NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
154
13
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
75
9
RedZone week 12
72
12
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
66
14
Washington Commanders - Dallas Cowboys
44
9
Chicago Bears - Minnesota Vikings
21
8
Houston Texans - Tennessee Titans
20
6
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
NFL Draft 2020
5 feliratkozó
több mint 4 éve
Damn, this is not a bad pick for Bengals...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Azt hittem lesz valami hosszabb szünet a 3. kör előttKevesled a reklámokat?
Kampman
több mint 4 éve
Nagyon fura, hogy a Bengalsnak itt sem kellett Josh Jones, miközben az új azonnali kezdő 1/1-esük előtt eléggé döcög még a fal. Nem értem.Mondjuk a felszopott falember tan megsem annyira jo, mint az insiderek probaljak eladni.
Cruyffista
több mint 4 éve
Kampman
28 315
Azt hittem lesz valami hosszabb szünet a 3. kör előtt
több mint 4 éve
Kiderult rola valami?Nagyon fura, hogy a Bengalsnak itt sem kellett Josh Jones, miközben az új azonnali kezdő 1/1-esük előtt eléggé döcög még a fal. Nem értem.Én is elvesztem Jones ügyben.
Cruyffista
Bazzani
több mint 4 éve
Nagyon fura, hogy a Bengalsnak itt sem kellett Josh Jones, miközben az új azonnali kezdő 1/1-esük előtt eléggé döcög még a fal. Nem értem.Én is elvesztem Jones ügyben.
Cruyffista
több mint 4 éve
Jah tényleg... Én vittem gmben 3. körben 😂😂Reméli Gabó, hogy nem ő lesz az új Jeremy... Cash.Cash UDFA volt
3. körös Panthers safety 😎
Chargers LT
gabokocka
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Csak 8 játékost vittek ki kb aki nekünk tökéletes lett volna.....................nem mintha bármelyiket húztátok is volna 😀
dande
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Nagyon fura, hogy a Bengalsnak itt sem kellett Josh Jones, miközben az új azonnali kezdő 1/1-esük előtt eléggé döcög még a fal. Nem értem.Ott a tavalyi első körös, aki még pályálra se lépett.
Cruyffista
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
A Patsnél nem állnak túl jól QB-ben és másfele, ha ez a mérce. 😊Bridgewater a QB, egy CB van, menni fog 😊Nem emlékszem olyan draftunkra, hogy háromból ne csináltunk volna vmi faszságot. Nice job 😊Hogy lesz ebből Trevor Lawrence?
gabokocka
iktriad
gabokocka
több mint 4 éve
mondjuk hogy a Bengals-nál késznek gondolják a falat, az szép fejlemény
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Cruyffista
3 346
Nagyon fura, hogy a Bengalsnak itt sem kellett Josh Jones, miközben az új azonnali kezdő 1/1-esük előtt eléggé döcög még a fal. Nem értem.
több mint 4 éve
Csak 8 játékost vittek ki kb aki nekünk tökéletes lett volna.....................
több mint 4 éve
Reméli Gabó, hogy nem ő lesz az új Jeremy... Cash.Cash UDFA volt
3. körös Panthers safety 😎
Chargers LT
több mint 4 éve
gedam
5 906
twitter.com/FieldYates/status/1253855078479323136pont most néztem
Negritis
több mint 4 éve
Chinn nagy fogás Carolinában. És az 1. FCS-es akit draftoltak idén!a jags vagy 6 évig 4-0zta a preseasont.
Sixo
Nem emlékszem 4-0-ás Jags preseasonra.
több mint 4 éve
látod ik, legalább nem maradt szégyenben az fcs sem, csak kiment legalább egy ember az első két körben
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Aha persze:twitter.com/JimmyKempski/status/1253861023158874112
közben viszik ki a jobbnál jobb játékosokat....baromság..........
több mint 4 éve
Reméli Gabó, hogy nem ő lesz az új Jeremy... Cash.3. körös Panthers safety 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Bridgewater a QB, egy CB van, menni fog 😊Nem emlékszem olyan draftunkra, hogy háromból ne csináltunk volna vmi faszságot. Nice job 😊Hogy lesz ebből Trevor Lawrence?
gabokocka
iktriad
több mint 4 éve
twitter.com/FieldYates/status/1253855078479323136
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
a jags vagy 6 évig 4-0zta a preseasont.Az a 2008-as Lions voltmeg a legjobb preseason team isNálatok volt a legjobban öltözködő HC is, csak sajnos ezzel nem sokra lehet menni 😀Nálunk van egy QB, akinek a bajusz jobban áll, mint A.A.Ronnak.Ne reménykedj, azok után ahogy bántatok Jordannel.Love arca nem boldog 😂Mi van ha Rogers tradet kér és elmegy jövőre máshová?
Hogy évekig nem lát pályát
Chargers LT
iktriad
Kampman
iktriad
Kampman
Sixo
Kampman
több mint 4 éve
Nem emlékszem olyan draftunkra, hogy háromból ne csináltunk volna vmi faszságot. Nice job 😊Hogy lesz ebből Trevor Lawrence?
gabokocka
több mint 4 éve
Tudom, hogy erről mit gondolsz. Én még várakozó állásponton vagyok.Jordan Love pick nem ezt mutatja! 😀Jövőre FA Jones és Williams is Ha már úgy is 2023-re építkezünk akkor ja van értelme még egy RB-nek.Egyelőre azért nem ott tartunk, hogy 2023-ra építkezünk. Remélem.
alatriste
nagylaza
alatriste