NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
107
13
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
52
9
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
42
11
22:25
NFL Draft 2020
5 feliratkozó
több mint 4 éve
Toto21
5 952
hááááááát, inkább DB-t húztam volna
több mint 4 éve
Gay 😂 hát ő se 2. körös
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Jó pick.
több mint 4 éve
Meleg pick
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Gay jo pick, csak kurva hulye.
több mint 4 éve
Na ő szerintem is szép nagy bust lesz. A safetyk Diggse.En inkabb Delpit felszopasat nem ertettem sosem.a felszopott LSU-sok fele szepen meg fog bukni szeriintem, jo tulerttekelt lett a banda az ideny utanAzért Fulton már tavaly is bőven jobb volt Greedy Williamsnél, ő nem ez a kategória.
Stez
Sixo
Stez
több mint 4 éve
még 1 kör és lehet hamarabb 😀Love arca nem boldog 😂Mi van ha Rogers tradet kér és elmegy jövőre máshová?
Hogy évekig nem lát pályát
Chargers LT
iktriad
több mint 4 éve
Mindenki lapozzon a board aljára, jön a Seattle.🧐
több mint 4 éve
Maradjunk annyiban: én sem.Nem most kell wr-t huzni, amikor elvittek mindenkit, mert most mar egyik sem er 2. kort, de kb. harmadikat sem. Muszajra nincs ertelme huzni. De mondjuk kurvara nem futot vartam volna helyette.hát baszki, a Packersnél is elgurult a gyógyszer.... miért nem wr-t húztak?Mindenki várta a WR-t, ebből gondoltam, hogy nem az lesz. De ez?
Antonius
nagylaza
Stez
több mint 4 éve
Kampman
28 322
Ne reménykedj, azok után ahogy bántatok Jordannel.Love arca nem boldog 😂Mi van ha Rogers tradet kér és elmegy jövőre máshová?
Chargers LT
iktriad
több mint 4 éve
Panthers jön?KC, Sea, majd kezdődik a harmadik kör a Cincyvel
steelwolf
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
En inkabb Delpit felszopasat nem ertettem sosem.a felszopott LSU-sok fele szepen meg fog bukni szeriintem, jo tulerttekelt lett a banda az ideny utanAzért Fulton már tavaly is bőven jobb volt Greedy Williamsnél, ő nem ez a kategória.
Stez
Sixo
több mint 4 éve
Remélem jó lesz elkapásoknál, mert különben nem igazán értem eztMiért arra nincs már 2 másik futó?
Kampman
több mint 4 éve
Love arca nem boldog 😂Mi van ha Rogers tradet kér és elmegy jövőre máshová?
Chargers LT
több mint 4 éve
Panthers jön?
több mint 4 éve
Jövőre FA Jones és Williams is Ha már úgy is 2023-re építkezünk akkor ja van értelme még egy RB-nek.
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Nem most kell wr-t huzni, amikor elvittek mindenkit, mert most mar egyik sem er 2. kort, de kb. harmadikat sem. Muszajra nincs ertelme huzni. De mondjuk kurvara nem futot vartam volna helyette.hát baszki, a Packersnél is elgurult a gyógyszer.... miért nem wr-t húztak?Mindenki várta a WR-t, ebből gondoltam, hogy nem az lesz. De ez?
Antonius
nagylaza
több mint 4 éve
Bowdent bent hagyni Dillonért, Love-ban látni az új franchise qb-t, nem semmi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
a felszopott LSU-sok fele szepen meg fog bukni szeriintem, jo tulerttekelt lett a banda az ideny utanAzért Fulton már tavaly is bőven jobb volt Greedy Williamsnél, ő nem ez a kategória.
Stez
több mint 4 éve
Ezt a Packers draftot annyira nem értem...5 random Green Bay részvényes/tulajdonos draftol nekik idén.
gabokocka
több mint 4 éve
Love arca nem boldog 😂Hogy évekig nem lát pályát
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
CBS-nél 155. volt.
több mint 4 éve
Hall? Dantzler?