NFL Draft 2020
5 feliratkozó
több mint 4 éve
shagi0206
10 921
a 2 DT-t azt láttam fbookon. Meglátjuk mire megyünk velük. De legalább oda húznak, ahova kell 😊Hol járunk ilyenkor? Ezt a mai napot nem követem 😊5. kör közepe, 4-ben húztunk két benga DT-t, 5. körünk meg nem volt a tavalyi Thompson pick miatt
shagi0206
Löfli
O'Gready (TE) nem ment még ki?
több mint 4 éve
Kampman
28 290
Jags pick reklám
több mint 4 éve
Hol járunk ilyenkor? Ezt a mai napot nem követem 😊5. kör közepe, 4-ben húztunk két benga DT-t, 5. körünk meg nem volt a tavalyi Thompson pick miatt
shagi0206
több mint 4 éve
KEith Ismael, OLlájk
warr_b
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Jövő évi 4.körösért.Ki ez a Trevis Gipson?
Toto21Én igen. Masszív edge rusher. Én örülök.Trevis Gipson Edge a BearsVártunk egy ilyen húzást, nem?
tüsi91
csi77
tüsi91
több mint 4 éve
ismael, akit kb. kettővel előttem vitt ki Nandi drafton, de örültem neki
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Irvinget. Mingo rosteren lesz.Ha megveri Mingo-t akkor már boldog leszekKi ez a Trevis Gipson?
Toto21Én igen. Masszív edge rusher. Én örülök.Trevis Gipson Edge a BearsVártunk egy ilyen húzást, nem?
tüsi91
csi77
tüsi91
Toto21
több mint 4 éve
batyu
630
Hol járunk ilyenkor? Ezt a mai napot nem követem 😊5/12 overall 157
shagi0206
több mint 4 éve
Toto21
5 950
Ha megveri Mingo-t akkor már boldog leszekKi ez a Trevis Gipson?
tüsi91
csi77
tüsi91
több mint 4 éve
Hol járunk ilyenkor? Ezt a mai napot nem követem 😊5/12
shagi0206
több mint 4 éve
KEith Ismael, OL
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Ki ez a Trevis Gipson?
Toto21
Én igen. Masszív edge rusher. Én örülök.Trevis Gipson Edge a BearsVártunk egy ilyen húzást, nem?
tüsi91
csi77
több mint 4 éve
shagi0206
10 921
Hol járunk ilyenkor? Ezt a mai napot nem követem 😊
több mint 4 éve
Elment az étvágyam...Létezik, hogy másfél órán belül eljutunk a GB-hez?Rodgers a Patsbe lesz cserélve egy 5. körösért?
Meglepetést szimatolok😊
nagylaza
iktriad
több mint 4 éve
Majd Belichick Hozzánk tradel egy-két drágább embert, hogy legyen elég hely a sapka alatt.Visz magával egy kis cap-et isLétezik, hogy másfél órán belül eljutunk a GB-hez?Rodgers a Patsbe lesz cserélve egy 5. körösért?
Meglepetést szimatolok😊
nagylaza
iktriad
Fast Willie
több mint 4 éve
Trevis Gipson Edge a BearsVártunk egy ilyen húzást, nem?
tüsi91
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Willie Parker
15 378
Jerry maga tartja a kezében a telefont! Tegnap még a mellette mosolygó szöszi tarttta neki a 3. körben. Előtte meg a szöszi anyja(?)Felszopólány generáció
iktriad
több mint 4 éve
deyell
11 702
Ki ez a Trevis Gipson?nyers atletikus projekt edge.
Toto21
choose life
több mint 4 éve
Toto21
5 950
Ki ez a Trevis Gipson?
több mint 4 éve
Willie Parker
15 378
Visz magával egy kis cap-et isLétezik, hogy másfél órán belül eljutunk a GB-hez?Rodgers a Patsbe lesz cserélve egy 5. körösért?
Meglepetést szimatolok😊
nagylaza
iktriad
több mint 4 éve
Kampman
28 290
Előbb lesztek londoni csapatLétezik, hogy másfél órán belül eljutunk a GB-hez?Rodgers a Patsbe lesz cserélve egy 5. körösért?
Meglepetést szimatolok😊
nagylaza
iktriad