New York Jets - New England Patriots
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Cypress 13-13-nál jelent meg?😊 jó kabala 😀A JINX varázslat idén nálam van, átadta iktriad. Elég nyugdíjas volt ez a meccs, na megyek rágyúrok a miénkre, ami remélhetőleg ennél pörgősebb lesz. Minden kedves Pats drukkert szeretettel üdvözlök. :-/
NB2
több mint 5 éve
Cypress 13-13-nál jelent meg?😊 jó kabala 😀
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Cyp te sosem változol 🤣🤣🤣
Hi kolléga. Tudod, a trollok sosem hallnak meg. Tolkien is szeretett minket. 😀 Én még akkor is élni fogok, amikor a napunk már fehér törpévé zsugorodik. 😮ThundersNFL
több mint 5 éve
Cyp te sosem változol 🤣🤣🤣
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Willie Parker
15 380
11-1, +209 pont difi. Édes Istenem...
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 5 éve
Gilmore-t megverték...
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Általános iskola hatodik osztyályában ez nem rossz, de ha nagypályás szeretnél lenni az irodalomban, akkor javasolnám Dylan Thomast vagy Sylvia Plathet. Sokkal komplexebb művészek, annál, hogy te azt felfoghatnád, de feladni sosem szabad. 😀"Kacagj bolond, bár festett arcodon könny csorog." De hagyjuk, don't feed the troll. Go Broncos. 😉A Titans zakó után azért nem lenne ekkora arcom... Ja de, nálad mindegy, te így is úgy is droid vagy. 😮 Neked nem árt.Ne bántsd, megjött, rögtön lett egy szép drive. Régen az udvari bolondot is kabalából tartották... 😊Van akinél még nincs letiltva? 😀Mindenkit szeretettel üdvözlök ezen a szép napon. Gondoltam bejövök kicsit trollkodni. 😀 Wyatt, Thunder itt vagytok, hogy muzsikál ma ez az NB III-as minősítésű csapat?vas hiányosak vagyunk 😁😁
Cypress
red5
Solymi
Burkus
Cypress
Burkus
több mint 5 éve
Sony Sony Sony
több mint 5 éve
Na, ez ket meggyozo drive volt.Várjuk ki a végét 😕
Imitheking
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Rövid sztem is.
több mint 5 éve
Imitheking
1 882
Na, ez ket meggyozo drive volt.
több mint 5 éve
5. körért megérte...
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 018
Szemüveget a bíróknak!
több mint 5 éve
"Kacagj bolond, bár festett arcodon könny csorog." De hagyjuk, don't feed the troll. Go Broncos. 😉A Titans zakó után azért nem lenne ekkora arcom... Ja de, nálad mindegy, te így is úgy is droid vagy. 😮 Neked nem árt.Ne bántsd, megjött, rögtön lett egy szép drive. Régen az udvari bolondot is kabalából tartották... 😊Van akinél még nincs letiltva? 😀Mindenkit szeretettel üdvözlök ezen a szép napon. Gondoltam bejövök kicsit trollkodni. 😀 Wyatt, Thunder itt vagytok, hogy muzsikál ma ez az NB III-as minősítésű csapat?vas hiányosak vagyunk 😁😁
Cypress
red5
Solymi
Burkus
Cypress
több mint 5 éve
Cypress
3 228
A Titans zakó után azért nem lenne ekkora arcom... Ja de, nálad mindegy, te így is úgy is droid vagy. 😮 Neked nem árt.Ne bántsd, megjött, rögtön lett egy szép drive. Régen az udvari bolondot is kabalából tartották... 😊Van akinél még nincs letiltva? 😀Mindenkit szeretettel üdvözlök ezen a szép napon. Gondoltam bejövök kicsit trollkodni. 😀 Wyatt, Thunder itt vagytok, hogy muzsikál ma ez az NB III-as minősítésű csapat?vas hiányosak vagyunk 😁😁
Cypress
red5
Solymi
Burkus
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Na várjál, majd a PO-ban megmutatjuk. Idén több tucat tabut döntöttünk meg. Például idejét nem tudom mikor szerzett vetődéssel BB TD-ét...😮Mindenkit szeretettel üdvözlök ezen a szép napon. Gondoltam bejövök kicsit trollkodni. 😀 Wyatt, Thunder itt vagytok, hogy muzsikál ma ez az NB III-as minősítésű csapat?vas hiányosak vagyunk 😁😁
Cypress
red5
több mint 5 éve
Ne bántsd, megjött, rögtön lett egy szép drive. Régen az udvari bolondot is kabalából tartották... 😊Van akinél még nincs letiltva? 😀Mindenkit szeretettel üdvözlök ezen a szép napon. Gondoltam bejövök kicsit trollkodni. 😀 Wyatt, Thunder itt vagytok, hogy muzsikál ma ez az NB III-as minősítésű csapat?vas hiányosak vagyunk 😁😁
Cypress
red5
Solymi
több mint 5 éve
Pats SB-ja.... 😊 De cuki ez a beszélgetés 😊
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 018
Van akinél még nincs letiltva? 😀Mindenkit szeretettel üdvözlök ezen a szép napon. Gondoltam bejövök kicsit trollkodni. 😀 Wyatt, Thunder itt vagytok, hogy muzsikál ma ez az NB III-as minősítésű csapat?vas hiányosak vagyunk 😁😁
Cypress
red5
több mint 5 éve
Ez viszont egy nagyon szép drive volt!
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
red5
521
Mindenkit szeretettel üdvözlök ezen a szép napon. Gondoltam bejövök kicsit trollkodni. 😀 Wyatt, Thunder itt vagytok, hogy muzsikál ma ez az NB III-as minősítésű csapat?vas hiányosak vagyunk 😁😁
Cypress
őlég vót
több mint 5 éve
Végre jó hívások, jó kivitelezés.
több mint 5 éve
Mindenkit szeretettel üdvözlök ezen a szép napon. Gondoltam bejövök kicsit trollkodni. 😀 Wyatt, Thunder itt vagytok, hogy muzsikál ma ez az NB III-as minősítésű csapat?Jó, hogy jöttél Ciprusfa!
Cypress
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Mindenkit szeretettel üdvözlök ezen a szép napon. Gondoltam bejövök kicsit trollkodni. 😀 Wyatt, Thunder itt vagytok, hogy muzsikál ma ez az NB III-as minősítésű csapat?
több mint 5 éve
nem gondoltam volna, hogy a 3. negyed vége felé x-re állunk a jets ellen...