NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
New Orleans Saints - Carolina Panthers
több mint 1 éve
MC12
6 359
Forman az egyszemélyes hadsereg 😊
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
QB571
65
Nyilván szar lesz, hogy nem lesz számomra érdekes foci pár hónapig (bár egy Detroit PO-nak tudnék szívből szurkolni), de őszintén várom az offseasont, történjen valami izgalmas végreMi lesz Winstonnal két év 28m fizetéssel? Ezen kívül melyik csapatrészbe erősítenél, ismerve a cap situt és a draft cetliket?
Gyurma Pappa
több mint 1 éve
adam77
635
micsoda roncsderbi 😀
több mint 1 éve
QB571
65
Nyilván szar lesz, hogy nem lesz számomra érdekes foci pár hónapig (bár egy Detroit PO-nak tudnék szívből szurkolni), de őszintén várom az offseasont, történjen valami izgalmas végreSean Paytont valószínűleg viszi a Broncos, első körös pick-ért.
Gyurma Pappa
több mint 1 éve
Mondjuk ezt több mint 1 éve
Darnold ilyeneket nem dobált idén, látszik, hogy nincs tét 😀
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
Nyilván szar lesz, hogy nem lesz számomra érdekes foci pár hónapig (bár egy Detroit PO-nak tudnék szívből szurkolni), de őszintén várom az offseasont, történjen valami izgalmas végre
több mint 1 éve
Trautman elrontotta blokkot, nem nagyon kell itt csodát látni
több mint 1 éve
adam77
635
mondjuk egy sneak taysommal..
több mint 1 éve
QB571
65
Mennyire üresen volt Taysom az 5 yardoson!
több mint 1 éve
QB571
65
Általában jobban áll 50 kg-os csajoknak, mint 140 kg-os (férfi) falembereknek😀játszottunk valaha fekete felsőben fehér nadrágban?nagyon fura külső, úgy alapból nem áll jól a Saintsnek a fehér nadrág, fehér mezzel sem.
atapapa
Kampman
több mint 1 éve
szerintem a color rush fehérünk rohadt jó de ez itt ma 😀
több mint 1 éve
Kampman
28 290
játszottunk valaha fekete felsőben fehér nadrágban?nagyon fura külső, úgy alapból nem áll jól a Saintsnek a fehér nadrág, fehér mezzel sem.
atapapa
több mint 1 éve
MC12
6 359
játszottunk valaha fekete felsőben fehér nadrágban?Úgy olvastam, hogy most először.
atapapa
több mint 1 éve
QB571
65
Nem vagyok tankpárti, de ezt a meccset le kell adniNektek érdemes leadni, mert van első körös lehetőségetek, a miénk az Eagles-é.
Jakehomer
több mint 1 éve
Nem vagyok tankpárti, de ezt a meccset le kell adni
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
QB571
65
Ettől függetlenül, ez nem volt rossz drive.
több mint 1 éve
MC12
6 359
Na, Olave-nak az 1000 yard is megvan, a td is megvan, akár le is ülhetne gratula 😊
több mint 1 éve
QB571
65
Azért 1,5, mert Hurst nem a posztján játszik.
több mint 1 éve
QB571
65
A szezon utolsó Saints meccsén megint új felállású támadófal 1,5 kezdő falemberrel benne.