NFL Draft 2020
5 feliratkozó
több mint 4 éve
Willie Parker
15 378
Remélem a Packers kihúzza, nehogy Bill megint csodát tegyenPeeersze, who cares, Bradyvel ezt már eljátszottátok, ezt most már senki nem veszi be 😛úgyis ti viszitek elFrommal mizu?Szar
shawnka
ZERO_L
Kampman
5. körben??? Who cares
ZERO_L
Kampman
több mint 4 éve
Kampman
28 290
Peeersze, who cares, Bradyvel ezt már eljátszottátok, ezt most már senki nem veszi be 😛úgyis ti viszitek elFrommal mizu?Szar
shawnka
ZERO_L
Kampman
5. körben??? Who cares
ZERO_L
több mint 4 éve
Willie Parker
15 378
Szerintem sokunknál már most elszállt ez a draftkövetés
több mint 4 éve
úgyis ti viszitek elFrommal mizu?Szar
shawnka
ZERO_L
Kampman
5. körben??? Who cares
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 4 éve
Megvan a COlts jovobeli szovetsegi kapitanya.Na lassuk, most miert kell bebasznom a Colts-huzasnal.Pintér Dani, easy
Stez
shawnka
több mint 4 éve
Pinyő!
több mint 4 éve
Willie Parker
15 378
Pintér Dániel, Pintér Attila fia. A tolódást tudja
több mint 4 éve
Na lassuk, most miert kell bebasznom a Colts-huzasnal.Legalább magyar.
Stez
több mint 4 éve
Legyen, neked is. Szivesen!MÁR BOCSEn megbocsatok, ha szeretned. Szivesen.szánalmasak vagyunk már bocs..............146-ot elcseréltük a Dallashoz. Remélem az a játékos szerzi majd a győztes TD-t ellenünk, akit itt húznak.164 és jövő évi ötödik kör jött cserébe
mustaine
mustaine
dande
Stez
shawnka
több mint 4 éve
Na lassuk, most miert kell bebasznom a Colts-huzasnal.Pintér Dani, easy
Stez
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Pintér Dani
több mint 4 éve
Ott a magyar labdarúgó 😊
több mint 4 éve
Jó van na idegállpotba leszek 😀 😉Menj akkor a Mónika Showba!
dande
több mint 4 éve
Na lassuk, most miert kell bebasznom a Colts-huzasnal.
több mint 4 éve
Willie Parker
15 378
Elcserélitek Rodgers-t Wentz-reMost, hogy mondod...Hozzánk is elférne egy QBúgyis ti viszitek elFrommal mizu?Szar
shawnka
ZERO_L
Kampman
mustaine
Kampman
több mint 4 éve
Jó van na idegállpotba leszek 😀 😉
több mint 4 éve
majd medveMÁR BOCSEn megbocsatok, ha szeretned. Szivesen.szánalmasak vagyunk már bocs..............146-ot elcseréltük a Dallashoz. Remélem az a játékos szerzi majd a győztes TD-t ellenünk, akit itt húznak.164 és jövő évi ötödik kör jött cserébe
mustaine
mustaine
dande
Stez
shawnka
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Willie Parker
15 378
Az 5. játékos kb akit kivisznek amióta draftot nézek és szerettem volna hozzánk...................Én a Bengalssal vagyok így, most például Burrow-t szerettem volna a saját boardomon, de elvitték a szemetek
dande
több mint 4 éve
Kampman
28 290
Most, hogy mondod...Hozzánk is elférne egy QBúgyis ti viszitek elFrommal mizu?Szar
shawnka
ZERO_L
Kampman
mustaine
több mint 4 éve
MÁR BOCSEn megbocsatok, ha szeretned. Szivesen.szánalmasak vagyunk már bocs..............146-ot elcseréltük a Dallashoz. Remélem az a játékos szerzi majd a győztes TD-t ellenünk, akit itt húznak.164 és jövő évi ötödik kör jött cserébe
mustaine
mustaine
dande
Stez
több mint 4 éve
Hozzánk is elférne egy QBúgyis ti viszitek elFrommal mizu?Szar
shawnka
ZERO_L
Kampman
több mint 4 éve
En megbocsatok, ha szeretned. Szivesen.szánalmasak vagyunk már bocs..............146-ot elcseréltük a Dallashoz. Remélem az a játékos szerzi majd a győztes TD-t ellenünk, akit itt húznak.164 és jövő évi ötödik kör jött cserébe
mustaine
mustaine
dande
több mint 4 éve
szánalmasak vagyunk már bocs..............146-ot elcseréltük a Dallashoz. Remélem az a játékos szerzi majd a győztes TD-t ellenünk, akit itt húznak.164 és jövő évi ötödik kör jött cserébe
mustaine
mustaine