New England Patriots - Tennessee Titans
több mint 6 éve
Kegyetlenül megbántam a fennmaradást...a 2. félidőben már csak hallgattam (azt se sokat) a meccset. A Titans a 2. negyedben teljesen megtört, azóta csak statiszták a pályán.Te most nem voltál megelégedve az eredménykövető színvonalával?
shagi0206
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Kegyetlenül megbántam a fennmaradást...a 2. félidőben már csak hallgattam (azt se sokat) a meccset. A Titans a 2. negyedben teljesen megtört, azóta csak statiszták a pályán.
több mint 6 éve
De a Dallastól kukáztátok.Tuti, 2009ben volt practice squadbanSemmi meglepő, Amendola is Eagles játékos volt.tuti nem kevered valakivel?
mustaine
Sixo
mustaine
több mint 6 éve
így legalább már mularkey sem bírózhat
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Tuti, 2009ben volt practice squadbanSemmi meglepő, Amendola is Eagles játékos volt.tuti nem kevered valakivel?
mustaine
Sixo
több mint 6 éve
Amúgy miért gamevlog molnár krisztián a csatorna neve? Csinál ő gameplay-t is?
több mint 6 éve
Semmi meglepő, Amendola is Eagles játékos volt.tuti nem kevered valakivel?
mustaine
több mint 6 éve
hihetetlen, ezért a játékért már megérte fennmaradnién is szeretem látni amikor play után fejbe rúgják brady-t, bár amikor eli-t rúgják azt jobban szeretem
baggio 🏈
több mint 6 éve
hihetetlen, ezért a játékért már megérte fennmaradni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
már megint csak az offoláson jár az eszed ..."kijött a répa te hitvány ?" xDkoncentrálj már a meccsre, teee..., épp a Pecc támad
Sixo
Kampman
több mint 6 éve
Kampman
28 290
"kijött a répa te hitvány ?" xDkoncentrálj már a meccsre, teee..., épp a Pecc támad
Sixo
több mint 6 éve
ez a 3 emberes passrush valami vicc...Már feladták.
Klaci79
Én is az ébrenlétet.
több mint 6 éve
ez a 3 emberes passrush valami vicc...a híres lebeau blitz-ek
Klaci79
több mint 6 éve
Ezt mondom én is, hogy Bambával ez volt a plafon. Aztán kérdés, hogy ez Patriciánál/Vrabelnél hol lesz.a Detroitnál is legalább belátták, hogy hol a HC ceilingje, sajnos a Titans-nél az a szép fordítás jóval több kárt csinált, mint ami örömöt okozottOtt is a nézettség a cél.Továbbra is azt mondom, hogy a selection committee puszta léte is szégyen gyalázat és egy igazságos világban az UCF kapta volna a 4. helyetMolnár Krisztiánt nézek a playoff alatt.az nfl playoff alatt :p az ncaa-nél nem kellett ilyen segédeszközökhöz folyamodni, hiába nyert ott is az evil empire
Goodell, te tetted ezt!!!
Kampman
baggio 🏈
Kampman
Itt meg mégjoban.
Bazzani
baggio 🏈
Mularkeyegy fehér BambaJabba.
több mint 6 éve
Mikorka KálmánHatalmas felhasználó név, másik nagy kedvencem a hovakakálmán.
ozibozi
több mint 6 éve
Klaci79
22 219
ez a 3 emberes passrush valami vicc...
több mint 6 éve
a Detroitnál is legalább belátták, hogy hol a HC ceilingje, sajnos a Titans-nél az a szép fordítás jóval több kárt csinált, mint ami örömöt okozottOtt is a nézettség a cél.Továbbra is azt mondom, hogy a selection committee puszta léte is szégyen gyalázat és egy igazságos világban az UCF kapta volna a 4. helyetMolnár Krisztiánt nézek a playoff alatt.az nfl playoff alatt :p az ncaa-nél nem kellett ilyen segédeszközökhöz folyamodni, hiába nyert ott is az evil empire
Kampman
baggio 🏈
Kampman
Itt meg mégjoban.
Bazzani
---
több mint 6 éve
ozibozi
17 133
NBAbelIGAZ HAZA CSRISZ!Martin Kutasia rókát még megvárom aztán alszok eggyet énis 😀
Edina DebreceniFatel az egyik nővel épp testi kontaktba van biztos info csak én elárulom nem szeretem a hűtlen férjeket
Attila Olàhténleg kiváncsi vagyok mi lessz a reakció ... 100%ban látszik hogy fatel és "nevelő" anyu smaciztak ...
Mikorka Kálmánmilyen rókát?
több mint 6 éve
Talán a Vikings tudja megverni ezt a Patset. Nagyon talán.
több mint 6 éve
Meg Logan Paulnál is.Molnár Krisztiánnál meg mégjobbanOtt is a nézettség a cél.Továbbra is azt mondom, hogy a selection committee puszta léte is szégyen gyalázat és egy igazságos világban az UCF kapta volna a 4. helyetMolnár Krisztiánt nézek a playoff alatt.az nfl playoff alatt :p az ncaa-nél nem kellett ilyen segédeszközökhöz folyamodni, hiába nyert ott is az evil empire
Kampman
baggio 🏈
Kampman
Itt meg mégjoban.
Bazzani
mustaine
több mint 6 éve
a Houstonnak jóval nagyobb esélye volt 2016-ban, de ők elcseszték sajnosTovábbra is azt mondom, hogy a selection committee puszta léte is szégyen gyalázat és egy igazságos világban az UCF kapta volna a 4. helyetMolnár Krisztiánt nézek a playoff alatt.az nfl playoff alatt :p az ncaa-nél nem kellett ilyen segédeszközökhöz folyamodni, hiába nyert ott is az evil empire
Kampman
baggio 🏈
Kampman
a UCF menetrendje nem ért top4-et, hiába jó sztori az övék, nem lett volna semmiképp igazságos az se
---