New England Patriots - Pittsburgh Steelers
több mint 9 éve
www.sport365.live/en/player/58847b3667e45344478511/14/264/588542421e194/PittsburghSteelers-NewEnglandPatriots/768/432sport 2-s link.
több mint 9 éve
Itt kb ötezer kalória beugrott a srácba.mint ő:Kivégeztem a babot, most már csak egy TD kellene, hogy ne folytassam a halászlével.Tolj be 3 zacskó chipset biztos ami biztos.
Cypress
iktriad
www.youtube.com/watch?v=20uhbUkIHuA
gamerkr
több mint 9 éve
"hát magyarunk vagyunk, nem?"Nem vagyunk mi rokonok? 😀az egy dolog, de ha a felajánlott három opcióból is inkább azt választod, ott már bajok vannak :p persze ha a béleshez nincs öntet, a halászlébe csak szálka jutott és a babnál kimaradt a hagyma...Nem nevezném magam testépítőnek, de igyekszem normálisan kajálni.hoppá egy testépítővel van dolgunk? 😀Natúr csirkemell, rizzsel 😊Nem hagymas...Vargabéles, harcsa halászlé, csilis bab. Ki mit választana?csak a bab.
Cypress
gamerkr
Igor
shagi0206
HNDT
shagi0206
baggio
Cypress

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Ez az Extra pont még nagyon hiányozhat a végéna momentum átkerült a tuloldalra 😀
Tomcsik
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Sziasztok, Iktriad vagyok, a steelers 1 ponttal fog kikapni.Ne vedd el a kenyerem. Ha kell, majd én megjinxelem a Patst. Abban undisputed champ vagyok.
peterk2005
több mint 9 éve
Sziasztok, Iktriad vagyok, a steelers 1 ponttal fog kikapni.Oké, akkor updateljük a listát
peterk2005
iktriad = Höri = Sixo = Stez = Sobri = peterk2005
több mint 9 éve
www.youtube.com/watch?v=Y9evcFpz4VEmint ő:Kivégeztem a babot, most már csak egy TD kellene, hogy ne folytassam a halászlével.Tolj be 3 zacskó chipset biztos ami biztos.
Cypress
iktriad
gamerkr
több mint 9 éve
Sziasztok, Iktriad vagyok, a steelers 1 ponttal fog kikapni.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Fejezzetek mar be a gordon ramseyt, szakmazgassatok bazmegFAhhoz kéne Bencsis Márk (leánykori nevén Hash Márk) is. De legalábbis respektvv4laci.
Stez
több mint 9 éve
Boswell bakker, mivan már
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 9 éve
mint ő:Kivégeztem a babot, most már csak egy TD kellene, hogy ne folytassam a halászlével.Tolj be 3 zacskó chipset biztos ami biztos.
Cypress
iktriad
több mint 9 éve
ez a fej , ijesztőFejezzetek mar be a gordon ramseyt, szakmazgassatok bazmegF
Stez
Kampman
több mint 9 éve
Nem vagyunk mi rokonok? 😀az egy dolog, de ha a felajánlott három opcióból is inkább azt választod, ott már bajok vannak :p persze ha a béleshez nincs öntet, a halászlébe csak szálka jutott és a babnál kimaradt a hagyma...Nem nevezném magam testépítőnek, de igyekszem normálisan kajálni.hoppá egy testépítővel van dolgunk? 😀Natúr csirkemell, rizzsel 😊Nem hagymas...Vargabéles, harcsa halászlé, csilis bab. Ki mit választana?csak a bab.
Cypress
gamerkr
Igor
shagi0206
HNDT
shagi0206
baggio
több mint 9 éve
Boswellbazdmegmiértakarszkikapni?
több mint 9 éve
ha Bredi és BigBen visszavonul VÉGE AZ NFLNEKFejezzetek mar be a gordon ramseyt, szakmazgassatok bazmegFTÁCSDÁNGÁÁCCCIII!
Stez
toam

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Yep. Maradt 4 pont.
több mint 9 éve
boswellnek lefőtt a bab
több mint 9 éve
MOMENTUM!!!!
több mint 9 éve
Ha rosszul fut és csinálja a TD--ket nem lesz gáz
több mint 9 éve
Kivégeztem a babot, most már csak egy TD kellene, hogy ne folytassam a halászlével.ez eléggé bejött
Cypress
több mint 9 éve
Fejezzetek mar be a gordon ramseyt, szakmazgassatok bazmegFa pats D# aszitte a bab is hús 😀
Stez