New England Patriots - Tennessee Titans
több mint 6 éve
Molnár Krisztiánnál meg mégjobbanOtt is a nézettség a cél.Továbbra is azt mondom, hogy a selection committee puszta léte is szégyen gyalázat és egy igazságos világban az UCF kapta volna a 4. helyetMolnár Krisztiánt nézek a playoff alatt.az nfl playoff alatt :p az ncaa-nél nem kellett ilyen segédeszközökhöz folyamodni, hiába nyert ott is az evil empire
Goodell, te tetted ezt!!!
Kampman
baggio 🏈
Kampman
Itt meg mégjoban.
Bazzani
több mint 6 éve
Eléggé 😉Nfc south és westbe kíváncsi lennék mennyire lenne sikeres a Pats.Vicc amúgy jelenleg az Afc... Nem rühellem a Patset csak jelenleg az Nfc ből át kéne hozni 1 2 csapatot, mert régóta kiegyenlítetlenhogy mások kaphassanak ki ebben a körben?
Sifur
baggio 🏈
Sifur
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Én amikor odakapcsoltam épp hányt, a szobába áthallatszott. A művésznők meg a testi épsége miatt aggódtak szóban. Az apja meg a bögyöst ölelgette.Azt nem tudom, de nagyon szép szerelmes dalt énekelt legalább nekikKurvák voltak nem? Akkor meg mi ebben a szerelmi bánat ? xDElmentek a csajokMert?Most speciel szerelmi bánata van 😕Jah bocs, nem tudtam , akkor visszakapcsolom.Az a legjobb részeErre a meccsre nincs igény.Az a baj, hogy már MKL-nél is elmentek a kurvák és egyedül van , 2 hányás között meg scootert üvöltet és a fejét rázza.
mustaine
Sixo
jamaicababa
Sixo
jamaicababa
Sixo
jamaicababa
Sixo
jamaicababa
több mint 6 éve
Ott is a nézettség a cél.Továbbra is azt mondom, hogy a selection committee puszta léte is szégyen gyalázat és egy igazságos világban az UCF kapta volna a 4. helyetMolnár Krisztiánt nézek a playoff alatt.az nfl playoff alatt :p az ncaa-nél nem kellett ilyen segédeszközökhöz folyamodni, hiába nyert ott is az evil empire
Kampman
baggio 🏈
Kampman
Itt meg mégjoban.
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Továbbra is azt mondom, hogy a selection committee puszta léte is szégyen gyalázat és egy igazságos világban az UCF kapta volna a 4. helyetMolnár Krisztiánt nézek a playoff alatt.az nfl playoff alatt :p az ncaa-nél nem kellett ilyen segédeszközökhöz folyamodni, hiába nyert ott is az evil empire
Kampman
baggio 🏈
több mint 6 éve
Azt nem tudom, de nagyon szép szerelmes dalt énekelt legalább nekikKurvák voltak nem? Akkor meg mi ebben a szerelmi bánat ? xDElmentek a csajokMert?Most speciel szerelmi bánata van 😕Jah bocs, nem tudtam , akkor visszakapcsolom.Az a legjobb részeErre a meccsre nincs igény.Az a baj, hogy már MKL-nél is elmentek a kurvák és egyedül van , 2 hányás között meg scootert üvöltet és a fejét rázza.
mustaine
Sixo
jamaicababa
Sixo
jamaicababa
Sixo
jamaicababa
Sixo
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 6 éve
iktriad meg lesz fatelAzt mondod holnapra vegyünk már anyót egy bebaszós live-ra? Stez majd beöltözik kurvának marioval.Ez egyébként sokkal izgalmasabb, mint a Titans szenvedéseErre a meccsre nincs igény.Az a baj, hogy már MKL-nél is elmentek a kurvák és egyedül van , 2 hányás között meg scootert üvöltet és a fejét rázza.
mustaine
Sixo
mustaine
Sixo
több mint 6 éve
Kurvák voltak nem? Akkor meg mi ebben a szerelmi bánat ? xDElmentek a csajokMert?Most speciel szerelmi bánata van 😕Jah bocs, nem tudtam , akkor visszakapcsolom.Az a legjobb részeErre a meccsre nincs igény.Az a baj, hogy már MKL-nél is elmentek a kurvák és egyedül van , 2 hányás között meg scootert üvöltet és a fejét rázza.
mustaine
Sixo
jamaicababa
Sixo
jamaicababa
Sixo
jamaicababa
több mint 6 éve
Molnár Krisztiánt nézek a playoff alatt.az nfl playoff alatt :p az ncaa-nél nem kellett ilyen segédeszközökhöz folyamodni, hiába nyert ott is az evil empire
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Azt mondod holnapra vegyünk már anyót egy bebaszós live-ra? Stez majd beöltözik kurvának marioval.Ez egyébként sokkal izgalmasabb, mint a Titans szenvedéseErre a meccsre nincs igény.Az a baj, hogy már MKL-nél is elmentek a kurvák és egyedül van , 2 hányás között meg scootert üvöltet és a fejét rázza.
mustaine
Sixo
mustaine
több mint 6 éve
még remélem Mariota is összeszed egy súlyos sérülést itt a végén
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Elmentek a csajokMert?Most speciel szerelmi bánata van 😕Jah bocs, nem tudtam , akkor visszakapcsolom.Az a legjobb részeErre a meccsre nincs igény.Az a baj, hogy már MKL-nél is elmentek a kurvák és egyedül van , 2 hányás között meg scootert üvöltet és a fejét rázza.
mustaine
Sixo
jamaicababa
Sixo
jamaicababa
Sixo
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 6 éve
Mert?Most speciel szerelmi bánata van 😕Jah bocs, nem tudtam , akkor visszakapcsolom.Az a legjobb részeErre a meccsre nincs igény.Az a baj, hogy már MKL-nél is elmentek a kurvák és egyedül van , 2 hányás között meg scootert üvöltet és a fejét rázza.
mustaine
Sixo
jamaicababa
Sixo
jamaicababa
több mint 6 éve
Ez egyébként sokkal izgalmasabb, mint a Titans szenvedéseErre a meccsre nincs igény.Az a baj, hogy már MKL-nél is elmentek a kurvák és egyedül van , 2 hányás között meg scootert üvöltet és a fejét rázza.
mustaine
Sixo
több mint 6 éve
ozibozi
17 133
most ép vonyítJah bocs, nem tudtam , akkor visszakapcsolom.Az a legjobb részeErre a meccsre nincs igény.Az a baj, hogy már MKL-nél is elmentek a kurvák és egyedül van , 2 hányás között meg scootert üvöltet és a fejét rázza.
mustaine
Sixo
jamaicababa
Sixo
több mint 6 éve
Most speciel szerelmi bánata van 😕Jah bocs, nem tudtam , akkor visszakapcsolom.Az a legjobb részeErre a meccsre nincs igény.Az a baj, hogy már MKL-nél is elmentek a kurvák és egyedül van , 2 hányás között meg scootert üvöltet és a fejét rázza.
mustaine
Sixo
jamaicababa
Sixo
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 6 éve
Még 3 hetig nem lesz Lions/Colts/Giants HC.Irgalmatlanul buta szabály.
több mint 6 éve
Kampman
28 290
A Buffalo nagyon taktikusan már a Jax ellen kiesett és nem tették ki magukat ennek a tortúrának
több mint 6 éve
Jah bocs, nem tudtam , akkor visszakapcsolom.Az a legjobb részeErre a meccsre nincs igény.Az a baj, hogy már MKL-nél is elmentek a kurvák és egyedül van , 2 hányás között meg scootert üvöltet és a fejét rázza.
mustaine
Sixo
jamaicababa
több mint 6 éve
Klaci79
22 219
Semmi más nem történik, mint igazolódik a papírforma...nem is érdemel ennyi hozzászólást ez a meccs...na de mivel a fórumban kurvákról is van szó, így már sokkal érthetőbb, hogy itt egyáltalán még van élet 😊
több mint 6 éve
Az a legjobb részeErre a meccsre nincs igény.Az a baj, hogy már MKL-nél is elmentek a kurvák és egyedül van , 2 hányás között meg scootert üvöltet és a fejét rázza.
mustaine
Sixo
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 6 éve
Erre a meccsre nincs igény.Az a baj, hogy már MKL-nél is elmentek a kurvák és egyedül van , 2 hányás között meg scootert üvöltet és a fejét rázza.
mustaine
több mint 6 éve
egy ideális nfl-ben igen... ebben valószínűleg jön majd LeBeau helyéreCapers se kap már állást szerintem sehol. Max ilyen tanácsadói do-nothing pozíciótmég kit? mularkey jó úton halad, hogy szétvágja Mariota karrierjét, LeBeau mellett már rég elhaladt az idő, kit küldtem még el nyugdíjba?az elmúlt pár hétben nagyon kiakadtál az edzőkre, legyenek ncaa vagy nfl edzők, a fél ligát visszavonultattad volnaez LeBeau-ra aztán végképp 100%-ig igazLSU playaVissza is vonulhatna. Mindenki jobban járna, tudna a családjával lenni, a háztáji gazdaságot intézni, stb a Pats meg így is úgy is nyerne.
mularkey nem akar lemondani most?
baggio 🏈
mustaine
baggio 🏈
Sixo
baggio 🏈
Kampman
---