NFL DRAFT 2019
1 feliratkozó
több mint 5 éve
nem én mondtam, a bemondó, már nem nézed a streamet?LOL WYATT XDNe mondd, hogy Boykin
Sixo
Wyatt
több mint 5 éve
fuh edoga, mennyit esett vissza, emlékszem fél éve még első kör közelébe is emlegették
több mint 5 éve
Jó látni, hogy a Jets ápolja a draft hagyományokat az afrikai nevű prospektekkel. 😊
több mint 5 éve
Skai Moore egy isten, de nem hinném, hogy tudna EDGE-et játszani.Kicsit erősnek érzem itt. Ballard még mindig zseni vajon?Sztem jo itt Okereke, csak azt nem ertem minek. Walker 2.evere rengeteget fejlodott, a def vezere volt. Foleg ha Banogut OLB-nek szanjuk. Mondjuk depth csak a tavalyi 7.koros/udfa-k vannak, szoval ertheto, de Zaire Franklin, Skai moore + a 2 Adams is igeretesnek tunt...
Sixo
Borbinho
több mint 5 éve
Kicsit erősnek érzem itt. Ballard még mindig zseni vajon?Sztem jo itt Okereke, csak azt nem ertem minek. Walker 2.evere rengeteget fejlodott, a def vezere volt. Foleg ha Banogut OLB-nek szanjuk. Mondjuk depth csak a tavalyi 7.koros/udfa-k vannak, szoval ertheto, de Zaire Franklin, Skai moore + a 2 Adams is igeretesnek tunt...
Sixo
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
még a draftnetworkon nincs róla semmi adat, jézusom, ez a 3. körös random szar mindig jön teleszkópnálÉn pont ma láttam 3. körbe mockolva
Sixo
több mint 5 éve
ne ijesztgess, akkor még a minicampet sem éli megHogy kiafaszom ?Stez 6. köröse
Sixo
Wyatt
több mint 5 éve
még a draftnetworkon nincs róla semmi adat, jézusom, ez a 3. körös random szar mindig jön teleszkópnál
több mint 5 éve
Rudolph megy oda egy jövő évi pickértDT nem akkora need amúgy. És még van egy halom cetlink.és az nagyobb need, mint a DT ? 😮Hát de ő most mi az isten lesz ott ? Sony Michel cut?Rövid yardos feladatokra jó lehet, mert abban nem volt erős Michel. Mondjuk nem a rájátszásban
Sixo
Wyatt
Sixo
Inkább a TE a kérdéses, de ezekszerint nem igazán van középső körös prospect, akit karmol BB.
ervinator
több mint 5 éve
ervinator
1 700
DT nem akkora need amúgy. És még van egy halom cetlink.és az nagyobb need, mint a DT ? 😮Hát de ő most mi az isten lesz ott ? Sony Michel cut?Rövid yardos feladatokra jó lehet, mert abban nem volt erős Michel. Mondjuk nem a rájátszásban
Sixo
Wyatt
Sixo
Inkább a TE a kérdéses, de ezekszerint nem igazán van középső körös prospect, akit karmol BB.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 5 éve
Azert nem egy takitaki
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
és az nagyobb need, mint a DT ? 😮Hát de ő most mi az isten lesz ott ? Sony Michel cut?Rövid yardos feladatokra jó lehet, mert abban nem volt erős Michel. Mondjuk nem a rájátszásban
Sixo
Wyatt
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Benfentes barátom ,Boby ,KJ megvagyunk sőt ez az egyik legjobb egysegunk
több mint 5 éve
nem kezdő kaliber, high-end cserének mondjákAkkor van benne fantazia 😊Csak azt nem tudom mennyit fog jatszani vagy rotacioba egyelore ?Ő milyen ??Tud róla valaki valamit ?Rohadtul agilis 4,03, 6,90
Rózsa Sándor (betyár)
Wyatt
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Akkor van benne fantazia 😊Csak azt nem tudom mennyit fog jatszani vagy rotacioba egyelore ?Ő milyen ??Tud róla valaki valamit ?Rohadtul agilis 4,03, 6,90
Rózsa Sándor (betyár)
Wyatt
több mint 5 éve
Ő milyen ??Tud róla valaki valamit ?egy coverageben erős mike/sam lb
Rózsa Sándor (betyár)