New England Patriots - Houston Texans
1 feliratkozó
több mint 6 éve
Méterekkel távolabb...Watson elfelejtett dobni.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
A D nagyon ott van fejben is, alig van sárga zászló. Gronk nem láthatta, hogy jönnek hátulról, ha lefekszik a passzal rögtön, azért ekéznék. De sokkal több a labdavesztés mint szokásos.
több mint 6 éve
Remélem Hillnél nem komoly 😕
több mint 6 éve
Ez Jacksontól nagy védekezés volt
több mint 6 éve
a nap legkönnyebb elkapását sikerült elszúrni...
több mint 6 éve
Cuchulain82
985
igaz, csak a védőfaltól szokatlan ilyen komoly nyomásgyakorlás, a támadófal miatt már a szezon előtt sem paráztam annyira /a kezdő szerintem simán hozza azt ami nálunk kell amíg Scar mester dolgozik velük/a Gronk féle elkapás szerintem nem volt jogos, de kb tökmindegy legalább jöhetnek a megmondóemberek már a szezon elején, hogy a Patriotsnak csalnak a sporikA támadófal is. Clowney, JJ momentum nélkül. (Őt mindig kiveszi a csapat a játékból.)
Patterson és Dorsett eddig nagyon jól játszanak, ez főképpen az utóbbi részéről számomra igencsak meglepő
+ a védőfal nagyon komoly
Cuchulain82
Burkus
JJ Watt ellenünk nem nagyon szokott parádézni /nem is értem, a liga egyik legjobb védője de nem emlékszem hogy ellenünk lett volna jó meccse/, Clowneytól én annyira nem vagyok elájulva szerintem Watt közelében sincs /személy szerint Mercilust is jobbnak gondolom nála/
több mint 6 éve
Ez is 3&12re alibi játék...az ilyen sosem sikerül
több mint 6 éve
a Gronk féle elkapás szerintem nem volt jogos, de kb tökmindegy legalább jöhetnek a megmondóemberek már a szezon elején, hogy a Patriotsnak csalnak a sporikA támadófal is. Clowney, JJ momentum nélkül. (Őt mindig kiveszi a csapat a játékból.)
Patterson és Dorsett eddig nagyon jól játszanak, ez főképpen az utóbbi részéről számomra igencsak meglepő
Cuchulain82
több mint 6 éve
Cuchulain82
985
a Gronk féle elkapás szerintem nem volt jogos, de kb tökmindegy legalább jöhetnek a megmondóemberek már a szezon elején, hogy a Patriotsnak csalnak a sporikPatterson és Dorsett eddig nagyon jól játszanak, ez főképpen az utóbbi részéről számomra igencsak meglepő
több mint 6 éve
Rossz bírói ítélet, ráadásul a NY központ kussol...nyilván jön a Pats TD.De nem ezen múlik. Kíváncsi vagyok, BoB felé meddig tart a türelem, mert amit kihoz ebből a keretből, az kevés.
Már az első meccsen...komolyan sajnálom a hazai drukkereket, mert ez ...nah, tudja már mindenki 😊
Chargers LT
több mint 6 éve
batyu
630
a NY központban az SB utolsó játékánál lefagyott a rendszer, ezt ezért nem tudták visszanézni (o:
több mint 6 éve
Valaki egy linket letszi sport 2n nem tudom nézni nem vagyok otthon és nem találtam normálisat 😄☹️neosportek7.blogspot.com/p/philadelphia-eagles.html#
Stewiiiie96
Nálam ez eddig hibátlanul működik.
Do your job
több mint 6 éve
nézhetetlen a Texans.Amúgy jah...
Amadeus
több mint 6 éve
Első félidő alapján mondom, hogy a ST holnap igencsak kapni fogjak az ívet!
több mint 6 éve
Rossz bírói ítélet, ráadásul a NY központ kussol...nyilván jön a Pats TD. Már az első meccsen...komolyan sajnálom a hazai drukkereket, mert ez ...nah, tudja már mindenki 😊
több mint 6 éve
A szokásos two minute drill. Hogy Gronk elkapását nem nézték vissza hivatalból, azt nem is értem.
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 018
Nem volt elkapas. Nyilván zebrák tudják hova kell fújni 😉Helmet catch! 😀
samu09
több mint 6 éve
nah ez így savanyú a szőlő esete, mert az ott nem volt elkapás egyértelmű,viszont Dorsett mindent elkapott ebben a sorozatban,ez azért beszarás 😀
több mint 6 éve
korrekt támadás volt😊