NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
171
13
19:00
RedZone week 12
86
12
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
82
9
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
67
15
Washington Commanders - Dallas Cowboys
59
11
Houston Texans - Tennessee Titans
24
6
Chicago Bears - Minnesota Vikings
23
10
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
NFL Draft 2020
5 feliratkozó
több mint 4 éve
a Lions elviszi az osszes Okwarat
több mint 4 éve
Romeo megkapta Juliant. 😊
több mint 4 éve
szomszédba építkezneklehet nem fogom tudni végig nézni 😕te hibád, minek bízol ilyent stezre ...
kezdek fáradni, faszom hogy fél11kor már kelni kellett mer az építkezésen a baromnak vissza kellett bontania a falat
Negritis
Sixo
még 2 társasház van folyamatba addig vannak ilyen problémák
szóval hálisten nem nálam van ilyen gond, majd aki azt megveszi annak lesz 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Szep pick:/
több mint 4 éve
Okwara... A Lions is jól draftol
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Oh bmeg ot akartaam
több mint 4 éve
Az új Allstate reklám nagyon üt. 😊Csak amiatt nézem a draftot, nem igazán érdekelnek a csapatok vagy a játékosok.Azt hittem lesz valami hosszabb szünet a 3. kör előttKevesled a reklámokat?
Kampman
Sixo
Tudtad, hogy a Geicónál 15 perc alatt legalább 15 %-ot faraghatsz le a biztosításodból?
Kampman
több mint 4 éve
twitter.com/br_betting/status/1253860404826042369Ezekkel xsak az a baj, hogy soha nem én vagyok 😊
Cruyffista
dande
több mint 4 éve
újabb csapat előzte be a Seattle-t 😕 még két pick aztán lehet javítani
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
lehet nem fogom tudni végig nézni 😕te hibád, minek bízol ilyent stezre ...
kezdek fáradni, faszom hogy fél11kor már kelni kellett mer az építkezésen a baromnak vissza kellett bontania a falat
Negritis
több mint 4 éve
Kampman
28 317
Ajánlatunk nem teljes körű. A mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót, vagy keresse fel kezelőorvosát, gyógyszerészét.Nem tudtam. Mesélj még róla.Csak amiatt nézem a draftot, nem igazán érdekelnek a csapatok vagy a játékosok.Azt hittem lesz valami hosszabb szünet a 3. kör előttKevesled a reklámokat?
Kampman
Sixo
Tudtad, hogy a Geicónál 15 perc alatt legalább 15 %-ot faraghatsz le a biztosításodból?
Kampman
Sixo
több mint 4 éve
twitter.com/br_betting/status/1253860404826042369Ezekkel xsak az a baj, hogy soha nem én vagyok 😊
Cruyffista
több mint 4 éve
lehet nem fogom tudni végig nézni 😕kezdek fáradni, faszom hogy fél11kor már kelni kellett mer az építkezésen a baromnak vissza kellett bontania a falat
több mint 4 éve
Nem tudtam. Mesélj még róla.Csak amiatt nézem a draftot, nem igazán érdekelnek a csapatok vagy a játékosok.Azt hittem lesz valami hosszabb szünet a 3. kör előttKevesled a reklámokat?
Kampman
Sixo
Kampman
több mint 4 éve
Azt trademarkolta Denard és CMC is.Gibson nem futoGondolom offensive weapont nem lehetett beírni.
Stez
Sixo
több mint 4 éve
Kampman
28 317
Csak amiatt nézem a draftot, nem igazán érdekelnek a csapatok vagy a játékosok.Azt hittem lesz valami hosszabb szünet a 3. kör előttKevesled a reklámokat?
Kampman
Sixo
több mint 4 éve
Gibson nem futoGondolom offensive weapont nem lehetett beírni.
Stez
több mint 4 éve
mondjuk ja, lehetne a címe a draftunknak elveszett illúziók 😛Csak 8 játékost vittek ki kb aki nekünk tökéletes lett volna.....................nem mintha bármelyiket húztátok is volna 😀
dande
Negritis
több mint 4 éve
Damn, this is not a bad pick for Bengals...Ja, jobb játékos lesz, mint a rossz Josh Allen.
Igor
több mint 4 éve
faszt nem, stidham elitA Patsnél nem állnak túl jól QB-ben és másfele, ha ez a mérce. 😊Bridgewater a QB, egy CB van, menni fog 😊Nem emlékszem olyan draftunkra, hogy háromból ne csináltunk volna vmi faszságot. Nice job 😊Hogy lesz ebből Trevor Lawrence?
gabokocka
iktriad
gabokocka
iktriad
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!