NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 556
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
New England Patriots - Miami Dolphins
több mint 4 éve
topin
2 007
Ezt BB vesztette el, ez van..alaposan benezte az oreg sajnos..
több mint 4 éve
De mitől kapnák össze? A bye week lehetősége nem volt elég motiváló? És bocs a Miami fanektől de a PO-Ban nem a Dolphins lesz.Majd BB megmagyarazza mi volt az elso felido vegen az agymenese..a vedelem vallalhatatlan felkeszitest kapott..Nekem az érdekes az hogy season elején minden jól ment aztán 1-2 feljes leállás az offense részéről. De talán majd a Playofra összehapják magukat. Grat a Miaminak.
topin
southmiki
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 4 éve
Ki gondolta volna ezt,mikor első héten agyonvertük a Steelers-t?
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 4 éve
Biztos nagyon zavarja, a konnyeit torolgeti 100 dollarosokkal, aztan eszebe jut, hogy keresett 64 millio dollart.Annyira nem irigylem tole azt a gyonyoru 55-83-as rekordot, amit osszehozott.Aki most mondatja a Pats fanoknak, Nesze semmi, fogd meg jól!Azért Fitzpatrick az NFL legnagyobb talánya szerintem 😀Legnagyobb eladom a semmit buzija
Wester
ThundersNFL
Chargers LT
Imitheking
több mint 4 éve
southmiki
654
Majd BB megmagyarazza mi volt az elso felido vegen az agymenese..a vedelem vallalhatatlan felkeszitest kapott..Nekem az érdekes az hogy season elején minden jól ment aztán 1röl a 2re teljes leállás az offense részéről. De talán majd a Playofra összehapják magukat. Grat a Miaminak.
topin
southmiki
több mint 4 éve
southmiki
654
Majd BB megmagyarazza mi volt az elso felido vegen az agymenese..a vedelem vallalhatatlan felkeszitest kapott..Nekem az érdekes az hogy season elején minden jól ment aztán 1-2 feljes leállás az offense részéről. De talán majd a Playofra összehapják magukat. Grat a Miaminak.
topin
több mint 4 éve
topin
2 007
Majd BB megmagyarazza mi volt az elso felido vegen az agymenese..a vedelem vallalhatatlan felkeszitest kapott..
több mint 4 éve
Imitheking
1 882
Annyira nem irigylem tole azt a gyonyoru 55-83-as rekordot, amit osszehozott.Aki most mondatja a Pats fanoknak, Nesze semmi, fogd meg jól!Azért Fitzpatrick az NFL legnagyobb talánya szerintem 😀Legnagyobb eladom a semmit buzija
Wester
ThundersNFL
Chargers LT
több mint 4 éve
Sifur
1 118
Innen szép superbowlt nyerni, szerintem direkt csinálták mert így még nem nyertek
több mint 4 éve
Amúgy ő szerintem a journeyman irányítók GOAT-ja lesz, akit a hosszú és kalandos karrierje miatt még irányítóként is tisztelni fognak. Jobban fenn fog maradni a neve, mint sok nála stabilabb, de szürkébb valódi franchise irányítónak.de nem?Azért Fitzpatrick az NFL legnagyobb talánya szerintem 😀Zseni a csávó
Wester
Chargers LT
semmi feszkó, keresett csomó milliót, élvezi minden percét, sok helyen lakott, olyan rekordjai vannak mivel a fél ligában játszott amit sztem évtizedekig nem fog mendönteni senki, család, 7gyerek, fasza szakáll.
egy sportolot se irigylek, mert happy vagyok az életemmel, de az öreg jól tolja.
briareos
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Nem tudok mit mondani
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 4 éve
Fitzmagicet mindig jó nézni szerintem, mert soha nem tudod mire számíthatsz, igazi gunslinger 😀
több mint 4 éve
szégyen!
több mint 4 éve
Azért remélem nem lesz nagy sírás!
több mint 4 éve
Szép volt csapat....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Aki most mondatja a Pats fanoknak, Nesze semmi, fogd meg jól!Azért Fitzpatrick az NFL legnagyobb talánya szerintem 😀Legnagyobb eladom a semmit buzija
Wester
ThundersNFL
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Imitheking
1 882
Uristen, de gyenge megildasok ezek is. Nagyon merdemelt vereseg volt ez.
több mint 4 éve
mondjuk még hosszabbítás simán lehet 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Na erre kiváncsi leszek
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 4 éve
de nem?Azért Fitzpatrick az NFL legnagyobb talánya szerintem 😀Zseni a csávó
Wester
Chargers LT
semmi feszkó, keresett csomó milliót, élvezi minden percét, sok helyen lakott, olyan rekordjai vannak mivel a fél ligában játszott amit sztem évtizedekig nem fog mendönteni senki, család, 7gyerek, fasza szakáll.
egy sportolot se irigylek, mert happy vagyok az életemmel, de az öreg jól tolja.