NFL Draft 2020
5 feliratkozó
több mint 4 éve
tessék 😛ha már UDFA, Hall is az lesz?Van még két és fél kör.
Löfli
Bazzani
több mint 4 éve
ha már UDFA, Hall is az lesz?Van még két és fél kör.
Löfli
több mint 4 éve
Toto21
5 950
Gipson után? Mondjuk nem bánnámvan egy érzésem, hogy Bears Muti-t be fogja rizikózniWeaver
Toto21
Bazzani
több mint 4 éve
shagi0206
10 921
Az is benne van. Csak vmelyik csapatnál kössön ki szezonkezdésre, onnastól már nem hiszem, hogy ne látna pályát.UDFA lesz 😛Cheyenne O'Grady, Arkansas TE 😊ki? 😀a 2 DT-t azt láttam fbookon. Meglátjuk mire megyünk velük. De legalább oda húznak, ahova kell 😊Hol járunk ilyenkor? Ezt a mai napot nem követem 😊5. kör közepe, 4-ben húztunk két benga DT-t, 5. körünk meg nem volt a tavalyi Thompson pick miatt
shagi0206
Löfli
O'Gready (TE) nem ment még ki?
shagi0206
Löfli
Egyik kedvenc hátsóbb körös prospectem, én gm-ben 5/27-re kihúztam. Ha meghúzza magát (magatartását tekintve nem követendő példa), akkor simán kezdő szintű TE lesz nfl-ben is.
shagi0206
Löfli
több mint 4 éve
ha már UDFA, Hall is az lesz?
több mint 4 éve
UDFA lesz 😛Cheyenne O'Grady, Arkansas TE 😊ki? 😀a 2 DT-t azt láttam fbookon. Meglátjuk mire megyünk velük. De legalább oda húznak, ahova kell 😊Hol járunk ilyenkor? Ezt a mai napot nem követem 😊5. kör közepe, 4-ben húztunk két benga DT-t, 5. körünk meg nem volt a tavalyi Thompson pick miatt
shagi0206
Löfli
shagi0206
Löfli
Egyik kedvenc hátsóbb körös prospectem, én gm-ben 5/27-re kihúztam. Ha meghúzza magát (magatartását tekintve nem követendő példa), akkor simán kezdő szintű TE lesz nfl-ben is.
shagi0206
több mint 4 éve
van egy érzésem, hogy Bears Muti-t be fogja rizikózniWeaver
Toto21
több mint 4 éve
Ott a Pintér DaniHát már kiment vagy 10 pickkel ezelőtt, csak kicsit le van maradva az elemzés.
dande
több mint 4 éve
Toto21
5 950
van egy érzésem, hogy Bears Muti-t be fogja rizikózni
több mint 4 éve
shagi0206
10 921
Cheyenne O'Grady, Arkansas TE 😊ki? 😀a 2 DT-t azt láttam fbookon. Meglátjuk mire megyünk velük. De legalább oda húznak, ahova kell 😊Hol járunk ilyenkor? Ezt a mai napot nem követem 😊5. kör közepe, 4-ben húztunk két benga DT-t, 5. körünk meg nem volt a tavalyi Thompson pick miatt
shagi0206
Löfli
shagi0206
Löfli
több mint 4 éve
Ott a Pintér Dani
több mint 4 éve
jó lenne végre egy olyan videó összeállítás ahol nem a Virginia Tech ellen csinálnak TD-t vagy egy ordas nagy sacket.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Toto21
5 950
Ha nem is felmozgás ezt meg lehetett volna oldani kevesebből is szerintemmi a fasz?Pace nagyon kedves ember, mindig megsajnálja a másik csapatokat.
2021/4. kört adott a Bears 8 helyes felmozgásért???
tüsi91
Toto21
több mint 4 éve
Apropó, mit adtunk?Ki ez a Trevis Gipson?
Toto21Én igen. Masszív edge rusher. Én örülök.Trevis Gipson Edge a BearsVártunk egy ilyen húzást, nem?
tüsi91
csi77
tüsi91
Következő S vagy WR?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
ki? 😀a 2 DT-t azt láttam fbookon. Meglátjuk mire megyünk velük. De legalább oda húznak, ahova kell 😊Hol járunk ilyenkor? Ezt a mai napot nem követem 😊5. kör közepe, 4-ben húztunk két benga DT-t, 5. körünk meg nem volt a tavalyi Thompson pick miatt
shagi0206
Löfli
shagi0206
több mint 4 éve
Toto21
5 950
mi a fasz?Pace nagyon kedves ember, mindig megsajnálja a másik csapatokat.
2021/4. kört adott a Bears 8 helyes felmozgásért???
tüsi91
több mint 4 éve
Jags pick reklámDaniel Thomas, S
Kampman
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
UDFA alert 😊
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Jah nem. 163 pick megmaradt.
több mint 4 éve
Jags pick reklámA draft legbiztosabb pontja.
Kampman
több mint 4 éve
Toto21
5 950
2 pick múlva jön FrommHol járunk ilyenkor? Ezt a mai napot nem követem 😊5/12 overall 157
shagi0206
batyu