New England Patriots - Pittsburgh Steelers
több mint 9 éve
www.sport365.live/en/player/58847b3667e45344478511/14/264/588542421e194/PittsburghSteelers-NewEnglandPatriots/768/432sport 2-s link.
több mint 9 éve
Jogos, ezek szerint te többet nézel minket, mint mi titeket. Minden esetre respect. 😀Senki nem nyert, mert Boswell, szerintem neki idén elég nagy szerepe volt abban, hogy itt vagyunk.hé, én beírtam 😊
Cypress
shagi0206
több mint 9 éve
Mr.Breaker
1 934
A köd.. 😀
több mint 9 éve
Mert már nem este van, hanem éjjelJó estét mindenkinekA Packers fanoknál már rég nem beszélhetünk erről.
Tomcsik
iktriad
több mint 9 éve
Kóc mindig szopik Pecc ellen, várható vót..De vajon a laszti rendesen fel van fújva?
toam
több mint 9 éve
Ez most mi?az az 1 yard kellett volna...
Kell ez nekünk?
prérifarkas
több mint 9 éve
Jó estét mindenkinekA Packers fanoknál már rég nem beszélhetünk erről.
Tomcsik
több mint 9 éve
Tudtuk, hogy Haley bármikor megverhet minket...
több mint 9 éve
Kóc mindig szopik Pecc ellen, várható vót..
több mint 9 éve
Hajdú B István után szabadonHerczeg B. ÁdámNeki hol van a nevében B betű?Höri.Akkor mondom a titkot BBBB, aki kitalálja ki a negyedik B, az jutalmat kap.Bencsis Márk?
Cypress
iktriad
Mazzu
iktriad
Kampman
több mint 9 éve
Jo playhivas, megint csal a pats
több mint 9 éve
3&1-nél szakadó esőben hosszú passz... yess
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
Herczeg B. ÁdámNeki hol van a nevében B betű?Höri.Akkor mondom a titkot BBBB, aki kitalálja ki a negyedik B, az jutalmat kap.Bencsis Márk?
Cypress
iktriad
Mazzu
iktriad
több mint 9 éve
Antonio Brown, Ben Roethlisberger, Le'Veon Bell, Chris Boswell 😊Szomorú vagyok, hogy nem egy Steelers fan lett a nyertes.
shagi0206
több mint 9 éve
Ez mi a faxért kellett?
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 9 éve
Senki nem nyert, mert Boswell, szerintem neki idén elég nagy szerepe volt abban, hogy itt vagyunk.hé, én beírtam 😊
Cypress
több mint 9 éve
Neki hol van a nevében B betű?Höri.Akkor mondom a titkot BBBB, aki kitalálja ki a negyedik B, az jutalmat kap.Bencsis Márk?
Cypress
iktriad
Mazzu
több mint 9 éve
Senki nem nyert, mert Boswell, szerintem neki idén elég nagy szerepe volt abban, hogy itt vagyunk.
több mint 9 éve
Antonio Brown, Ben Roethlisberger, Le'Veon Bell, Chris Boswell 😊
több mint 9 éve
Na akkor most is Hajrá Vasas! 😛
több mint 9 éve
Höri.Akkor mondom a titkot BBBB, aki kitalálja ki a negyedik B, az jutalmat kap.Bencsis Márk?
Cypress
iktriad
több mint 9 éve
Végre egy jó eredményközvetítő vérbeli Pec fanokkal!
több mint 9 éve
Akkor mondom a titkot BBBB, aki kitalálja ki a negyedik B, az jutalmat kap.Bencsis Márk?
Cypress