NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 573
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
New England Patriots - Cleveland Browns
1 feliratkozó
több mint 5 éve
Budai Zoli mindig ennyire irritáló vagy csak a Brownsnak nyal tövig?Azt tudod, hogy o Pats-szurkolo? En abszolut nem erzem, hogy benyalna a barna maciknak
ThundersNFL
több mint 5 éve
Budai Zoli mindig ennyire irritáló vagy csak a Brownsnak nyal tövig?Hát lassan nem hajlandóak rolunk beszélni a 4th longba szal annyira nem vagyunk a szíve csücske 😀
ThundersNFL
több mint 5 éve
Budai Zoli mindig ennyire irritáló vagy csak a Brownsnak nyal tövig?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
sebtapasz egy combnyaktörésreNem úgy tűnik. Közte 10 2 és fél negyeddel a vége előtt és nem hasít a Pats offense. Bármi lehet.
P@trik
több mint 5 éve
Nem csak az a lenyeg, h szoros legyen egy meccs, az is tud fos lenni, lasd a Coltsot ma. De a kocanezoket elriasztod, ha nem adsz valtozatossagot es minden heten ugyanazt adagolod. Ez nem soccer, hogy a Barcat es a Realt kell tomni. Illetoleg ha azt adod, amit tobben neznek, ugye Pats, akkor picit vicces, ha azt hangoztatod, hogy amugy az adonak az a celja, hogy minel tobb csapatot mutasson meg, es tobb csapatot ismerjen meg, meg juttass el a magyar nezokhoz. Ha ezt meg hangoztatod is, mikozben azokat valasztod, amiket, akkor eleg idiotanak fogsz tunni.na igen a Frisco-Carolina sokkal szorosabb meccsEn amugy most a 49ers-Pantherst adtam volna, de ugazabol ezzel sincs bajom.Ez a meccs amúgy előzetesen egy jó meccsnek ígérkezett, én is azt hittem, hogy idén végre egyszer nem pukkadt ki a nagyra fújt Browns lufi. Belül egyébként eddig futnak, mint a Pats ellen idén senki. A második fumble sima TD lett volna.Izgalmas vot. Fajt, mikor nezted, ezert kellett csukott szemmel, konnyek kozott. De izgalmas vot. Erted. Az vot.Akkor bedobjam flame temanak, hogy micsoda valasztasa stport tvtol, ismet izgalmas a Pecc meccs? 😆Én is inkább karmolnám magam egy izgi 15:13-as Colts - Broncos meccsen...
Stez
Burkus
Stez
Burkus
Stez
Cuchulain82
több mint 5 éve
sebtapasz egy combnyaktörésreha 4. negyed végén járnánk azt mondom oké
P@trik
több mint 5 éve
Lol a Bosa család mai sack száma eddig 5
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
sebtapasz egy combnyaktörésre
több mint 5 éve
Magastorony bmeg...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
D ez mi volt?
több mint 5 éve
Ez van, amikor nincs labdavesztés
több mint 5 éve
gedam
5 905
na konyhás rájött, hogy bekemet lehet rövid útvonalra is használni
több mint 5 éve
Elég kreatívak vagyunk. Futás Futás Passz
több mint 5 éve
Cuchulain82
985
na igen a Frisco-Carolina sokkal szorosabb meccsEn amugy most a 49ers-Pantherst adtam volna, de ugazabol ezzel sincs bajom.Ez a meccs amúgy előzetesen egy jó meccsnek ígérkezett, én is azt hittem, hogy idén végre egyszer nem pukkadt ki a nagyra fújt Browns lufi. Belül egyébként eddig futnak, mint a Pats ellen idén senki. A második fumble sima TD lett volna.Izgalmas vot. Fajt, mikor nezted, ezert kellett csukott szemmel, konnyek kozott. De izgalmas vot. Erted. Az vot.Akkor bedobjam flame temanak, hogy micsoda valasztasa stport tvtol, ismet izgalmas a Pecc meccs? 😆Én is inkább karmolnám magam egy izgi 15:13-as Colts - Broncos meccsen...
Stez
Burkus
Stez
Burkus
Stez
több mint 5 éve
Konyhásnak lefő a lecso ma...
több mint 5 éve
jossbeaumont
1 180
Elnezest, Mr. Kitchens, tudnek itt valaki massal beszelni...?
több mint 5 éve
Szerintem inkább Mayfield csinálta azt a csodát, és igaz, nem láttam idén minden Browns meccset, de a játékhívás simán rosszabb, mint tavaly.Tavaly koordinátorként csodát művelt Bakerrel és az O#el adta magát, hogy akkor legyen HC biztos onnan megy minden tovább ahol abba maradtAmúgy Kitchenst hogy a fenébe nevezték ki? Miért őt? Egy bukott NCAA edzőt. Nem volt jobb?Drip, vagy más?
Nekem eddig nagyon nem ül, mint HC
Chargers LT
Chargers LT
Drip
Úgy roszabb a csapat, hogy több a tehetség és nagyobb a tapasztalat, mint tavaly.
több mint 5 éve
KeyG
9 496
Szegény Steph Curryékre meg mindjárt 50 pontot ver az Oklahoma.Ok viszik a tippmixem.
Chargers LT
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 5 éve
Ki is herélték az ígéretes támadást.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Ez a Browns iden a same old Browns. Majd talan jovore, amikor az egok a helyukre kerulnek es nem lesz ekkora nyomas. Meg hat ezekbol a hibakbol tanulnak remelhetoleg. Mayfield es Chubb legalabbis.Ez a meccs amúgy előzetesen egy jó meccsnek ígérkezett, én is azt hittem, hogy idén végre egyszer nem pukkadt ki a nagyra fújt Browns lufi. Belül egyébként eddig futnak, mint a Pats ellen idén senki. A második fumble sima TD lett volna.Izgalmas vot. Fajt, mikor nezted, ezert kellett csukott szemmel, konnyek kozott. De izgalmas vot. Erted. Az vot.Akkor bedobjam flame temanak, hogy micsoda valasztasa stport tvtol, ismet izgalmas a Pecc meccs? 😆Én is inkább karmolnám magam egy izgi 15:13-as Colts - Broncos meccsen...
Stez
Burkus
Stez
Burkus
En amugy most a 49ers-Pantherst adtam volna, de ugazabol ezzel sincs bajom.
Szerkesztette: Stez
több mint 5 éve
HOLDING
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Ez a meccs amúgy előzetesen egy jó meccsnek ígérkezett, én is azt hittem, hogy idén végre egyszer nem pukkadt ki a nagyra fújt Browns lufi. Belül egyébként eddig futnak, mint a Pats ellen idén senki. A második fumble sima TD lett volna.Izgalmas vot. Fajt, mikor nezted, ezert kellett csukott szemmel, konnyek kozott. De izgalmas vot. Erted. Az vot.Akkor bedobjam flame temanak, hogy micsoda valasztasa stport tvtol, ismet izgalmas a Pecc meccs? 😆Én is inkább karmolnám magam egy izgi 15:13-as Colts - Broncos meccsen...
Stez
Burkus
Stez
több mint 5 éve
Mennyire fos erzes lehet ugy lemenni szunetre, hogy egsz 17tel egy negyed utan ugy, hogy te adtad ajandekba az osszes pontot az ellenfelnek, a hiperszuper Bradynek kb mozdulnia sem kellett, mert kaptak ajandekba a pontokat.