NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 681
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
NFL DRAFT 2019
1 feliratkozó
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
CB Ugo AmadiÉs ő milyen ??
undisputedly
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Az Oregonnal jobban meggyűlt a baja, túlságosan megnyugodott addigra :dUgucsuku 😀mondjuk a csaj válaszhatott volna engem is akár 😀
Greengo
cuki
Negritis
több mint 5 éve
Ugucsuku 😀A Jets most nagyon dühös.
Greengo
több mint 5 éve
Ugucsuku 😀mondjuk a csaj válaszhatott volna engem is akár 😀
Greengo
cuki
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Akkor nagyon jol elbeszelgethettek vele, a game tapjeit es az egyeb karakterproblemait meg veletlenul mashova postazta a scout, nem Chicagoba.Érdekes a karakter problémás pickek nagyon messze állnak tőlünk. Lehet Paceék többet beszélgettek vele mint te 😊Ridley tipikusan a felszopott prospectek mintapeldanya, akire gerjednek a teso miatt, holott o magasrol baszik az egesz vilagra, baszik az NFL-re, a csavo kurva jo jatekos lehetne, de olyan irritalo karakter, hogy akinek van esze, menekul tole minel tavolabb. Egyaltalan nincs elkotelezodve az NFL fele, az egesz szemelyisege taszito.Akkor 💩?Jó pick a Brummogóktóldehogy jo pick
ThundersNFL
Stez
ThundersNFL
Stez
Tomcsik
több mint 5 éve
Armani...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
braxa88
12 534
uguchukwut könnyebben montd a csaj mint hogy oregon 😀
több mint 5 éve
CB Ugo Amadi
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Nem Gabriel beceneve Turbó...Ridley itt jó pick. Tetszik. Azt hiszem ő lesz turbó helyettese...Turbó lett A-Rob új beceneve?
Tomcsik
iktriad
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Érdekes a karakter problémás pickek nagyon messze állnak tőlünk. Lehet Paceék többet beszélgettek vele mint te 😊Ridley tipikusan a felszopott prospectek mintapeldanya, akire gerjednek a teso miatt, holott o magasrol baszik az egesz vilagra, baszik az NFL-re, a csavo kurva jo jatekos lehetne, de olyan irritalo karakter, hogy akinek van esze, menekul tole minel tavolabb. Egyaltalan nincs elkotelezodve az NFL fele, az egesz szemelyisege taszito.Akkor 💩?Jó pick a Brummogóktóldehogy jo pick
ThundersNFL
Stez
ThundersNFL
Stez
több mint 5 éve
Skins Wes Martin G
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
"de we need to send an emoji chart" ....
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Ő se lett volna rossz
több mint 5 éve
Cruyffista
3 346
A Chargers is húzott egy faszát :/
több mint 5 éve
Na, akkor remeljuk jon egy csiszolatlan gyemant a CB/DE poszt valamelyikere.
több mint 5 éve
Oks, értem! KösziRodney Andersonról lecsúsztam vagy be se nevezet a dratra vagy ennyire ,gyenge'?Sérülése miatt nem tudom, mennyire tartanak tőle, amúgy is van még egy rakat futó
steelwolf
Wyatt
több mint 5 éve
De szokatlan a Las Vegas Raiders csengése. Stadion építésbe belehúzhatnának. 😊
több mint 5 éve
Jerry Jones rutinosan a hadnagy(?) hölgy mellé állt. 😊
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Rodney Andersonról lecsúsztam vagy be se nevezet a dratra vagy ennyire ,gyenge'?Sérülése miatt nem tudom, mennyire tartanak tőle, amúgy is van még egy rakat futó
steelwolf
több mint 5 éve
Ajjaj a Raiders még nem húzott LBt...
több mint 5 éve
Rodney Andersonról lecsúsztam vagy be se nevezet a dratra vagy ennyire ,gyenge'?
több mint 5 éve
Cruyffista
3 346
Az nagy steal a Raiderstől... bíztam benne, hogy lecsúszik hozzánk :/
több mint 5 éve
Szóval húztak egy Moncriefet?Ridley tipikusan a felszopott prospectek mintapeldanya, akire gerjednek a teso miatt, holott o magasrol baszik az egesz vilagra, baszik az NFL-re, a csavo kurva jo jatekos lehetne, de olyan irritalo karakter, hogy akinek van esze, menekul tole minel tavolabb. Egyaltalan nincs elkotelezodve az NFL fele, az egesz szemelyisege taszito.Akkor 💩?Jó pick a Brummogóktóldehogy jo pick
ThundersNFL
Stez
ThundersNFL
Stez