New York Giants - New Orleans Saints
12 napja
vanek úr
1 933
Talán ha nem laposan rúgta volna, nehezebb lett volna blokkolniGanoval nem számoltam.Bresee blokkolt nem Gano hibája
kijo
kapitnono
12 napja
kijo
408
Mire iírtam láttam.Ganoval nem számoltam.Bresee blokkolt nem Gano hibája
kijo
kapitnono
12 napja
Zet
1 617
..................................
12 napja
Mi a fasz 🤡 Rizzi aurája megint működött. Ez az Breese gyerek egészen jó draft volt
12 napja
Hainer csak behuzta
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
12 napja
Pedig olyan jó lett volna egy kis Hosszabbítás 😏
12 napja
ozibozi
17 435
de nehéz szülés volt
12 napja
😊
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
12 napja
😀 😀 Ez a Giants, örülök hogy Pats meccs előtt kell szenvednem
12 napja
adam77
637
mehetünk aludni
12 napja
kijo
408
Ganoval nem számoltam.
12 napja
Ilyen nincs baszki
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
12 napja
adam77
637
van isten
12 napja
Zet
1 617
atyaég
12 napja
Csináljon TD-t a Giants plz. Plz. Nem akarom ezt nézni továbbNyugi Ezedu még játszani akar
Gyurma Pappa
12 napja
kijo
408
Édes istenem, kibaszott szánalmasak vagyunk. Elmentem aludni.Kár lenne most látunk egy izgalmas döntetlent.
MC12
12 napja
ozibozi
17 435
beszarás
12 napja
Csináljon TD-t a Giants plz. Plz. Nem akarom ezt nézni tovább
12 napja
MC12
6 461
Édes istenem, kibaszott szánalmasak vagyunk. Elmentem aludni.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
12 napja
Azt hittem befut baszki