NFL DRAFT 2019
1 feliratkozó
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Na eddig bírtam. Pace már nem nagyon fog akciózni. További jó követést!
több mint 5 éve
amikor beszólnak, hogy az afc east-ből még a jags is csoport első lenne egymás után 5 évig, akkor jössz, hogy dehogy is, sokkal jobb a többi csapat, mint gondolnánk 😀Ő mikor is? Konkrétan a picsába lehúztam az egész FA-jüket, és azzal, hogy ilyen jól húznak, megint szopni fog Rosen isÉs geci megint visznek egy csere centert Rosennek a 3. körben, mint tavaly. Tényleg mondjon le a picsába a Cardinals és a Dolphins iste véded mindig a dolphinst 😀
Wyatt
Sixo
Wyatt
több mint 5 éve
Most írtam be Steelers topicba is, szerintem a pass rusht nem értékelték akkora neednek.De miért nem Wino + Love volt a pick? Ha már tavaly hoztuk Washingtont?Tudtam, bazmeg, a büdös k életbe, hogy ekkora kretének vagyunkSzerintem 20-ra se húztuk volna be - úgy lett volna rá esély, ha nem WR-t húzunk, hanem OLB + CB. Így WR + CB lesz.
Fast Willie
tenorx
Fast Willie
Ott van TJ, jó a Dline + Bush is az egyik legjobb LB volt idén pass rushban, hiába ILB. Fogunk rá bőven blitzet hívni, nem lepődnék meg, ha ő is 4-5 sack-kel zárná az évet.
több mint 5 éve
nah ez az, minden playám kiment, ő ráadásul jó helyre is ment, j kezdeni fog remélem slotban
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Ja, bár én 3–4-es OLB-nek vártam, nem tudom, nálunk mit tol majdÉs geci megint visznek egy csere centert Rosennek a 3. körben, mint tavaly. Tényleg mondjon le a picsába a Cardinals és a Dolphins isWino pick rendben van?
Wyatt
ThundersNFL
több mint 5 éve
💪pffnél első körös prospectÉs geci megint visznek egy csere centert Rosennek a 3. körben, mint tavaly. Tényleg mondjon le a picsába a Cardinals és a Dolphins isWino pick rendben van?
Wyatt
ThundersNFL
Sixo
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Ő mikor is? Konkrétan a picsába lehúztam az egész FA-jüket, és azzal, hogy ilyen jól húznak, megint szopni fog Rosen isÉs geci megint visznek egy csere centert Rosennek a 3. körben, mint tavaly. Tényleg mondjon le a picsába a Cardinals és a Dolphins iste véded mindig a dolphinst 😀
Wyatt
Sixo
több mint 5 éve
pffnél első körös prospectÉs geci megint visznek egy csere centert Rosennek a 3. körben, mint tavaly. Tényleg mondjon le a picsába a Cardinals és a Dolphins isWino pick rendben van?
Wyatt
ThundersNFL
több mint 5 éve
Willie Parker
15 381
De miért nem Wino + Love volt a pick? Ha már tavaly hoztuk Washingtont?Tudtam, bazmeg, a büdös k életbe, hogy ekkora kretének vagyunkSzerintem 20-ra se húztuk volna be - úgy lett volna rá esély, ha nem WR-t húzunk, hanem OLB + CB. Így WR + CB lesz.
Fast Willie
tenorx
több mint 5 éve
És geci megint visznek egy csere centert Rosennek a 3. körben, mint tavaly. Tényleg mondjon le a picsába a Cardinals és a Dolphins iste véded mindig a dolphinst 😀
Wyatt
több mint 5 éve
És geci megint visznek egy csere centert Rosennek a 3. körben, mint tavaly. Tényleg mondjon le a picsába a Cardinals és a Dolphins isWino pick rendben van?
Wyatt
Draft
több mint 5 éve
Tudtam, bazmeg, a büdös k életbe, hogy ekkora kretének vagyunkSzerintem 20-ra se húztuk volna be - úgy lett volna rá esély, ha nem WR-t húzunk, hanem OLB + CB. Így WR + CB lesz.
Fast Willie
több mint 5 éve
mondtam én, hogy winovich jobban illik odaJó a link
Sixo
Draft
több mint 5 éve
Van rá egy söröm, hogy 10 év múlva a jobbik Michigan DE-ként fogjuk emlegetni.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
JeeeeeeeeeEz jó ?? Úgy látom örülsz 😊😊
ThundersNFL
több mint 5 éve
Willie Parker
15 381
Tudtam, bazmeg, a büdös k életbe, hogy ekkora kretének vagyunk
több mint 5 éve
Jeeeeeeeee
Draft