NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 593
42
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
NFL Draft 2016
5 feliratkozó
több mint 8 éve
Majd jön Kaufusi és minden szép lesz.Én is inkább első körben vittem volna edge rushert, itt meg jöhetett volna mondjuk Spriggs.Egy offseason alatt nem lehet minden lyukat betömni, és itt én nem látok olyan passrushert, akit értékén vinni lehetett volnaLions jól draftol, kipofozzák mindkét falatAzt még mindig nem látom, ki fog ott nyomást generálni Ansah-n kívül.
gabokocka
vassadi
gabokocka
vassadi
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Én is inkább első körben vittem volna edge rushert, itt meg jöhetett volna mondjuk Spriggs.Egy offseason alatt nem lehet minden lyukat betömni, és itt én nem látok olyan passrushert, akit értékén vinni lehetett volnaLions jól draftol, kipofozzák mindkét falatAzt még mindig nem látom, ki fog ott nyomást generálni Ansah-n kívül.
gabokocka
vassadi
gabokocka
több mint 8 éve
Packers - Colts csere
több mint 8 éve
Egy offseason alatt nem lehet minden lyukat betömni, és itt én nem látok olyan passrushert, akit értékén vinni lehetett volnaLions jól draftol, kipofozzák mindkét falatAzt még mindig nem látom, ki fog ott nyomást generálni Ansah-n kívül.
gabokocka
vassadi
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Devin Taylor 😒Lions jól draftol, kipofozzák mindkét falatAzt még mindig nem látom, ki fog ott nyomást generálni Ansah-n kívül.
gabokocka
vassadi
több mint 8 éve
Tavaly sem volt nagy gond a nyomással. Futás ellen voltak bajok.Lions jól draftol, kipofozzák mindkét falatAzt még mindig nem látom, ki fog ott nyomást generálni Ansah-n kívül.
gabokocka
vassadi
Amúgy Devin Taylor a válasz.
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Lions jól draftol, kipofozzák mindkét falatAzt még mindig nem látom, ki fog ott nyomást generálni Ansah-n kívül.
gabokocka
több mint 8 éve
ki a szőke cica aki kérdez?vv seherezádé
ThundersNFL
több mint 8 éve
ki a szőke cica aki kérdez?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Lions jól draftol, kipofozzák mindkét falat
több mint 8 éve
Illetve tök hasznos az NFL-benazért 6' 5"-ös magassággal az nem olyan nagy szám300+ fontos DLként tud zsákolni.Remek pick a Raiderstől!Fejtsd ki, azt sem tudom ki ez a gyerek.
iktriad
Amadeus91
iktriad
Shilkor
több mint 8 éve
Fasza így tán RB-t se húzunk 😀Lassan kardodba dőlsz....
Tomcsik
Draft
több mint 8 éve
azért 6' 5"-ös magassággal az nem olyan nagy szám300+ fontos DLként tud zsákolni.Remek pick a Raiderstől!Fejtsd ki, azt sem tudom ki ez a gyerek.
iktriad
Amadeus91
iktriad
több mint 8 éve
Bama run megindul végre?
több mint 8 éve
Pofásnak tűnik ez a Tennessee támadó alakulat.
több mint 8 éve
Henry ? Miért kellett oda még ? Miért nem OL ?Please welcome the new Browns!
GiantsMLBhunter
Draft
több mint 8 éve
van pick rogyásig, lehet rostert töltögetni
több mint 8 éve
Henry is kiment, jól fognak kinézni Mariskával a backfieldenAz NFL Network most nagyon örül a Jaguars-Titans prime time meccsnek.
gabokocka