NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 626
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
New Orleans Saints - Minnesota Vikings
több mint 3 éve
A meccs Scorigamit hozott!!!MIN 33 - 52 NO
— Scorigami (@NFL_Scorigami) December 26, 2020
Final
That's Scorigami!! It's the 1063rd unique final score in NFL history.
több mint 3 éve
Rutin
2 021
Holnap estére már el is vesznek majd tőlünk egy késői körös picket... Merthogy valszeg ordenáré nagy buli lesz most az öltözőben... Biztosan sok maszkkal. 🤣🤣🤣
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 3 éve
Boldog karácsonyt!
több mint 3 éve
Szep volt Szentek, jo ejt nektek!
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Rutin
2 021
Kamara 56 pont fantasayban...durva 😊 de hogy payton miért nem engedte az előbb és most miért igen az rejtély nekem 😊))Bosszú-bosszú, édes bosszú...
MC12
több mint 3 éve
MC12
6 366
Kamara 56 pont fantasayban...durva 😊 de hogy payton miért nem engedte az előbb és most miért igen az rejtély nekem 😊))
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
remélem nem térdelnek, megpróbálják a 7-diketmax a maddenben 😀
qpee1
több mint 3 éve
qpee1
114
remélem nem térdelnek, megpróbálják a 7-diket
több mint 3 éve
Rutin
2 021
Szerintem a PO-vereségek miatt a meccs vége felé Payton már meg akarta alázni vhogy a Vikes-t, és a sok Kamara TD jó ötletnek tűnt...
több mint 3 éve
Assurbanapli
1 355
Hatalmas rekord! Respect
több mint 3 éve
Büdös Vikes, Kamarának leterítik a vörös szőnyeget hatszor, de a passzolt TD ellen úgy védekeznek, mintha az életük múlt volna rajta 😛
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
mekkora jinxKamara please!!!innen már csak térdelnek 😀
clbass
Löfli
több mint 3 éve
Fattyu
1 919
Az amelyik az NFC EAST-ból jött 😁jó, de melyik Jenkins? 😀Vicces, hogy ilyenkor mindkét csapatból ugyanazokat látni egyből ugrani meg ugatni egymásnak. 😀Az egy dolog, de hogy Jenkins mitől vot 15 yard-ot érően sportszerűtlenebb azt nem sikerült megfejtenem 😀
EasyGhost
clbass
Löfli
több mint 3 éve
+erdemelte 😄
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Most már nem sok esélyt adok a Vikingeknek. Jóccakát!
több mint 3 éve
Kamara please!!!innen már csak térdelnek 😀
clbass
több mint 3 éve
jó, de melyik Jenkins? 😀Vicces, hogy ilyenkor mindkét csapatból ugyanazokat látni egyből ugrani meg ugatni egymásnak. 😀Az egy dolog, de hogy Jenkins mitől vot 15 yard-ot érően sportszerűtlenebb azt nem sikerült megfejtenem 😀
EasyGhost
clbass
több mint 3 éve
Kamara please!!!
több mint 3 éve
Vicces, hogy ilyenkor mindkét csapatból ugyanazokat látni egyből ugrani meg ugatni egymásnak. 😀Az egy dolog, de hogy Jenkins mitől vot 15 yard-ot érően sportszerűtlenebb azt nem sikerült megfejtenem 😀
EasyGhost
több mint 3 éve
Vicces, hogy ilyenkor mindkét csapatból ugyanazokat látni egyből ugrani meg ugatni egymásnak. 😀
több mint 3 éve
Kíváncsi vagyok, volt-e valaha olyan meccsünk, hogy Brees volt a QB, és több futott YARDUNK volt, mint passzolt... 😳😳😳Persze hogy akkor amikor fantasy döntőzök és Brees a qbm... 6 kemény pontja lett. Ilyen saints meccset még nem láttam
Rutin
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
22 yard pass, 40 yard run.Mar csak ennyi kell a 300/300 hoz
több mint 3 éve
Szorosabb meccsre számítottam.