NFL DRAFT 2019
1 feliratkozó
több mint 5 éve
Az egyetem nekem beugrik, onnan hoztuk Austen Lanet a 4. körben 2010-ben.Mi ez a Gene Smith pick? 😊az egyetem sem ugrik be, nemhogy a playa
iktriad
Sixo
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Super secret, nfl.com se tud róla semmitKevés volt az a 300 játékos nekem is
gabokocka
több mint 5 éve
The Baltimore Ravens are on the move once again. The Ravens have traded with the Minnesota Vikings to move up to the No. 93 spot in the third round of the 2019 NFL draft.Baltimore has traded their 102nd (4th round), 191st (6th round) and 193rd (6th round)
több mint 5 éve
Super secret, nfl.com se tud róla semmit
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Mi ez a Gene Smith pick? 😊az egyetem sem ugrik be, nemhogy a playa
iktriad
több mint 5 éve
Mi ez a Gene Smith pick? 😊
több mint 5 éve
Az a gáz, hogy Grier nem ment ki, a végén elvisszük....
több mint 5 éve
Bills draftje is kifejezetten tetszetős eddig. Örülnék, ha a Jags a Hakeem Butler-Deionte Thompson-Will Grier trió egyikére használná a Fowlerért kapott picket.
több mint 5 éve
Lol, ez meg...???The Vikings have moved down just one spot in the third round, going from #92 to #93 overall. In exchange for this, the Vikings have picked up an extra seventh-round pick, #217 overall, which is the third pick in the seventh round.
több mint 5 éve
ervinator
1 700
twitter.com/PatriotsInform/status/1121974744927145984😀
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 5 éve
Ez elég jó trade volt nekünk!Minnesota Vikings receive: Round 3, Pick #28 (#92 overall), Round 5, Pick #21 (#159 overall)
Seattle Seahawks receive: Round 3, Pick #24 (#88 overall, third round) - Cody Martin, LB, Utah, Round 6, Pick #37 (#209 overall)
több mint 5 éve
letrade 😀😀😀DDEgyesek bélyeget gyüjtenek. Mások kocsikat. Belichick draft pickeket. Meg gyűrűket.
twitter.com/FieldYates/status/1121974195360022529
ZERO_L
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
letrade 😀😀😀DDVégre!
twitter.com/FieldYates/status/1121974195360022529
ZERO_L
több mint 5 éve
letrade 😀😀😀DDtwitter.com/FieldYates/status/1121974195360022529
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Cuchulain82
985
Abban bízom Lamar annyira fos lesz, hogy egy év után hoznak egy normális QB-t, büdös picsába....ha lenne eszük már az idei év után rájöttek volna hogy egy futót játszatnak irányító poszton
gabokocka
több mint 5 éve
Történelmet látunk!!
több mint 5 éve
Egy nagy darab lassú CB, aki az elmúlt 6 évből 4 évet IRen fejezett be térd, főleg ACL szakadás miatt. Kellett oda mint egy falat kenyér 😀
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Abban bízom Lamar annyira fos lesz, hogy egy év után hoznak egy normális QB-t, büdös picsába....Lasley után Boykin is, valami nagyon csúnyát csinálhattam 😀
gabokocka
több mint 5 éve
Abban bízom Lamar annyira fos lesz, hogy egy év után hoznak egy normális QB-t, büdös picsába....
több mint 5 éve
Ez jó a Giantsnek.
több mint 5 éve
Vegre dean
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Egyszer megyek ki wc-re...nem én mondtam, a bemondó, már nem nézed a streamet?LOL WYATT XDNe mondd, hogy Boykin
Sixo
Wyatt
Sixo