New England Patriots - Tennessee Titans
több mint 6 éve
direkt nem írok sokat, hogy kevesebb hsz legyen mitn az eagles meccsen. Hajrá mariota
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
a fanatics-os kosárban már ott figyel 😊3-kor keltem ma reggel... :S és már elfogyott a koffein.Ambivalens érzéseim vannak... ha eldől, akkor dőljön el nagyon korán (hogy félidőben elmehessek aludni), de ha nem akkor legyen végig izgalmas, a második félidőben már ne lépjen el senki 😛szerintem aki eddig fennmaradt az fenn lesz végig
Igor
baggio 🏈
Én megteszek mindent, de ha a Titans nem produkálja magát, akkor bealszom.. 😕
Igor
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Titans második félidős csapat, biztos ami biztos én megvárom a harmadik negyed végét. Nyilván ha 40-0 akkor nem.3-kor keltem ma reggel... :S és már elfogyott a koffein.Ambivalens érzéseim vannak... ha eldől, akkor dőljön el nagyon korán (hogy félidőben elmehessek aludni), de ha nem akkor legyen végig izgalmas, a második félidőben már ne lépjen el senki 😛szerintem aki eddig fennmaradt az fenn lesz végig
Igor
baggio 🏈
Igor
több mint 6 éve
3-kor keltem ma reggel... :S és már elfogyott a koffein.Ambivalens érzéseim vannak... ha eldől, akkor dőljön el nagyon korán (hogy félidőben elmehessek aludni), de ha nem akkor legyen végig izgalmas, a második félidőben már ne lépjen el senki 😛szerintem aki eddig fennmaradt az fenn lesz végig
Igor
baggio 🏈
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Áh, sajnos sima Peccet várok...pedig jó lenne legalább izgalmas meccs lenne ilyen későnfix titans win
Klaci79
több mint 6 éve
Ambivalens érzéseim vannak... ha eldől, akkor dőljön el nagyon korán (hogy félidőben elmehessek aludni), de ha nem akkor legyen végig izgalmas, a második félidőben már ne lépjen el senki 😛szerintem aki eddig fennmaradt az fenn lesz végig
Igor
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
gedam
5 902
Áh, sajnos sima Peccet várok...pedig jó lenne legalább izgalmas meccs lenne ilyen későnbrady hátha beleáll egy párszor a fődbe
Klaci79
több mint 6 éve
Klaci79
22 219
A sporttv elspoilerezte a végeredményeket, tehátÁmen 😀
New England - Tennessee 2-15
Pittsburgh - Jacksonville 19-5
Minnesota - New Orleans 22-40
Kampman
több mint 6 éve
Kampman
28 290
A sporttv elspoilerezte a végeredményeket, tehátNew England - Tennessee 2-15
Pittsburgh - Jacksonville 19-5
Minnesota - New Orleans 22-40
több mint 6 éve
Klaci79
22 219
Áh, sajnos sima Peccet várok...pedig jó lenne legalább izgalmas meccs lenne ilyen későn
több mint 6 éve
kíváncsi vagyok marad e ember az eredménykövető végére.Nem tudom, azért mégis a címvédő játszik. Én adok nekik is esélyt.
Hulla sima lesz.
Szivacs
több mint 6 éve
Höri már most alszik...😊
több mint 6 éve
Csita
339
Szoros meccset várok! Kb mint az előző volt! 😀
több mint 6 éve
Ambivalens érzéseim vannak... ha eldől, akkor dőljön el nagyon korán (hogy félidőben elmehessek aludni), de ha nem akkor legyen végig izgalmas, a második félidőben már ne lépjen el senki 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Szivacs
176
kíváncsi vagyok marad e ember az eredménykövető végére.Hulla sima lesz.
több mint 6 éve
ZsotyA
207
"Let’s shock the World!"
több mint 6 éve
a playoff mottója: bradynek 10 gyűrűje legyen, ujja egy se.hajrá titans!
több mint 6 éve
Tuti! Azt írta a topicjába😊Asszem Ricsi és Höri, de nincs tévém szóval nem biztosLegyen jó meccskik vannak a sport tv-n erre a meccsre?
mustaine
Sixo
mustaine
több mint 6 éve
Asszem Ricsi és Höri, de nincs tévém szóval nem biztosLegyen jó meccskik vannak a sport tv-n erre a meccsre?
mustaine
Sixo
több mint 6 éve
Üdv!Remélem hamar ellép a pats, sima meccset akarok😊
több mint 6 éve
Legyen jó meccskik vannak a sport tv-n erre a meccsre?
mustaine
több mint 6 éve
picksix
800
Tessék, most használták a Postgame showban a toss game kifejezést, Sanyi nem mondott semmi rosszat 😊Tuti trollkodásbol csinalja, nem tudom elkepzelni, h komolyan gondolja...
dande
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 6 éve
Tessék, most használták a Postgame showban a toss game kifejezést, Sanyi nem mondott semmi rosszat 😊