New England Patriots - Pittsburgh Steelers
több mint 9 éve
www.sport365.live/en/player/58847b3667e45344478511/14/264/588542421e194/PittsburghSteelers-NewEnglandPatriots/768/432sport 2-s link.
több mint 9 éve
Mr.Breaker
1 934
Hát ezek jó bambák voltak,picknickezik az elkapó az endzone-ban de még rá se néznek.
több mint 9 éve
Lehet aludni itt is.Vagy (vissza)menni Hearthstoneozni. De még megpróbálom megjinxelni a Honvédot.
Bazzani
több mint 9 éve
Brady benyelt egy krémest meg egy hosszú kv-T a TD előttte vagy az Cash? 😀
Tomcsik
több mint 9 éve
Hát ha ez a meccs is eldől az 1. félidőben, akkor biztos, hogy lefekszek aludni. Legalább alszok vagy 5 órát, és nem 3-at. Ráadásul most inkább a Steelers felé hajlok, és 2 csalódást nehezen dolgoznék fel 1 este alatt.
több mint 9 éve
A pályán Golden....egy rakás fos....de eddig az offense sokkal szarabb
több mint 9 éve
Most jön egy BigBen picksix. 😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Most átöltözött az Atlanta?Igen, a Mercedes Benz Stadiumba.
Mazzu
több mint 9 éve
Ajj bazdmeg.
több mint 9 éve
Kansas, közben az isten b..... meg.Akkor az a meccs neked is megvolt, én nem hittem a szememnek. 😀6 Int-ig meg se állnaNa jo, ide Osweiler kellViccpatrick jobb lenne.
Stez
Cypress
shagi0206
CypressMeg ám. Csak már nem tiszta, hogy ki volt az ellenfél. Talán a KC, de lehet pont a Pecc, nem tiszta.Akkor az a meccs neked is megvolt, én nem hittem a szememnek. 😀6 Int-ig meg se állnaNa jo, ide Osweiler kellViccpatrick jobb lenne.
Stez
Cypress
shagi0206
Cypress
shagi0206
több mint 9 éve
Tessék b+ ott a -10, ezt pofáztam egész héten, hogy ezt nem kéne
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 9 éve
Most átöltözött az Atlanta?
több mint 9 éve
Ez is meglesz hamar...Akkor az a meccs neked is megvolt, én nem hittem a szememnek. 😀6 Int-ig meg se állnaNa jo, ide Osweiler kellViccpatrick jobb lenne.
Stez
Cypress
shagi0206
Cypress
több mint 9 éve
leginkább önmagaAkkor az a meccs neked is megvolt, én nem hittem a szememnek. 😀6 Int-ig meg se állnaNa jo, ide Osweiler kellViccpatrick jobb lenne.
Stez
Cypress
shagi0206
CypressMeg ám. Csak már nem tiszta, hogy ki volt az ellenfél. Talán a KC, de lehet pont a Pecc, nem tiszta.Akkor az a meccs neked is megvolt, én nem hittem a szememnek. 😀6 Int-ig meg se állnaNa jo, ide Osweiler kellViccpatrick jobb lenne.
Stez
Cypress
shagi0206
Cypress
shagi0206
több mint 9 éve
Akkor az a meccs neked is megvolt, én nem hittem a szememnek. 😀6 Int-ig meg se állnaNa jo, ide Osweiler kellViccpatrick jobb lenne.
Stez
Cypress
shagi0206
Cypress
Meg ám. Csak már nem tiszta, hogy ki volt az ellenfél. Talán a KC, de lehet pont a Pecc, nem tiszta.Akkor az a meccs neked is megvolt, én nem hittem a szememnek. 😀6 Int-ig meg se állnaNa jo, ide Osweiler kellViccpatrick jobb lenne.
Stez
Cypress
shagi0206
Cypress
több mint 9 éve
Atyám, milyen áthívás volt!
több mint 9 éve
Ez nem jo, a pats jobban alaz, mint a falcons
több mint 9 éve
A screenek ülnek eléggé. 😃
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Lewis jó lesz ma...😎Azt mondod meglesz a pole pozíció?
kyobalu