New England Patriots - Tennessee Titans
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Nem vagy ezzel egyedül. Kezdjük ott, hogy mi az a tinder?Gáz ha ezt nem értem?Jól hangzik, tuti jobbra húznám tinderen.Amúgy 32 éves , világos barna hosszú haja és has középig érő szakálla, fehér tógában mászkál és a szeretetről prédikál.Nem eszel szemetet, nem iszol alkoholt, te nem valami templomból írsz most éppen?De én tényleg nem iszok alkoholt : DÉn nem iszom alkoholt, csak ha nagyon muszáj.Értsd: beírták, hogy évtizedek óta az ivócimborájuk vagyMár küldtük is az önéletrajzod a SportTV-hez, itt ott 'lehet' kiszíneztük .Azt nem mondtam. Nem mondom, hogy rossz a beszélőkém, szókincsem van hozzá, de én néma vagyok 😊 Nem szeretek beszélni emberekhez, ha nem muszájSzabad szemmel, mikor mondták Ricsiék, hogy "és nem volt lent", már mondtam, hogy nem a faszt, az tuti lent volt. És nyertem is. Nem is pánikoltam, hogy TD lesz.Ez is csak azt bizonyítja, hogy neked kéne kommentálnod Höri/Ricsi helyett!
shagi0206
balintbaba
shagi0206
Sixo
Kampman
Sixo
shagi0206
balintbaba
Sixo
balintbaba
Sixo
több mint 6 éve
Gáz ha ezt nem értem?Jól hangzik, tuti jobbra húznám tinderen.Amúgy 32 éves , világos barna hosszú haja és has középig érő szakálla, fehér tógában mászkál és a szeretetről prédikál.Nem eszel szemetet, nem iszol alkoholt, te nem valami templomból írsz most éppen?De én tényleg nem iszok alkoholt : DÉn nem iszom alkoholt, csak ha nagyon muszáj.Értsd: beírták, hogy évtizedek óta az ivócimborájuk vagyMár küldtük is az önéletrajzod a SportTV-hez, itt ott 'lehet' kiszíneztük .Azt nem mondtam. Nem mondom, hogy rossz a beszélőkém, szókincsem van hozzá, de én néma vagyok 😊 Nem szeretek beszélni emberekhez, ha nem muszájSzabad szemmel, mikor mondták Ricsiék, hogy "és nem volt lent", már mondtam, hogy nem a faszt, az tuti lent volt. És nyertem is. Nem is pánikoltam, hogy TD lesz.Ez is csak azt bizonyítja, hogy neked kéne kommentálnod Höri/Ricsi helyett!
shagi0206
balintbaba
shagi0206
Sixo
Kampman
Sixo
shagi0206
balintbaba
Sixo
balintbaba
több mint 6 éve
Tomcsik
8 010
Zebrák már most nekiálltak leengedni a tojás lasztit... Köze Bem volt az OPI-hez
több mint 6 éve
Jól hangzik, tuti jobbra húznám tinderen.Amúgy 32 éves , világos barna hosszú haja és has középig érő szakálla, fehér tógában mászkál és a szeretetről prédikál.Nem eszel szemetet, nem iszol alkoholt, te nem valami templomból írsz most éppen?De én tényleg nem iszok alkoholt : DÉn nem iszom alkoholt, csak ha nagyon muszáj.Értsd: beírták, hogy évtizedek óta az ivócimborájuk vagyMár küldtük is az önéletrajzod a SportTV-hez, itt ott 'lehet' kiszíneztük .Azt nem mondtam. Nem mondom, hogy rossz a beszélőkém, szókincsem van hozzá, de én néma vagyok 😊 Nem szeretek beszélni emberekhez, ha nem muszájSzabad szemmel, mikor mondták Ricsiék, hogy "és nem volt lent", már mondtam, hogy nem a faszt, az tuti lent volt. És nyertem is. Nem is pánikoltam, hogy TD lesz.Ez is csak azt bizonyítja, hogy neked kéne kommentálnod Höri/Ricsi helyett!
shagi0206
balintbaba
shagi0206
Sixo
Kampman
Sixo
shagi0206
balintbaba
Sixo
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Zombori Sándor óta tudjuk, hogy az eltérő színű haj és arcszőrzet a gonosz jele.Amúgy 32 éves , világos barna hosszú haja és has középig érő szakálla, fehér tógában mászkál és a szeretetről prédikál.Nem eszel szemetet, nem iszol alkoholt, te nem valami templomból írsz most éppen?De én tényleg nem iszok alkoholt : DÉn nem iszom alkoholt, csak ha nagyon muszáj.Értsd: beírták, hogy évtizedek óta az ivócimborájuk vagyMár küldtük is az önéletrajzod a SportTV-hez, itt ott 'lehet' kiszíneztük .Azt nem mondtam. Nem mondom, hogy rossz a beszélőkém, szókincsem van hozzá, de én néma vagyok 😊 Nem szeretek beszélni emberekhez, ha nem muszájSzabad szemmel, mikor mondták Ricsiék, hogy "és nem volt lent", már mondtam, hogy nem a faszt, az tuti lent volt. És nyertem is. Nem is pánikoltam, hogy TD lesz.Ez is csak azt bizonyítja, hogy neked kéne kommentálnod Höri/Ricsi helyett!
shagi0206
balintbaba
shagi0206
Sixo
Kampman
Sixo
shagi0206
balintbaba
Sixo
több mint 6 éve
ZsotyA
207
Így is rohadtul underdog a titans, sok lenne egy normális vezetés? Ja, most látom, ki ellen vagyunk... 😀
több mint 6 éve
hülyék a bírókfalban meg azt csinálnak az O fal emberek egész PO-ban amit akarnak😊
több mint 6 éve
Amúgy 32 éves , világos barna hosszú haja és has középig érő szakálla, fehér tógában mászkál és a szeretetről prédikál.Nem eszel szemetet, nem iszol alkoholt, te nem valami templomból írsz most éppen?De én tényleg nem iszok alkoholt : DÉn nem iszom alkoholt, csak ha nagyon muszáj.Értsd: beírták, hogy évtizedek óta az ivócimborájuk vagyMár küldtük is az önéletrajzod a SportTV-hez, itt ott 'lehet' kiszíneztük .Azt nem mondtam. Nem mondom, hogy rossz a beszélőkém, szókincsem van hozzá, de én néma vagyok 😊 Nem szeretek beszélni emberekhez, ha nem muszájSzabad szemmel, mikor mondták Ricsiék, hogy "és nem volt lent", már mondtam, hogy nem a faszt, az tuti lent volt. És nyertem is. Nem is pánikoltam, hogy TD lesz.Ez is csak azt bizonyítja, hogy neked kéne kommentálnod Höri/Ricsi helyett!
shagi0206
balintbaba
shagi0206
Sixo
Kampman
Sixo
shagi0206
balintbaba
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Ferenc tudja ezt? | Akár Őszentsége, akár Gyurcsány |Nem eszel szemetet, nem iszol alkoholt, te nem valami templomból írsz most éppen?én ugyanez és közvetlenül pápáról írok
balintbaba
baggio 🏈
több mint 6 éve
Ferencről?Nem eszel szemetet, nem iszol alkoholt, te nem valami templomból írsz most éppen?én ugyanez és közvetlenül pápáról írok
balintbaba
baggio 🏈
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
ateista vagyok 😊Nem eszel szemetet, nem iszol alkoholt, te nem valami templomból írsz most éppen?De én tényleg nem iszok alkoholt : DÉn nem iszom alkoholt, csak ha nagyon muszáj.Értsd: beírták, hogy évtizedek óta az ivócimborájuk vagyMár küldtük is az önéletrajzod a SportTV-hez, itt ott 'lehet' kiszíneztük .Azt nem mondtam. Nem mondom, hogy rossz a beszélőkém, szókincsem van hozzá, de én néma vagyok 😊 Nem szeretek beszélni emberekhez, ha nem muszájSzabad szemmel, mikor mondták Ricsiék, hogy "és nem volt lent", már mondtam, hogy nem a faszt, az tuti lent volt. És nyertem is. Nem is pánikoltam, hogy TD lesz.Ez is csak azt bizonyítja, hogy neked kéne kommentálnod Höri/Ricsi helyett!
shagi0206
balintbaba
shagi0206
Sixo
Kampman
Sixo
shagi0206
balintbaba
több mint 6 éve
Klaci79
22 220
Komoly lökés volt 😀
több mint 6 éve
Nem eszel szemetet, nem iszol alkoholt, te nem valami templomból írsz most éppen?én ugyanez és közvetlenül pápáról írok
balintbaba
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Liga legjobb cornere mellett nem lehet 1.st down-t szerezni ...
több mint 6 éve
Nem eszel szemetet, nem iszol alkoholt, te nem valami templomból írsz most éppen?De én tényleg nem iszok alkoholt : DÉn nem iszom alkoholt, csak ha nagyon muszáj.Értsd: beírták, hogy évtizedek óta az ivócimborájuk vagyMár küldtük is az önéletrajzod a SportTV-hez, itt ott 'lehet' kiszíneztük .Azt nem mondtam. Nem mondom, hogy rossz a beszélőkém, szókincsem van hozzá, de én néma vagyok 😊 Nem szeretek beszélni emberekhez, ha nem muszájSzabad szemmel, mikor mondták Ricsiék, hogy "és nem volt lent", már mondtam, hogy nem a faszt, az tuti lent volt. És nyertem is. Nem is pánikoltam, hogy TD lesz.Ez is csak azt bizonyítja, hogy neked kéne kommentálnod Höri/Ricsi helyett!
shagi0206
balintbaba
shagi0206
Sixo
Kampman
Sixo
shagi0206
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
gedam
5 904
na jól van, csak jött a kamuzászló
több mint 6 éve
áhh mindig ez megy
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
De én tényleg nem iszok alkoholt : DÉn nem iszom alkoholt, csak ha nagyon muszáj.Értsd: beírták, hogy évtizedek óta az ivócimborájuk vagyMár küldtük is az önéletrajzod a SportTV-hez, itt ott 'lehet' kiszíneztük .Azt nem mondtam. Nem mondom, hogy rossz a beszélőkém, szókincsem van hozzá, de én néma vagyok 😊 Nem szeretek beszélni emberekhez, ha nem muszájSzabad szemmel, mikor mondták Ricsiék, hogy "és nem volt lent", már mondtam, hogy nem a faszt, az tuti lent volt. És nyertem is. Nem is pánikoltam, hogy TD lesz.Ez is csak azt bizonyítja, hogy neked kéne kommentálnod Höri/Ricsi helyett!
shagi0206
balintbaba
shagi0206
Sixo
Kampman
Sixo
több mint 6 éve
Én nem iszom alkoholt, csak ha nagyon muszáj.Értsd: beírták, hogy évtizedek óta az ivócimborájuk vagyMár küldtük is az önéletrajzod a SportTV-hez, itt ott 'lehet' kiszíneztük .Azt nem mondtam. Nem mondom, hogy rossz a beszélőkém, szókincsem van hozzá, de én néma vagyok 😊 Nem szeretek beszélni emberekhez, ha nem muszájSzabad szemmel, mikor mondták Ricsiék, hogy "és nem volt lent", már mondtam, hogy nem a faszt, az tuti lent volt. És nyertem is. Nem is pánikoltam, hogy TD lesz.Ez is csak azt bizonyítja, hogy neked kéne kommentálnod Höri/Ricsi helyett!
shagi0206
balintbaba
shagi0206
Sixo
Kampman
több mint 6 éve
Természetesen sms-ben ment el, hátha felolvassák az egészet.Már küldtük is az önéletrajzod a SportTV-hez, itt ott 'lehet' kiszíneztük .Azt nem mondtam. Nem mondom, hogy rossz a beszélőkém, szókincsem van hozzá, de én néma vagyok 😊 Nem szeretek beszélni emberekhez, ha nem muszájSzabad szemmel, mikor mondták Ricsiék, hogy "és nem volt lent", már mondtam, hogy nem a faszt, az tuti lent volt. És nyertem is. Nem is pánikoltam, hogy TD lesz.Ez is csak azt bizonyítja, hogy neked kéne kommentálnod Höri/Ricsi helyett!
shagi0206
balintbaba
shagi0206
Sixo
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Értsd: beírták, hogy évtizedek óta az ivócimborájuk vagyMár küldtük is az önéletrajzod a SportTV-hez, itt ott 'lehet' kiszíneztük .Azt nem mondtam. Nem mondom, hogy rossz a beszélőkém, szókincsem van hozzá, de én néma vagyok 😊 Nem szeretek beszélni emberekhez, ha nem muszájSzabad szemmel, mikor mondták Ricsiék, hogy "és nem volt lent", már mondtam, hogy nem a faszt, az tuti lent volt. És nyertem is. Nem is pánikoltam, hogy TD lesz.Ez is csak azt bizonyítja, hogy neked kéne kommentálnod Höri/Ricsi helyett!
shagi0206
balintbaba
shagi0206
Sixo
több mint 6 éve
Már küldtük is az önéletrajzod a SportTV-hez, itt ott 'lehet' kiszíneztük .Azt nem mondtam. Nem mondom, hogy rossz a beszélőkém, szókincsem van hozzá, de én néma vagyok 😊 Nem szeretek beszélni emberekhez, ha nem muszájSzabad szemmel, mikor mondták Ricsiék, hogy "és nem volt lent", már mondtam, hogy nem a faszt, az tuti lent volt. És nyertem is. Nem is pánikoltam, hogy TD lesz.Ez is csak azt bizonyítja, hogy neked kéne kommentálnod Höri/Ricsi helyett!
shagi0206
balintbaba
shagi0206
több mint 6 éve
Ott csak 1-hez kell.. meg a kamerához/mikrofonhoz.Azt nem mondtam. Nem mondom, hogy rossz a beszélőkém, szókincsem van hozzá, de én néma vagyok 😊 Nem szeretek beszélni emberekhez, ha nem muszájSzabad szemmel, mikor mondták Ricsiék, hogy "és nem volt lent", már mondtam, hogy nem a faszt, az tuti lent volt. És nyertem is. Nem is pánikoltam, hogy TD lesz.Ez is csak azt bizonyítja, hogy neked kéne kommentálnod Höri/Ricsi helyett!
shagi0206
balintbaba
shagi0206
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)