New England Patriots - Pittsburgh Steelers
több mint 9 éve
www.sport365.live/en/player/58847b3667e45344478511/14/264/588542421e194/PittsburghSteelers-NewEnglandPatriots/768/432sport 2-s link.
több mint 9 éve
Jó mondjuk 3. és hosszúra én se hívnék futást, főleg hogy Bellt limitálják eddig.3&1 volt az első hosszú passznál
tenorx
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 9 éve
Akkor az a meccs neked is megvolt, én nem hittem a szememnek. 😀6 Int-ig meg se állnaNa jo, ide Osweiler kellViccpatrick jobb lenne.
Stez
Cypress
shagi0206
több mint 9 éve
nem értem miért nem futtatják bellt?Mert mindenki arra számít(ana) és az üstökös túl fifikás... 😊
minek erőltetik a hosszú passzokat?
gedam
több mint 9 éve
gedam
6 507
Bellt egyelőre nagyon meg tudják fogni -> ez nem jó.
tenorx
tenorx
Bellt egyelőre nagyon meg tudják fogni -> ez nem jó.3-ból simán megfutná a 10yardot
tenorx
több mint 9 éve
Jó mondjuk 3. és hosszúra én se hívnék futást, főleg hogy Bellt limitálják eddig.
több mint 9 éve
Egyetértek, sajnos bele is halt.Hát az egyik, de az. Eszméletlen nagyot játszott ebben a filmben. Bár volt ennél jobb alakítás is, de azt senki nem közelítheti meg. Joker szerepében Heath Ledger.Az egyik.Ez pedig Chris Waltz Oscar-díjas alakítása 😊Ez Bostick, jól sejtem? 😊Akkor mondom a titkot BBBB, aki kitalálja ki a negyedik B, az jutalmat kap.prod.static.packers.clubs.nfl.com//assets/images/headshots/Bostick_Brandon-hs.jpg
Cypress
a Falcons leszámolt a félelmeinkkel
Old Green Bay
shagi0206
gamerkr
shagi0206
iktriad
shagi0206
több mint 9 éve
6 Int-ig meg se állnaNa jo, ide Osweiler kellViccpatrick jobb lenne.
Stez
Cypress
több mint 9 éve
gedam
6 507
nem értem miért nem futtatják bellt?minek erőltetik a hosszú passzokat?
több mint 9 éve
Miért b+, miért???Kérdezd Haley üstököst.
Jan
több mint 9 éve
Hát az egyik, de az. Eszméletlen nagyot játszott ebben a filmben. Bár volt ennél jobb alakítás is, de azt senki nem közelítheti meg. Joker szerepében Heath Ledger.Az egyik.Ez pedig Chris Waltz Oscar-díjas alakítása 😊Ez Bostick, jól sejtem? 😊Akkor mondom a titkot BBBB, aki kitalálja ki a negyedik B, az jutalmat kap.prod.static.packers.clubs.nfl.com//assets/images/headshots/Bostick_Brandon-hs.jpg
Cypress
Old Green Bay
shagi0206
gamerkr
shagi0206
iktriad
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Miért b+, miért???
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 9 éve
3.-ra megint hosszú passz... újabb gartuláció
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
Az egyik.Ez pedig Chris Waltz Oscar-díjas alakítása 😊Ez Bostick, jól sejtem? 😊Akkor mondom a titkot BBBB, aki kitalálja ki a negyedik B, az jutalmat kap.prod.static.packers.clubs.nfl.com//assets/images/headshots/Bostick_Brandon-hs.jpg
Cypress
Old Green Bay
shagi0206
gamerkr
shagi0206
több mint 9 éve
Ez esetben alig várom majd, hogy a Foxon 20 év múlva szidja majd JMD-t, hogy milyen szar HC. 😊QBből QB, tehát Terry 😀Ahmad vagy Terry?és így lesz bradshaw?Kezdődik Tom beszántásaSzórjatok sót rá!
Cypress
iktriad
HNDT
iktriad
HNDT
több mint 9 éve
Az kurvára nem lenne jó.Legalább 50 pont lesz itt.Csak mondom, hogy 40 underre fogadtam, majd jöhet a JINX a második félidőben. 😀Kezdődik Tom beszántásaSzórjatok sót rá!
Cypress
iktriad
Cypress
iktriad
több mint 9 éve
Ez pedig Chris Waltz Oscar-díjas alakítása 😊Ez Bostick, jól sejtem? 😊Akkor mondom a titkot BBBB, aki kitalálja ki a negyedik B, az jutalmat kap.prod.static.packers.clubs.nfl.com//assets/images/headshots/Bostick_Brandon-hs.jpg
Cypress
Old Green Bay
shagi0206
gamerkr
több mint 9 éve
QBből QB, tehát Terry 😀Ahmad vagy Terry?és így lesz bradshaw?Kezdődik Tom beszántásaSzórjatok sót rá!
Cypress
iktriad
HNDT
iktriad
több mint 9 éve
Ez Bostick, jól sejtem? 😊Akkor mondom a titkot BBBB, aki kitalálja ki a negyedik B, az jutalmat kap.prod.static.packers.clubs.nfl.com//assets/images/headshots/Bostick_Brandon-hs.jpg
Cypress
Old Green Bay
shagi0206
több mint 9 éve
Legalább 50 pont lesz itt.Csak mondom, hogy 40 underre fogadtam, majd jöhet a JINX a második félidőben. 😀Kezdődik Tom beszántásaSzórjatok sót rá!
Cypress
iktriad
Cypress