New England Patriots - Tennessee Titans
több mint 6 éve
ZsotyA
207
whoooaaaaaa
több mint 6 éve
Davis eddig amúgy milyen? Van rá esély, hogy ő lesz a legkisebb bust a korán kihúzott skill playerek közül? 😀Wait for it..... DARY!
balintbaba
Ez hogy nem volt DPI amúgy????
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
gedam
5 904
bazmeg
több mint 6 éve
Davis eddig amúgy milyen? Van rá esély, hogy ő lesz a legkisebb bust a korán kihúzott skill playerek közül? 😀Najó, asszem megkaptam a választ. 😀😀😀
balintbaba
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
Davis eddig amúgy milyen? Van rá esély, hogy ő lesz a legkisebb bust a korán kihúzott skill playerek közül? 😀KURVAJÓ 😀
balintbaba
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Davis eddig amúgy milyen? Van rá esély, hogy ő lesz a legkisebb bust a korán kihúzott skill playerek közül? 😀Hát ha az elkapókat nézzük, akkor nem ő a legnagyobb bust (bár ő is inkább az, mint nem). Majd jövőre meglátjuk. Mie ezt kiírtam, meg lehet TD-je van 😊
balintbaba
több mint 6 éve
Hmm nem tudom van -e valami közöm Chuck Nollhoz... Utánna kell néznem a családfának 😊onnan már csak egy lépés Csaknorisz, szóval érdemes lehet kutakodni
Tomcsik
amúgy tetszik nagyon, amit eddig a Titans-től látok
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
gedam
5 904
nem nézte a pecc a kc meccset
több mint 6 éve
Davis eddig amúgy milyen? Van rá esély, hogy ő lesz a legkisebb bust a korán kihúzott skill playerek közül? 😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
Tomcsik
8 010
Hmm nem tudom van -e valami közöm Chuck Nollhoz... Utánna kell néznem a családfának 😊
több mint 6 éve
Mocsadék Kline - alvó ügynök, a Patsnek dolgozik!
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Le vagy maradva pár play-el öcsibogyó.Nah végre egy elit egyetem által képzet kiváló játékos is megvillan.A Central Missourinak is szurkolsz?
Sixo
mustaine
több mint 6 éve
Nah végre egy elit egyetem által képzet kiváló játékos is megvillan.A Central Missourinak is szurkolsz?
Sixo
több mint 6 éve
Nah végre egy elit egyetem által képzet kiváló játékos is megvillan.
több mint 6 éve
Ano tuti beköltözött, különben nem jutottunk volna idáig 😀Aztán mentek a detoxba?Nah jó, ennyi volt, most betelt a pohár, holnap anyóval meglátogatunk !Remélem a Chargersszel játszunk a SB-ban. Oh wait!10 perc sincs , hogy vége a meccs és máris nagy az arcod ...Egy Jags-Titans, Eagles-Vikes főcsoportdöntő, Jags-Vikes döntő, Jags SB győzelem milyen lenne? 😊 Bortles lenne hosszan a témaNem hiszem, hogy az Eagles bejut. Oh wait!
shagi0206
mustaine
Sixo
mustaine
Sixo
Kampman
több mint 6 éve
Hát ha már bérletesek vagyunk.Aztán mentek a detoxba?Nah jó, ennyi volt, most betelt a pohár, holnap anyóval meglátogatunk !Remélem a Chargersszel játszunk a SB-ban. Oh wait!10 perc sincs , hogy vége a meccs és máris nagy az arcod ...Egy Jags-Titans, Eagles-Vikes főcsoportdöntő, Jags-Vikes döntő, Jags SB győzelem milyen lenne? 😊 Bortles lenne hosszan a témaNem hiszem, hogy az Eagles bejut. Oh wait!
shagi0206
mustaine
Sixo
mustaine
Sixo
Kampman
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Aztán mentek a detoxba?Nah jó, ennyi volt, most betelt a pohár, holnap anyóval meglátogatunk !Remélem a Chargersszel játszunk a SB-ban. Oh wait!10 perc sincs , hogy vége a meccs és máris nagy az arcod ...Egy Jags-Titans, Eagles-Vikes főcsoportdöntő, Jags-Vikes döntő, Jags SB győzelem milyen lenne? 😊 Bortles lenne hosszan a témaNem hiszem, hogy az Eagles bejut. Oh wait!
shagi0206
mustaine
Sixo
mustaine
Sixo
több mint 6 éve
mondjuk Cooks kezét fogtákde azért TB is felébredhetne már!