NFL Draft 2014 - 1.nap
2 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
www.ustream.tv/channel/bowl-hu-draft-show-2014már csak percek kérdése és kezdünk!
több mint 10 éve
Rams take Pitt DT Aaron Donals per @JasonLaCanforaNemár bazdmeg
több mint 10 éve
braxa88
12 534
na most megy ki manziel. rams a 2.pickjével már nem viccel
több mint 10 éve
nekem isMekkora királyság lenne ha Donald lecsúszna hozzánk... de nyilván nem fog. 😕Jannem tudom, ő jó lenne-e 3-4-ben, nekem kevésnek tűnikStez
több mint 10 éve
Mekkora királyság lenne ha Donald lecsúszna hozzánk... de nyilván nem fog. 😕JanJó lesz Nix is, csak nehogy CB legyen belőle.
több mint 10 éve
Mondjuk ha 1/26-ra bennt lesz még Cooks/Lee, akkor velünk cserélhetnek nyugodtan 😛vagy a brownsJanekamúgy én bírnám, ha kihúznánk Johnnyt 1/22-remustaineha nem húzza be a rams akkor simán kiköthet nálunk 😊eaglesmcnabb
több mint 10 éve
Mekkora királyság lenne ha Donald lecsúszna hozzánk... de nyilván nem fog. 😕Jannem tudom, ő jó lenne-e 3-4-ben, nekem kevésnek tűnik
több mint 10 éve
nagyon érik a Johnny Dallas házasság xD
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
vagy a brownsamúgy én bírnám, ha kihúznánk Johnnyt 1/22-remustaineha nem húzza be a rams akkor simán kiköthet nálunk 😊eaglesmcnabb
több mint 10 éve
Mekkora királyság lenne ha Donald lecsúszna hozzánk... de nyilván nem fog. 😕
több mint 10 éve
ez amúgy szerintem szar pick volt a Giants-től, tehát tetszik (Y) 😀
több mint 10 éve
vágom csak a hagyomány miatta kevert Tibi kedvence voltFucusemmi kevert??? 😮BaltimoreDefensea közvetítéssel csak egy probléma van, nem fröcsög a szesz 😀Newmannagy alkoholizálás nincs csak söröznek a srácok.Fucu
több mint 10 éve
Donald, hogy full 1.körös DL legyen?helmetŐt is bírnám, de a többi nagyobb need.
több mint 10 éve
Szegény Bears drukkerek, ha kihúzná a Rams Donaldot 😀 😀
több mint 10 éve
Ha már nincs Ebron csak nehogy Eli megint eltévessze a megfelelő elkapókat 😛
több mint 10 éve
a kevert Tibi kedvence voltsemmi kevert??? 😮BaltimoreDefensea közvetítéssel csak egy probléma van, nem fröcsög a szesz 😀Newmannagy alkoholizálás nincs csak söröznek a srácok.Fucu
több mint 10 éve
amúgy én bírnám, ha kihúznánk Johnnyt 1/22-remustaineha nem húzza be a rams akkor simán kiköthet nálunk 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
csalódás, semmi kevert, semmi tömény.... 😕semmi kevert??? 😮BaltimoreDefensea közvetítéssel csak egy probléma van, nem fröcsög a szesz 😀Newmannagy alkoholizálás nincs csak söröznek a srácok.Fucu
több mint 10 éve
helmet
247
Donald, hogy full 1.körös DL legyen?ha Manziel-t húzzuk 13-ra, nagyon morci leszekDiamondsHead44Már valaki csak feltrade-el érte...
Amúgy Shazier, Dennard, Pryor/Ha-Hasüti
több mint 10 éve
Mindenki rohadjon meg a csapatnál. Mindenki takarodjon!!!!
több mint 10 éve
Ezazzzzz 😀 Elsiha úgysem találja el 😀 Donald jusson túl a macikon és boldogság 😛