az AFC-ben semmiképpen. (A Lions talán az.)idén bántóan sok gyenge csapat van a ligában, én nem gondolnám, hogy mi lennénk a legrosszabbakreálisan nem volt mi soha 1/1, ez az egész múlt héten hullott az ölünkbeNyugtasd magad csak ezzel de ez 1/1 volt a javábòl de annyira inkompetens a coach csapat hogy ezt is el tudták baszni. Nagyon remélem arra kelek holnap hogy kibasz mondenkit Kraft, ha nem akkor a köv. év is ilyen csodás lesz az tuti...
NB2
ParadSEC
szarok vagyunk, de nem annyira...
(pl Cincyben szét cseszi őket az ideg, hogy ettől a NE-től kikaptak és ezen múlik a PO-juk)
NB2
1 napja
Gratula. Sok sikert a továbbiakban.Nem haribòl de szarjon sünt a Bills és Mayo meg egye meg🤣
Bazsinho
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
1 napja
Bazsinho
1 055
Gratula. Sok sikert a továbbiakban.
1 napja
FunHun
1 525
Remélem McDermott "gratulált" az 1/4-hez Mayonak...
1 napja
FunHun
1 525
Mindenki bekaphatja....
1 napja
idén bántóan sok gyenge csapat van a ligában, én nem gondolnám, hogy mi lennénk a legrosszabbakreálisan nem volt mi soha 1/1, ez az egész múlt héten hullott az ölünkbeNyugtasd magad csak ezzel de ez 1/1 volt a javábòl de annyira inkompetens a coach csapat hogy ezt is el tudták baszni. Nagyon remélem arra kelek holnap hogy kibasz mondenkit Kraft, ha nem akkor a köv. év is ilyen csodás lesz az tuti...
NB2
ParadSEC
szarok vagyunk, de nem annyira...
(pl Cincyben szét cseszi őket az ideg, hogy ettől a NE-től kikaptak és ezen múlik a PO-juk)
1 napja
végigmennek TD-re? 😊
1 napja
Ja és rajtunk röhöghet a liga megint...
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
1 napja
A büdös k anyját, hogy ez is most mindent berúg. Amikor fontos lett volna, akkor kihagyta.
1 napja
reálisan nem volt mi soha 1/1, ez az egész múlt héten hullott az ölünkbeNyugtasd magad csak ezzel de ez 1/1 volt a javábòl de annyira inkompetens a coach csapat hogy ezt is el tudták baszni. Nagyon remélem arra kelek holnap hogy kibasz mondenkit Kraft, ha nem akkor a köv. év is ilyen csodás lesz az tuti...
NB2
1 napja
Imitheking
1 897
reálisan nem volt mi soha 1/1, ez az egész múlt héten hullott az ölünkbeHa mar igy alakult, en tutira ramentem volna.
NB2
1 napja
reálisan nem volt mi soha 1/1, ez az egész múlt héten hullott az ölünkbePont azért kellett volna élni vele,de igaza van gordonnak,ezt a Billst ma nem lehetett alulmúlni,max Brisettel. Miltonnak örülök.
NB2
Szerkesztette: kolok1972
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
1 napja
reálisan nem volt mi soha 1/1, ez az egész múlt héten hullott az ölünkbeDe akkor ha már az ölünkbe hullott éljünk már vele......ehhez is balfasz a komplett brigád.....
NB2
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 napja
reálisan nem volt mi soha 1/1, ez az egész múlt héten hullott az ölünkbe
1 napja
Jogos,pontosítok: a meccset nem akartak megnyerni.Ez a Bills ma egyáltalán nem akart nyerniŐk így is, úgy is nyernek ma, függetlenül a végeredménytől... 😛
kolok1972
Castleai01
1 napja
nálunk is a B csapat van fent, mást nem tudsz tenni. Nem baszhatod le őket mert lehetőséghez jutottak és éltek vele.Szerződésért játszanak..Bills B egy rakás fos, kíváncsi vagyok feltudnak-e pörögni a PO-ra..
1 napja
Ez a Bills ma egyáltalán nem akart nyerniŐk így is, úgy is nyernek ma, függetlenül a végeredménytől... 😛
kolok1972
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
1 napja
Ez a Bills ma egyáltalán nem akart nyerniCsak minket szopatnak Bölény fasszal....az a szerencsétlen meg elhiszi ,hogy milyen fasza HC....
kolok1972
Draft
1 napja
Ennyi erovel vegigjatszhatta volna Maye is a meccset.Akkor talán ezer meccs után eljutottunk volna 30 pontig. Mert azért ezt a Bills harmadik sort is épphogy verjük jelenleg
Imitheking
1 napja
Ez a Bills ma egyáltalán nem akart nyerni
1 napja
Ez a White valamikor egy jó cserejátékos volt.
1 napja
Imitheking
1 897
Ennyi erovel vegigjatszhatta volna Maye is a meccset.
1 napja
Hungarian Bill
1 570
Elment a stream, csak karikázik az oldal. Van egy működő linketek?nflbox.me/new-england-patriots-vs-buffalo-bills-live/nfl/stream-1
Burkus
1 napja
Elment a stream, csak karikázik az oldal. Van egy működő linketek?
1 napja
nem tudok haragudni ha nyerünk ma, szarok az 1/1-re.Esetleges magas draftcetliket bukunk mást nem nagyon....meg max komplett liga rajtunk röhög majd....
gordon
Draft