NFL DRAFT 2019
1 feliratkozó
több mint 5 éve
Megtaláltam a neten az egyetlen elérhető Quincy Williams highlight reelt. www.youtube.com/watch?v=5UFseMzfZk8
Nem fogjátok elhinni ki rakta fel: Quincy Williams. 😊 😊 😊
Viszont ahhoz képest, hogy (meglepő módon) Mel Kiperen kívül senki nem tudott róla semmit a draftnyikok közül, elég nagy volt íránta az érdeklődés Rapapa szerint.
twitter.com/RapSheet/status/1122119100166225920
Azért remélem a jags ezzel letudta a Gene Smith tribute-ot erre az évre, és folytatja tovább az első körökben látott BPA-zást.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Hiszed vagy sem amint meghallottam a nevét egyből rossz érzés fogott el 😥"Basszus Baldwinnal történt valami " Rá 10 percre tessék........Mondom a kurva életbe ........Egyértelmű, hogy Wilsonnál jobbat aligha kaphatott volna, nagy szerencséje van. Az ő pontos előrevágott labdáival rögtön 1000 yardos lehet, ha kevesebbet fog hibázni Metcalf.Ezt a Metcalf gyereket jól beárazták a csapatok 😊 bőven van hiányossága, nyilván a scoutok sem vakok, de ez a majdnem 3. kör 😀 szép hype volt, idén is bejött...ja nemLegjobb helyre került 😊😉 Itt legalább van iranyitó és megfelelő HC ! A Legtöbben pont ezt mondták ,hogy az nagyban meghatározza majd ,hogy bust lesz e ,hogy hova kerül ? Itt nálunk minden lehetősége meglesz ,hogy a benne lévő potencial kijöjjön belőle. (Én nagyon örülök neki egyáltalan nem gondoltam volna ,hogy lesz rá lehetőségünk )
Chargers LT
Rózsa Sándor (betyár)
Persze, ha nincs a Baldwin dolog, még bent maradt volna.
Chargers LT
De különben Carrollék azt nyilatkozták ,hogy mindenképp Őt akarták.De szerintem is ez inkább csak a játékos felé van így komunikálva.
Mondjuk szegény nagyon örült mikor felhivtuk .Szerintem akkor már nagyon csalódott volt.Szóval ez a pofon még lehet a hasznára fog válni.Meg azért egy érzelmes kölök elsirta magát és ez pozitív.Mindig többre tartottam azokat az embereket akik képesek kiadni az erzéseiket.Plusz Carroll is egy hatalmas pedagogus és igen is tudja kezelni az ilyen típusú embereket úgy gondolom.
több mint 5 éve
Egyértelmű, hogy Wilsonnál jobbat aligha kaphatott volna, nagy szerencséje van. Az ő pontos előrevágott labdáival rögtön 1000 yardos lehet, ha kevesebbet fog hibázni Metcalf.Ezt a Metcalf gyereket jól beárazták a csapatok 😊 bőven van hiányossága, nyilván a scoutok sem vakok, de ez a majdnem 3. kör 😀 szép hype volt, idén is bejött...ja nemLegjobb helyre került 😊😉 Itt legalább van iranyitó és megfelelő HC ! A Legtöbben pont ezt mondták ,hogy az nagyban meghatározza majd ,hogy bust lesz e ,hogy hova kerül ? Itt nálunk minden lehetősége meglesz ,hogy a benne lévő potencial kijöjjön belőle. (Én nagyon örülök neki egyáltalan nem gondoltam volna ,hogy lesz rá lehetőségünk )
Chargers LT
Rózsa Sándor (betyár)
Persze, ha nincs a Baldwin dolog, még bent maradt volna.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
CGJ miért ?? Ő elméletileg egy nagyon jó kis játékos.Ki a legnagyobb csúszó?espn bpa alapján
ThundersNFL
Finley, aztán CGJ
Negritis
Esetleg van valami amit nemtudunk ??
több mint 5 éve
Ki a legnagyobb csúszó?espn bpa alapján
ThundersNFL
Finley, aztán CGJ
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Ki a legnagyobb csúszó?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ezt a Metcalf gyereket jól beárazták a csapatok 😊 bőven van hiányossága, nyilván a scoutok sem vakok, de ez a majdnem 3. kör 😀 szép hype volt, idén is bejött...ja nemLegjobb helyre került 😊😉 Itt legalább van iranyitó és megfelelő HC ! A Legtöbben pont ezt mondták ,hogy az nagyban meghatározza majd ,hogy bust lesz e ,hogy hova kerül ? Itt nálunk minden lehetősége meglesz ,hogy a benne lévő potencial kijöjjön belőle. (Én nagyon örülök neki egyáltalan nem gondoltam volna ,hogy lesz rá lehetőségünk )
Chargers LT
több mint 5 éve
Ezt a Metcalf gyereket jól beárazták a csapatok 😊 bőven van hiányossága, nyilván a scoutok sem vakok, de ez a majdnem 3. kör 😀 szép hype volt, idén is bejött...ja nem
Szerkesztette: Chargers LT
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Szóval ezt kell tudni a Jags 3. körös pickjéről. Egyébként meg Quinnen Williams bátyja. twitter.com/A_Train_92/status/1121981044029304832
Mondtam már, hogy nagyon bírom Austen Lanet? 😊
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Gec, a kör vége megint erős lettMár akinek...
Wyatt
twitter.com/ArifHasanNFL/status/1121978004198920192
twitter.com/JaxonFil/status/1121977198561452032
több mint 5 éve
4. körbe vártam, hogy esetleg visszük, végül is 3. kör ucsó pickje az már majdnem 4. kör. XDVagy LT-nek és Wynn majd átveszi Thuney helyét jövőreAz viszont úgy korrekt nekünkGondolon cserének.
Wyatt
Sixo
Mattison
Gec, a kör vége megint erős lett
Wyatt
Megvan az idei "szerelemgyerek".
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Vagy LT-nek és Wynn majd átveszi Thuney helyét jövőreAz viszont úgy korrekt nekünkGondolon cserének.
Wyatt
Sixo
Mattison
Gec, a kör vége megint erős lett
több mint 5 éve
áh, nem dob el addig 😀Faszomat azt, DB-t tud játszani?DB-nek játszani labdát? 😊)
gabokocka
Wyatt
több mint 5 éve
Mondjuk szerintem, ő lehetne egy értelmes QB ha megkapná a lehetőséget hosszabb távra.
több mint 5 éve
Faszomat azt, DB-t tud játszani?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Carolinában imádják a Floridáról elmenekült QB-kat. 😊
több mint 5 éve
Newton-t lehet tradelni 😀
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
És ténylegAz a gáz, hogy Grier nem ment ki, a végén elvisszük....Azt mondod? 😀 😀 😀
gabokocka
Sixo
több mint 5 éve
Az a gáz, hogy Grier nem ment ki, a végén elvisszük....Azt mondod? 😀 😀 😀
gabokocka