NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 681
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
NFL DRAFT 2019
1 feliratkozó
több mint 5 éve
futóblokkoló OG. sose árt az nekünk.Tavaly 52,8%-ban futást hívtatok
beszarok mennyire továbbra is a futásra építünk. DK is ebbe illik, a playactionöknél futhat előre, nyuthatja a pályát.
braxa88
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Eli Udoh az Elonról még szerintem hasznos pick lesz valakinek.Ucsó OL ember, aki még ért valamit, elég hamar elfogytak.Phil Haynes G. Ez is jo lesz. Akkor csak project CB-k jonnek...Most mar johetne a CB, aztan meg egy DE.Baldwin kérdőjelek miatti slotWRLockett mellett csak Moore es Brown voltak backupnak. Ha Baldwinnak annyi, lesz snap szama mar iden.Gary Jennings WRMehh, ennek nem örülök, mert jó ő, de most mi lesz Metcalffel :d
undisputedly
Wyatt
undisputedly
jó pick
braxa88
undisputedly
undisputedly
Go Vikings!
több mint 5 éve
Ucsó OL ember, aki még ért valamit, elég hamar elfogytak.Phil Haynes G. Ez is jo lesz. Akkor csak project CB-k jonnek...Most mar johetne a CB, aztan meg egy DE.Baldwin kérdőjelek miatti slotWRLockett mellett csak Moore es Brown voltak backupnak. Ha Baldwinnak annyi, lesz snap szama mar iden.Gary Jennings WRMehh, ennek nem örülök, mert jó ő, de most mi lesz Metcalffel :d
undisputedly
Wyatt
undisputedly
jó pick
braxa88
undisputedly
undisputedly
több mint 5 éve
braxa88
12 534
futóblokkoló OG. sose árt az nekünk.beszarok mennyire továbbra is a futásra építünk. DK is ebbe illik, a playactionöknél futhat előre, nyuthatja a pályát.
több mint 5 éve
És lassan már csak MJ nem megy ki :dBehúzzuk ne aggódj 😎
Wyatt
Draft
több mint 5 éve
Guard run van emberek
Draft
több mint 5 éve
Phil Haynes G. Ez is jo lesz. Akkor csak project CB-k jonnek...Most mar johetne a CB, aztan meg egy DE.Baldwin kérdőjelek miatti slotWRLockett mellett csak Moore es Brown voltak backupnak. Ha Baldwinnak annyi, lesz snap szama mar iden.Gary Jennings WRMehh, ennek nem örülök, mert jó ő, de most mi lesz Metcalffel :d
undisputedly
Wyatt
undisputedly
jó pick
braxa88
undisputedly
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Jennings jó is lesz, én Metcalf szerepe miatt aggódtam 😊Baldwin kérdőjelek miatti slotWRLockett mellett csak Moore es Brown voltak backupnak. Ha Baldwinnak annyi, lesz snap szama mar iden.Gary Jennings WRMehh, ennek nem örülök, mert jó ő, de most mi lesz Metcalffel :d
undisputedly
Wyatt
undisputedly
jó pick
braxa88
több mint 5 éve
Vak kissrác Braille írással olvasta fel RESPECT
Draft
több mint 5 éve
Lassan több Kentucky prospekt ment eddig ki, mint egy NBA drafton. 😊
több mint 5 éve
Most mar johetne a CB, aztan meg egy DE.Baldwin kérdőjelek miatti slotWRLockett mellett csak Moore es Brown voltak backupnak. Ha Baldwinnak annyi, lesz snap szama mar iden.Gary Jennings WRMehh, ennek nem örülök, mert jó ő, de most mi lesz Metcalffel :d
undisputedly
Wyatt
undisputedly
jó pick
braxa88
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Baldwin kérdőjelek miatti slotWRLockett mellett csak Moore es Brown voltak backupnak. Ha Baldwinnak annyi, lesz snap szama mar iden.Gary Jennings WRMehh, ennek nem örülök, mert jó ő, de most mi lesz Metcalffel :d
undisputedly
Wyatt
undisputedly
jó pick
több mint 5 éve
Conner backup?
Draft
több mint 5 éve
majd claimeli a Colts, jo lesz camp bodynakCUTGary Jennings WRMehh, ennek nem örülök, mert jó ő, de most mi lesz Metcalffel :d
undisputedly
Wyatt
ThundersNFL
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Hát a 2. kör után azért remélem is 😀Lockett mellett csak Moore es Brown voltak backupnak. Ha Baldwinnak annyi, lesz snap szama mar iden.Gary Jennings WRMehh, ennek nem örülök, mert jó ő, de most mi lesz Metcalffel :d
undisputedly
Wyatt
undisputedly
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ó nem az ?? Akkor beneztem sorry M8ndenkitol 😃Iktriad a mostani WR srácról mit érdemes tudni ??Itt remek választás. (Azt hittem kiment Keelan Doss, mert általában max FCS prospekteknél szokták tőlem megkérdezni, hogy ez ki. 😊 😊 )
Rózsa Sándor (betyár)
iktriad
több mint 5 éve
CUTGary Jennings WRMehh, ennek nem örülök, mert jó ő, de most mi lesz Metcalffel :d
undisputedly
Wyatt
Draft
több mint 5 éve
Lockett mellett csak Moore es Brown voltak backupnak. Ha Baldwinnak annyi, lesz snap szama mar iden.Gary Jennings WRMehh, ennek nem örülök, mert jó ő, de most mi lesz Metcalffel :d
undisputedly
Wyatt
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Sorry csak úgy láttam az Iktriad NCAA csoportjabol érkezett De Köszi 😊Iktriad a mostani WR srácról mit érdemes tudni ??bár nem szólítottál meg 😊
Rózsa Sándor (betyár)
twitter.com/PFF/status/1122184724829618176
Klaci79
több mint 5 éve
Iktriad a mostani WR srácról mit érdemes tudni ??Itt remek választás. (Azt hittem kiment Keelan Doss, mert általában max FCS prospekteknél szokták tőlem megkérdezni, hogy ez ki. 😊 😊 )
Rózsa Sándor (betyár)
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Iktriad a mostani WR srácról mit érdemes tudni ??bár nem szólítottál meg 😊
Rózsa Sándor (betyár)
twitter.com/PFF/status/1122184724829618176
több mint 5 éve
Iktriad a mostani WR srácról mit érdemes tudni ??az apja gary jennings
Rózsa Sándor (betyár)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!