New England Patriots - Tennessee Titans
több mint 6 éve
Ha még a Pecc ellen is megváltoztatnak egy ilyen ítéletet...mivé válik a világ?Hát majd ,ha SB döntőben azon múlt a győzelem ,addig aprópénz a plebsnek.
Klaci79
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Azt nem mondtam. Nem mondom, hogy rossz a beszélőkém, szókincsem van hozzá, de én néma vagyok 😊 Nem szeretek beszélni emberekhez, ha nem muszájSzabad szemmel, mikor mondták Ricsiék, hogy "és nem volt lent", már mondtam, hogy nem a faszt, az tuti lent volt. És nyertem is. Nem is pánikoltam, hogy TD lesz.Ez is csak azt bizonyítja, hogy neked kéne kommentálnod Höri/Ricsi helyett!
shagi0206
balintbaba
több mint 6 éve
White-tal a red zone-ban, tényleg? Ez ellen a front seven ellen... hmm.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Klaci79
22 220
Ha még a Pecc ellen is megváltoztatnak egy ilyen ítéletet...mivé válik a világ?
több mint 6 éve
Szabad szemmel, mikor mondták Ricsiék, hogy "és nem volt lent", már mondtam, hogy nem a faszt, az tuti lent volt. És nyertem is. Nem is pánikoltam, hogy TD lesz.Ez is csak azt bizonyítja, hogy neked kéne kommentálnod Höri/Ricsi helyett!
shagi0206
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
Ezt hogy lehet amúgy ennyire benézni?Vagy csak jövőbe láttak.
mustaine
több mint 6 éve
Ezt hogy lehet amúgy ennyire benézni?hogy nem volt dpi a Davis TD-nél? miért billen mindig kicsit a pálya a Bama felé? miért csalnak állandóan a Lions ellen? az élet nagy kérdései ezek
mustaine
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Szabad szemmel, mikor mondták Ricsiék, hogy "és nem volt lent", már mondtam, hogy nem a faszt, az tuti lent volt. És nyertem is. Nem is pánikoltam, hogy TD lesz.
több mint 6 éve
Kár érte. De legalább megpróbálta 😀
több mint 6 éve
Pedig majdnem elélveztem😕
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 6 éve
Gorcsev
500
Ez fájóan gyors lett volna. De még így is lehet az.
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 6 éve
pats játszik, szóval nem volt lent 😀
több mint 6 éve
Írd fel ezt is : ha ma nem nyer a Titans akkor 1 hétig nem hallgatok one directiontFelírtam ezt is.sőt, ha ez megtörténik... futok egy pucérmaratont, de hideg lesz) 😊Hát beszarnék, ha a Titans SB-ba menne 😊Alakul a Jaguars-Titans AFC-döntő, iktriad és minden Jags-drukker rémálmaMég az is stimmel ,hogy alapszakaszban is mind2őt a Titans nyerte.
| en.wikipedia.org/wiki/1999_Jacksonville_Jaguars_season |
Kampman
Sixo
shagi0206
shagi0206
Igor
több mint 6 éve
De ezt így kell csinálni, még egy okos futó, wow... ritka dolog.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
eldőlt, jóéjt!
több mint 6 éve
szegény Mariotának Auburn elleni nagydöntős flashbackje lesz
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
buddiesba monster hambi 😀Akkor csinálj hamburger challenget, ami kb annyit tesz, hogy mész egy étterembe és megeszel egy hambit 😀sőt, ha ez megtörténik, valamit addig kitalálok, hogy mit csinálok (mondanám, hogy futok egy pucérmaratont, de hideg lesz) 😊Hát beszarnék, ha a Titans SB-ba menne 😊Alakul a Jaguars-Titans AFC-döntő, iktriad és minden Jags-drukker rémálmaMég az is stimmel ,hogy alapszakaszban is mind2őt a Titans nyerte.
Kampman
Sixo
shagi0206
shagi0206
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Az a baj ezzel, hogy "szemetet" nem eszek 😊Akkor csinálj hamburger challenget, ami kb annyit tesz, hogy mész egy étterembe és megeszel egy hambit 😀sőt, ha ez megtörténik, valamit addig kitalálok, hogy mit csinálok (mondanám, hogy futok egy pucérmaratont, de hideg lesz) 😊Hát beszarnék, ha a Titans SB-ba menne 😊Alakul a Jaguars-Titans AFC-döntő, iktriad és minden Jags-drukker rémálmaMég az is stimmel ,hogy alapszakaszban is mind2őt a Titans nyerte.
Kampman
Sixo
shagi0206
shagi0206
Sixo
több mint 6 éve
Felírtam ezt is.sőt, ha ez megtörténik... futok egy pucérmaratont, de hideg lesz) 😊Hát beszarnék, ha a Titans SB-ba menne 😊Alakul a Jaguars-Titans AFC-döntő, iktriad és minden Jags-drukker rémálmaMég az is stimmel ,hogy alapszakaszban is mind2őt a Titans nyerte.
Kampman
Sixo
shagi0206
shagi0206