New England Patriots - Tennessee Titans
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Cousins a legvallásosabb játékos? : OÉn meg, hogy valamelyik TCU-s, mondjuk Dalton. Anno LT vitte ebben a prímet amíg még játszott.
Azt hittem Kaep, vagy Tebow 😊
shagi0206
Sixo
NCAA-t azt idén nem is néztem, csak nagyon keveset. Korábbiakhoz mérten NFL-ből is kevesebbet, de attól a heti 4 meccs még így is megvolt átlagban.Cousins a legvallásosabb játékos? : Ote akkor nem csak eagles és ncaa meccseket nem igen nézel, hanem semmit nem követsz évek óta :p
shagi0206
baggio 🏈
több mint 6 éve
A respectvv4lacis után ez a 2. legjobb eredménykövető, elsősorban persze Molnár Krisztiánnak köszönhetően. Ez most olyan igazán bűnös élvezet volt.Hallod az előbb épp valakit próbál hívogatni fél6kor, gondolom a kurvákat.
Kampman
több mint 6 éve
Kampman
28 290
A respectvv4lacis után ez a 2. legjobb eredménykövető, elsősorban persze Molnár Krisztiánnak köszönhetően. Ez most olyan igazán bűnös élvezet volt.
több mint 6 éve
jah mocskos lsu-s, ki is bannolhatnádCousins a legvallásosabb játékos? : Ote akkor nem csak eagles és ncaa meccseket nem igen nézel, hanem semmit nem követsz évek óta :p
shagi0206
baggio 🏈
több mint 6 éve
Cousins a legvallásosabb játékos? : OÉn meg, hogy valamelyik TCU-s, mondjuk Dalton. Anno LT vitte ebben a prímet amíg még játszott.
shagi0206
több mint 6 éve
Cousins a legvallásosabb játékos? : Ote akkor nem csak eagles és ncaa meccseket nem igen nézel, hanem semmit nem követsz évek óta :p
shagi0206
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Cousins a legvallásosabb játékos? : OAzt hittem Kaep, vagy Tebow 😊
több mint 6 éve
ott volt pedig Cooks kezébenSzorit az ido, attol tartok nem esik le sajnosNa meg egy garbage time td-t hozzon ossze valamelyik fel es akkor az over fogadasom is lejon szepen 😀jön még egy Patriots TD szerencsére
toothy
baggio 🏈
toothy
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
toothy
222
Szorit az ido, attol tartok nem esik le sajnosNa meg egy garbage time td-t hozzon ossze valamelyik fel es akkor az over fogadasom is lejon szepen 😀jön még egy Patriots TD szerencsére
toothy
baggio 🏈
több mint 6 éve
három qb Höri, mert a UCF irányítója is Hawaii-i
---
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Egy kis NCAA a végére
több mint 6 éve
Na meg egy garbage time td-t hozzon ossze valamelyik fel es akkor az over fogadasom is lejon szepen 😀jön még egy Patriots TD szerencsére
toothy
---
több mint 6 éve
Clay a Pitch Perfect 2 óta nem hallottam ilyen jól énekelni , mint ebben a stack farmos reklámban.
több mint 6 éve
Meg is tesziÉN a helyében rekordokat hajhásznék.Mularkey igazán megkegyelmezhetne Mariotának és lecserélhetné, NBA-ben sem szokás blowoutnál fent hagyni a sztárokatBrady pl visszajön még? Már azt is felesleges
Kampman
shagi0206
Sixo
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Ahhoz már hozzászoktam, hogy őt 52-0-nál is fent hagyjákMularkey igazán megkegyelmezhetne Mariotának és lecserélhetné, NBA-ben sem szokás blowoutnál fent hagyni a sztárokatBrady pl visszajön még? Már azt is felesleges
Kampman
shagi0206
több mint 6 éve
ÉN a helyében rekordokat hajhásznék.Mularkey igazán megkegyelmezhetne Mariotának és lecserélhetné, NBA-ben sem szokás blowoutnál fent hagyni a sztárokatBrady pl visszajön még? Már azt is felesleges
Kampman
shagi0206
több mint 6 éve
toothy
222
Na meg egy garbage time td-t hozzon ossze valamelyik fel es akkor az over fogadasom is lejon szepen 😀
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Mularkey igazán megkegyelmezhetne Mariotának és lecserélhetné, NBA-ben sem szokás blowoutnál fent hagyni a sztárokatBrady pl visszajön még? Már azt is felesleges
Kampman
több mint 6 éve
puntold el te barom, 28-cal ki lehet kapni a Pats otthonában
---
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Mularkey igazán megkegyelmezhetne Mariotának és lecserélhetné, NBA-ben sem szokás blowoutnál fent hagyni a sztárokat
több mint 6 éve
Kegyetlenül megbántam a fennmaradást...a 2. félidőben már csak hallgattam (azt se sokat) a meccset. A Titans a 2. negyedben teljesen megtört, azóta csak statiszták a pályán.nem megtörtek, ennyivel rosszabbak, csak míg a Pats bele nem lendült, addig kellett volna legalább előnyt szerezni hogy legalább végig érdekes legyen
shagi0206
sajnos ebbe a bírók teljesen feleslegesen belekontárkodtak
---
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
A meccsel nem voltam megelégedve, így már nem figyeltem se oda, se ide. Meg már álmos is vagyok, hogy olvasgassak, így néztem az agymenőket 😊Kegyetlenül megbántam a fennmaradást...a 2. félidőben már csak hallgattam (azt se sokat) a meccset. A Titans a 2. negyedben teljesen megtört, azóta csak statiszták a pályán.Te most nem voltál megelégedve az eredménykövető színvonalával?
shagi0206
Sixo